off ispanyada 25 kişiden fazla numra verilmiyo çözüm yok mu?ne olur yardım![]()
![]()
off ispanyada 25 kişiden fazla numra verilmiyo çözüm yok mu?ne olur yardım![]()
![]()
iyi olmayan oyuncuları Alt'a At![]()
çaresi yok işnie yaramayanları pilot kulube yolla
cok kotu bi durum gercektende bir cok ligde yabancı sınırı iş izni fln gibi bi cok sorun war![]()
Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:
"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"
Daha once biyerde okumustum (hatta muhtemelen bu forumda)...
"A takim Btakim ve C Takimina 25 den toplam 75 oyuncuya numara verilebiliyormus ve oynatilabiliyormusuz" diye.. Yani "secemediginiz oyunculari alt takima yollayip orda numara verin oynatirsiniz" diye..Ama denemedim.. Konunun linkini bulsam super olucak...
buldum.. buyrun 12.mesaj..
http://forum.turksportal.net/vb/show...hlight=ispanya
ancak fm 2006 konusu bu.. 2007de de oluyordur sanirim.. bir deneyin haber verin bakalim![]()
yedek ya da B,C vs.. takımlara yolla ve kaydettir. daha sonra çıkar as takıma oynat![]()
Bakın ilk 25'e sığmayan oyuncuları bi süreliğine atın "B" takımına... onu kaydedein orda. Daha sonra İstediğiniz gibi çıkartın oynayın..
cözümü yok fenerbahcelinin dedigi gibi b takima atacaksiniz ancak oyle![]()
benim bildiğim (zaragoza da oynarken bildim)b takım için numara verdiklerinde a takımda oynayabiliyo.30 tane as oyuncun varsa 5 ine de b takımda numara ver.sezon içinde a takıma al oynat.olması lazım.
arkadasim uzun bi barca kariyerimden sana tecrubelerimi aktarirsam sana soyle aciklayayayim no veremedigin oyuncuyu B ve C takimlardan numaralarandir A takikmda rahatlikla oynatabalirisin
ßide İspanyada 3 yabancı oyuncudan başka yabancı oyuncu alamıyorsun Yani Numara veremiyorsun![]()
yabanci oyunculara da b takimda numara verebiliosun
İspanya ligi'nde A takımlarda en fazla 25 oyuncu'ya numara verilebiliyor. bunların en fazla 3 tanesi yabancı olabilir. Ancak ispanya ligi'nde b takımda da 25 oyuncuya (yabancı sayısı fark etmiyor) numara verebiliyorsunuz. b takım için numara verdiğiniz oyuncularınızı bir sefrede en fazla 6 tanesi olmak koşulu ile a takımda oynatabilirsiniz.
Eğer oyuncuların kadroya sığmadıysa tek yapman gereken B takıma göndermek göndreceğin oyuncuları ise o mevkiden fazla olan en güçsüz oyuncuyu gönder.
b takima gonderiyoruz ama antremana dikkat ederseniz b takimdan aldigimiz oyuncular fazla antreman yaptiramiyoruz
A, B ve C var. Ben bi kere Ronaldinho yu C takimina kaydettim, ama A takimda oynatiyom.
Sorunun cevabi zaten verildi. Bir daha bir daha ayni cevabi vermeye gerek yok...
Benim bu yazdigimi okumadan bu konuya ayni cevabi veren ilk kisiye uyari verecegim..
saolun arkadaslar ise yaradi
arkadaşlar bunun yolu var dikkatli okuyun ben yapmıştım bunu vede oldu...biliyorsunuz ki 25 oyuncu kaydı yapılıyor fakat artan oyuncular olmuyo bunun yolu artan oyuncuları sezon başında b ve c takımına atın sonra hem a hem b hemde c takımına numaraları verin sonra attığın oyuncuları geri a takıma çıkar bu şekilde garanti olur başarılar dilerim...