1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Roeder iyice saçmaladı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Exclamation Roeder iyice saçmaladı

UEFA Kupası 4. turunda Alkmaar'ın rakibi olan Newcastle'ın hocası Glenn Roeder, bu eşleşmeyi yorumlarken çok tartışılacak bir gaf yaptı. Sabah Gazetesi'nin 25 Şubat 2007 tarihli haberine göre Roeder, "Tercih yapmam gerekseydi, Bir Hollanda takımını bir Türk takımına tercih ederdim. Böylece atmosferin çok daha sıcak ve oldukça düşmanca olduğu İstanbul'da oynamak zorunda kalmazsınız. Hollanda'da ortam çok daha medeni" dedi. Roeder'in medeniyetle ilgili yorumu tartışılacak gibi görünüyor. Roeder diğer taraftan Van Gaal'e meydan okudu: "Kendisinin dünyanın en iyi teknik direktörü olduğu yolunda iddialar var. Kariyerinin belli dönemlerinde, meslekte en üst düzeylere gelmiş birisi. Ama ben AZ Alkmaar maçı için sabırsızlanıyorum. Futbol zekalarının taktik savaşı olacak." Bu arada ırkçılık suçlamasına hedef olan ve hakkındaki kararı bekleyen Emre'nin AZ Alkmaar karışısında oynayıp oynamayacağı kesinlik kazanmadı.

25.02.2007

Kaynak : Sabah

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

yaw bu medeniyet görgüsüzü ingilizler bizden ne istiyor yaw zaten emre'yide karalama kampanyası başlattılar
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL™ View Post
    yaw bu medeniyet görgüsüzü ingilizler bizden ne istiyor yaw zaten emre'yide karalama kampanyası başlattılar
    evt hakisin

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Ingiliz basini Roeder icinde kampanya baslatsin

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

"Tercih yapmam gerekseydi, Bir Hollanda takımını bir Türk takımına tercih ederdim. Böylece atmosferin çok daha sıcak ve oldukça düşmanca olduğu İstanbul'da oynamak zorunda kalmazsınız. Hollanda'da ortam çok daha medeni" .
    Adam haklı...

kendi ingiliz holiganlarına baksınlar

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

adam mı yiyoz biz bence yalan haberdir takımında emre belözoğlu oynuyo böle konuşmaz

peki bu ırkçılık olmuyor mu?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Onun için Demi Adam Yaralanıyor Kim Ne Derse Desin Türkiye de Futbol oynanmaz Kardeşim oynanmaz.

bide bize barbar diolar holiganlar gittiği yeri yıkıyolar nese ben sinirlendim

Mesaj Yetkileri