İki tane kız kardeş biri 25 biri 26 yaşında olmak üzere annelerinin ölümleri üzere cezazedeler ve orda çok yakışıklı bi adam vardır tanımadıkları ona ikiside aşık olur ve 2gün sonra 26 yaşındaki kız kardeş ölür neden???
İki tane kız kardeş biri 25 biri 26 yaşında olmak üzere annelerinin ölümleri üzere cezazedeler ve orda çok yakışıklı bi adam vardır tanımadıkları ona ikiside aşık olur ve 2gün sonra 26 yaşındaki kız kardeş ölür neden???
aşkın etkisi midir nedir bu![]()
diğeri şöle düşünüp kardeşini öldürmüştür "bu adam annemin cenazesine geliyosa kardeşimin cenazesinede gelir yine görürüm ve tanışırım" bu kadar basit bi cevap![]()
çünkü cezazede olduğu için ceza zede ..
bukadarıda kaybetmeye dğermi be abi????????
araba çarpmış
Kafasına tuğla düşmüş o yüzden.
1502005 katılıyorum.![]()
Ecelinden![]()
Ekmekci Arabasi Carptigi icin![]()
hicbiri diil.ama hakan yaklaştı
kardesı oldurmustur
Ben hiçbir şey için kardeşimden vazgeçmezdim.
abi neden çünkü kardeşide aynı kıza aşık olmuş ve onu görebilmek için diğer kardeişini öldürmüş.bide benden psikopatınımı bulacan işte yaw![]()
çok yaklaştın.kardeşini öldürünce neden onu görsünki
adam cenaze işlerinde çalışıyodur belki![]()
Yakışıklı adam, 25 yaşındaki kıza aşıktır.İlk önce kızın annesini, sonra da kardeşini öldürmüştür.
adam imam mı acaba yada rahip falan![]()
eeee cevap ne peki
amma kastın ama abicim ya söle ozaman baride kurtulalaım demekki turksportalın forumunda psikopat yokmuş kimse bilemiyo baksana tek seferdeaklıma bunda ötesi gelmio adam imammış kızlardan biride tekrar görürüm die öldürmüş ben bukadar psikopatım
![]()
adam cenaze arabasını sürüyomuş![]()
Yok abi yok bu forumdan psikopat çıkmaz onu anladım![]()
artık cwp solense tam züper olacak kanimca
Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:
"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"
bencede ama online değilki arkadaş yaw.okadar şey yazdım bi psikopat olamadım be![]()
bende merak ettim şimdi..![]()