hani bi hugo efsanesi wardır ya herkes bilir ama kimse gormemiştir...kucuk bir cocuun oyunda kaybetmesi uzerine werdii agresif tepki... bunun wideosunu bulan warsa koyabilir mi ??
hani bi hugo efsanesi wardır ya herkes bilir ama kimse gormemiştir...kucuk bir cocuun oyunda kaybetmesi uzerine werdii agresif tepki... bunun wideosunu bulan warsa koyabilir mi ??
Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:
"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"
abi o bir şehir efsanesi öle bişey hiç olmamış programın sunucusu bi ara çıkıp sölemişti.
öyle birşey olmuş ancak o dönem capture teknolojisi olmadığından hiçbir yerde görüntüsü yok.
one kardeş senden duyuyom ilk defa...
bende çok merak ediyorum hakikaten nasıldı acaba![]()
So what?
Saike
abi rivayete göre ozaman hugo kanal 6 da yayınlanıyo.diyarbakırdan bi çocuk telefona bağlanıyo ve oyun oynamaya başlıyo ve arada sesler geliyo 6 ya basıyorum sağa gitmiyo 4e basıyorum sola gitmiyo falan.derken çocuğun canları bitio.sunucu tolga griboğlu sağlık olsun bu bi oyun üzüldük falan dio hugoda üzüldü dio buarada çocuk telefonu kapatıyo ve kapatırken hugo ya küfür ediyo.tahmin edersiniz küfürüolay bundan ibaret bunu türkiyede çoook kişi bilir hatta biraz araştırın ben gördüm öle oldu böle oldu gibilerden şeyler yazar heryerlerde ama bu gerçek değildir demiştir sunucu olan bey.bende bunun olduğuna inanmıyorum.
ben bi ara bulmak için kalkıştım ama bulamadım hiç bi yerde yok ...
abi bulamazsın çünkü rivayete göre 1992 yada 93 yılından bahsedilio.
abi hiçbiyerde yok ya çok merak ettim ama ha
ama arştırmalarıa göre şey diyo: hugo'nun ... koyim, sonra TOlga abin sana çok kzıdı falan diyo Tolga sonra Tolga abinin de ... koyim diyo sonra diyo tolga aa bak 65 milyon kişi önündeyiz çok ayıp bir hugocuya yakışmıyor diyo o da diyo ki 65 milyonun da ...koyim![]()
evet böle dallanıp budaklandırılabilir mesela rtük var falan dio rtük ünde diodur meselaabi rivayet işte...
ama ben ilk defa burda duyuyom babama falan sorsammı belki bilir![]()
abi ben ozaman 7-8 yaşlarındaydım ve bu programı kaçırmazdım ben hatırlamıyorum böle bişi çnk yok...
bnde bi cok kişiden duydum ama gercekliği hakkında bi bilgim yok ama internet te bir cok sitede bununla ilgili bi cok yazı war heralde gercek ama bi turlu goremedim inş. gorucem en sonunda![]()
Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:
"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"
hala iddia ediyorum tamamen rivayet söylenti.ama herkes tarafından kanıksanmış bi rivayet herkes doğruluğunu kabul edio nede olsa ilgi çekio türkiyede böle şeyler.
replik ise bi cok sitede su sekilde yer alıor:
oyuna eski cewirmeli telefonlardan biriyle bağlanan cocuk telefonun işlememesi uzerine butun haklarını kaybeder we sinirlenen cocuk homurdanır bu homurdanmanın arsında hugoya kufur eder fakat cocuk duyulmadıını sanmaktadır.. ekrandada netce duyulan bu kufurun userina tolga abi cocuu uyarır we " tolga abi cok kızdı hugo kufuru sewmez der" siniri gecmeyen cocuk hugo yad tolga abiyede kufur eder tolga abininde sabrı tasmıstır artık we 65 milyon bizi islior sen ne yapıorsun fln der bunun uzerine cocuk 65 milyona da kufur ederek telefonu kapatır............ sunun bi wideosu olsada izlesek keske
çocuğun telefonu çevirmeliymiş o yüzden kullanılamıyormuş sonra canı bitince küfretmişküfür malum okul filminde de söyleniyordu.
videosu bulunsa harbiden çok iyi olur![]()
ben daha doğmamıştım hiç bilemicem ama öyle birşey var gibime geliyo neden uydursunlar ki ...
Tolga abi ile bir röportaj yapılmış,bu soru yöneltilmiş ve kendisi de "Öyle birşey olmadı" demiş.Bir dergide okumuştum.Bazı arkadaşlarım da ben gördüm diyor.3-4 yaşında görecek de hatırlayacak da bize söyleyecekler
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
arkadaslar kimse bulamadı mı? video yha bulunsa walla cok ii olucak... ayrıca bnde can gibi dusunuorm kim neden uydursun dueup dururken bole bişi.. ayrıca dink tolga gariboğluna sormuslar oda yok demiş diosun heralde yok dicek bi de eet oldu kufuru yedik derse cou anne baba cocuuna bi daa islettirmes hugoyu
işte buuuu en iyi site selamlar benim aç durumum iyiyi alican bay bay
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
en iyi arkadışım alican kankam bay bay alicana selamlar
enteresan bi tip walla![]()
burdan almanyadaki datıma amcama amca oğluna bacanağa onların yeğenlerine teyzeme yengeme ananeme babaneme dedeme onların torunları dolaysyla kuzenlerime beni seven sevmeyen herkese selam lar::::![]()