1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: Of! İspanyada 25 kişiden fazla numara verilmiyor. Çözüm yok mu?

Hybrid View

Default Of! İspanyada 25 kişiden fazla numara verilmiyor. Çözüm yok mu?

off ispanyada 25 kişiden fazla numra verilmiyo çözüm yok mu?ne olur yardım

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

iyi olmayan oyuncuları Alt'a At

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hero92 View Post
    off ispanyada 25 kişiden fazla numra verilmiyo çözüm yok mu?ne olur yardım
    abi aynı konuyu ben de açtım gereksiz konu dıye sılındı bende cwp bulamadım ama caresi yok galiba

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

çaresi yok işnie yaramayanları pilot kulube yolla

Nesil
    2007
    Yer
    stamford bridge weya saracoğlu

cok kotu bi durum gercektende bir cok ligde yabancı sınırı iş izni fln gibi bi cok sorun war
    Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:

"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Daha once biyerde okumustum (hatta muhtemelen bu forumda)...

"A takim Btakim ve C Takimina 25 den toplam 75 oyuncuya numara verilebiliyormus ve oynatilabiliyormusuz" diye.. Yani "secemediginiz oyunculari alt takima yollayip orda numara verin oynatirsiniz" diye..Ama denemedim.. Konunun linkini bulsam super olucak...

buldum.. buyrun 12.mesaj..
    http://forum.turksportal.net/vb/show...hlight=ispanya
    ancak fm 2006 konusu bu.. 2007de de oluyordur sanirim.. bir deneyin haber verin bakalim

yedek ya da B,C vs.. takımlara yolla ve kaydettir. daha sonra çıkar as takıma oynat

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bakın ilk 25'e sığmayan oyuncuları bi süreliğine atın "B" takımına... onu kaydedein orda. Daha sonra İstediğiniz gibi çıkartın oynayın..

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

cözümü yok fenerbahcelinin dedigi gibi b takima atacaksiniz ancak oyle

benim bildiğim (zaragoza da oynarken bildim)b takım için numara verdiklerinde a takımda oynayabiliyo.30 tane as oyuncun varsa 5 ine de b takımda numara ver.sezon içinde a takıma al oynat.olması lazım.

arkadasim uzun bi barca kariyerimden sana tecrubelerimi aktarirsam sana soyle aciklayayayim no veremedigin oyuncuyu B ve C takimlardan numaralarandir A takikmda rahatlikla oynatabalirisin

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

ßide İspanyada 3 yabancı oyuncudan başka yabancı oyuncu alamıyorsun Yani Numara veremiyorsun

yabanci oyunculara da b takimda numara verebiliosun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İspanya ligi'nde A takımlarda en fazla 25 oyuncu'ya numara verilebiliyor. bunların en fazla 3 tanesi yabancı olabilir. Ancak ispanya ligi'nde b takımda da 25 oyuncuya (yabancı sayısı fark etmiyor) numara verebiliyorsunuz. b takım için numara verdiğiniz oyuncularınızı bir sefrede en fazla 6 tanesi olmak koşulu ile a takımda oynatabilirsiniz.

Nesil
    2006

Eğer oyuncuların kadroya sığmadıysa tek yapman gereken B takıma göndermek göndreceğin oyuncuları ise o mevkiden fazla olan en güçsüz oyuncuyu gönder.

b takima gonderiyoruz ama antremana dikkat ederseniz b takimdan aldigimiz oyuncular fazla antreman yaptiramiyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

A, B ve C var. Ben bi kere Ronaldinho yu C takimina kaydettim, ama A takimda oynatiyom.

Nesil
    2003

Sorunun cevabi zaten verildi. Bir daha bir daha ayni cevabi vermeye gerek yok...

Benim bu yazdigimi okumadan bu konuya ayni cevabi veren ilk kisiye uyari verecegim..

saolun arkadaslar ise yaradi

arkadaşlar bunun yolu var dikkatli okuyun ben yapmıştım bunu vede oldu...biliyorsunuz ki 25 oyuncu kaydı yapılıyor fakat artan oyuncular olmuyo bunun yolu artan oyuncuları sezon başında b ve c takımına atın sonra hem a hem b hemde c takımına numaraları verin sonra attığın oyuncuları geri a takıma çıkar bu şekilde garanti olur başarılar dilerim...

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Cool

Quote Originally Posted by vheli View Post
    arkadaşlar bunun yolu var dikkatli okuyun ben yapmıştım bunu vede oldu...biliyorsunuz ki 25 oyuncu kaydı yapılıyor fakat artan oyuncular olmuyo bunun yolu artan oyuncuları sezon başında b ve c takımına atın sonra hem a hem b hemde c takımına numaraları verin sonra attığın oyuncuları geri a takıma çıkar bu şekilde garanti olur başarılar dilerim...
    dikkatli okuyun diyene bak

Mesaj Yetkileri