7.0.2 Uyumlu FM Modifier İşte Linkler
BURDAN
VEYA BURDANİndirebilirsiniz...
FM Modifier İle ilgili, sorunlarınızı isteklerinizi ve bu konu ilgili herşeyi bu başlık altında paylaşabilirsiniz.
CoşkuN ÖzdemiR
7.0.2 Uyumlu FM Modifier İşte Linkler
BURDAN
VEYA BURDANİndirebilirsiniz...
FM Modifier İle ilgili, sorunlarınızı isteklerinizi ve bu konu ilgili herşeyi bu başlık altında paylaşabilirsiniz.
CoşkuN ÖzdemiR
paylaşım için sağol ama indirmeyeceğim çünkü hile oluyo eskiden kullanıyodum ama öle zevki çıkmıyo
teşşekkür etmen yetrli sağol![]()
ozaman teşekkür ederim![]()
Hileye kaçar öyle şeyler.Tavsiye etmem...
tam olarak ne ise yario bi aciklasan_?![]()
kayıtlı oyunlar üzerinde değişiklikler yapabiliyosun
oyunu bozuo ama sağol
oyuna zarar wermez sadece hile olurr
herkes hile olur diyo eger iradeniz gucluyse yararli seyler icin kullanabilirsinizornegin ugur boral oyunda sadece aml oynayabilio siz onu bu programla dl olarak da oynatma ozelligi verebilirsiniz bu hileye girmez daha da gerceklestirir oyunu
![]()
uğur boralın antrenman sistemini dl olarak değiştirirsen bi süre sonra o mevkiye alışır zaten.ayrıca oyuncuya yeni antrenman sistemi vermek ona eski mevkisinide unutturmaz.her 2 yerde de kullanabilrsin.
bi ikincisi programı ben daha önce kullanmıştım ilk başlarda çok zevkli oluyor.roberto carlos,figo,veron gibi oyuncuları alıp yaşlarını 20 yapıp 20 yıllık sözleşme imzaladımkulübümün bütçesini sınırsız yaptım vs.ama bisüre sonra oyunun hiçbir zevki kalmıyor.
eywallah saol ama
kullanmam ve
tavsiye etmem
paylasimin icin sagol deniyicem tabi yararli seyler icin![]()
evet ben arda yı sola çektim böyle yapıp adam normalde solda oynuyo ama amr yapmış biz napalım![]()
bunda dier versiyonundan farklı bişe varmı???
hyrrr yokk![]()
bunu nasıl kullanacagız usta?
bencede biraz hileye kaçıyo ozamanda oyunun pek bi zewki kalmıyo ama yinede paylaşım için teşekkürler
Super bi program hileye bende karsiyim ama cok sinir oldugum bi takim var onu yenmek istiyorum arkadas saol boyle bi program varmidir diye dusunuyordum demek ki varmis. Birde sifirdan oyuncu olusturabilirmiyiz kendi ismimizi verdigimiz bi oyuncunun olmasi guzel olurdu herkese iyi eglenceler
yoo biye hileye kacsin.kendi bikac ufak guncellemeler yapabilir.mesela gercekte super yetnek bi genc vardir.guncellemelerde dahil kotudur onu duzeltir.kendinizi kontrol edebliosaniz hile yapmak zorunda degilsiniz.paylasim icin saol
Leoucwhsua'ya katılıyorum.Arada sırada ufak tefek güncellemeler olabilir.Hileye kaçmadan tabii
Bu arada paylaşım için saolasın.
yaw arkadaşlar hile derken neyi kastediyorsunuz?
paylaşım için saol arkadaşım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ya arkadaşım ben bu linki indirdim ama kullanamıyorum nasıl kullanacagımı acıklayabılırmısınız
online oyunda kullaniliomu we digerleri gorebiliomu arkadaslar
en büyük özelliği nedir bu modifierin?
ilk linkteki dosya bozuk indirdim arşiv hasarlı dedi..
rapidshare yide ben sevmiyorum
alternatif link ßuyrun
oyuncu ozelligini yukselttin zaman belli bir sure sonra ozellikler eskisinden daha kotu hala gelio benden solemesi
Bu oyunda iyice aşırıya kaçan sakatıkları düzeltmek için kullanıyorum,vicdanen rahatım bu hile sayılmaz![]()