Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: Alex'in kaderi çiziliyor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Default Alex'in kaderi çiziliyor

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, İstanbul'a gelen Alex'in menajeri Figer'in bugün kulüp binasında yöneticilerle buluştuğu bildirildi. Açıklamada, Figer'in bu akşam Alex ile özel bir görüşme yapacağı ve yarından itibaren transfer konusunda yöneticilerle görüşmenin başlayacağı kaydedildi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galiba yeni sözleşme geliyor hayırlısı.

Nesil
    2006

Klupte kalmasını istiyorum. Çünkü onun gibi iyi pas yapan, orta açan, duran toplara iyi vuran bir oyuncu bulmamız zor olur. Ayrıca takımıda tanıyor.

Umarım anlaşma sağlanmaz ve Alex ile yollar ayırır. Bunu bütün kalbimle istiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Umarım anlaşma sağlanmaz ve Alex ile yollar ayırır. Bunu bütün kalbimle istiyorum.
    Bende öyle olamsını istiyorum ama Alex daha Fenerbahçe'den ayrılmaz gibime geliyor...

Sezon başı burada Alex hakkında açılan konularda, Alex'e hiç toz kondurtmuyordun.. Şimdi ise gitmesini bütün kalbinle istiyorsun.. Hayat işte.. Neler yapacağı hiç belli olmuyor..

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post
    Sezon başı burada Alex hakkında açılan konularda, Alex'e hiç toz kondurtmuyordun.. Şimdi ise gitmesini bütün kalbinle istiyorsun.. Hayat işte.. Neler yapacağı hiç belli olmuyor..
    Kondurmuyordum zira Alex muhteşem bir 2 sezon geçirdi Fenerbahçe'de. Bu seneki performansı, isteksizliği ve form düşüklüğünden dolayı gitmesini istiyorum. Geçtiğimiz 2 sezonki Alex yok şu an, kariyerinin sonlarına yaklaşıyor, Alex bitiyor yavaş yavaş.

Alex bir dünya yıldızı, dünyanın en yetenekli oyuncularından biri, süperstar, ama her futbolcu gibi artık kariyerinin sonuna yaklaşıyor ve yavaş yavaş düşüyor. Bence zirvedeyken Fenerbahçe'den ayrılması en hayırlısı olur.

Kondurmuyordum zira Alex muhteşem bir 2 sezon geçirdi Fenerbahçe'de. Bu seneki performansı, isteksizliği ve form düşüklüğünden dolayı gitmesini istiyorum. Geçtiğimiz 2 sezonki Alex yok şu an, kariyerinin sonlarına yaklaşıyor, Alex bitiyor yavaş yavaş.

Alex bir dünya yıldızı, dünyanın en yetenekli oyuncularından biri, süperstar, ama her futbolcu gibi artık kariyerinin sonuna yaklaşıyor ve yavaş yavaş düşüyor. Bence zirvedeyken Fenerbahçe'den ayrılması en hayırlısı olur.
    Kariyerinin sonlarına mı yaklaşıyor?

Alex kaç yaşında? 29-30 fln dimi? Her futbolcu gibi artık kariyerinin sonuna yaklaşıyor demişsin. Her futbolcu lafına ben katılmıyorum. Dünya'da ne futbolcular var 35-36 yaşında deliler gibi top oynuyorlar. Çok fazla uzağa gitme.. 34 yaşında Galatasaray'a Uefa kupasını kazandıran oyunculardan Hagi'yi örnek vereyim sana..

Alex şuan Fenerbahçe'nin tek lider konumundaki futbolcusudur. 2 senedir Fenerbahçe'yi top oynatan tek adamdır. Her futbolcu gibi onunda düşüşleri olacaktır. Belkide suçu Alex'de değilde başka yerlerde aramak lazım. Alex, 2 sezondur iyi oynuyor dediğin o dönemlerde Fenerbahçe'nin forvetlerinde kimler vardı? Belkide bu isteksizlik forvetlere istediği pası gönderemediği içindir.. Olabilir mi?

Nesil
    2006

Alex kariyerinin sonlarına değil. İkinci baharını yaşamaya başlıyor. Alex 3-4 sezon daha aynı performansı gösterebilecek bir oyuncu. Aslında şuan bile kötü değil. Takımda ki performansı en iyi olan oyuncu. Tek eksiği top ile koşma becerisi yok. Aslında Alex'i daha iyi konuma gelmesi için tek yapması gereken F.Bahçe onun yanına yardımcı olabilecek pas verebilecek, pozisyona sokabilecek oyuncu olması gerekiyor. O zaman Alex daha faydalı olacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

bencede ayrılmayacak...

Gitsin. Sadece tek istegim yerine gelen oyuncu isteyerek, kalbiyle oynasin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alex bir form düşüklüğü yaşıyor umarım gitmez Fb onsuz ne yapar bilemiyorum o tam bi maestro ayrıca istediği zaman morali yerinde olduğu zaman neler yapıyor biliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Büyük maçları kazandırırken Goller,penaltılar,frikikler atınca Hiç Eyv. olmuyorda şimdi Alex gibi dünyanın sayılı oyuncusu birazda olsa performansı düşmüş bir oyuncu hakkında böyle konuşmanız yakışık almaz Galatasaray lılar Beşiktaşlılar ya da diğer Anadolu kulüblerinin istememesi haLinde gideceği yok bu oyuncunun

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

büyük ihtimalle Fenerbahçe'de kalır

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

inşallah anlaşma sağlanırda kalır takımda...

Sheriff Misafir

Son haftalardaki futbolunu eleştirmemek mümkün değil.. Toparlanacaksa kalsın fakat maçta varlığı ile yokluğu bir olacaksa gitsin.. Ama sonuçta para verdik aldık.. Ben toparlayacağını düşünerek kalmasından yanayım..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yürüyerek kahraman olabileceği başka bir lig bulana kadar hiç bir yere ayrılmaz bence ..

Nesil
    2006
    Yer
    Ikiz Kulede

alexten daha iyisi turkiyeye gelmiyecegine gore en iyisi yeni sozlesme yapmak.

Nesil
    2007
    Yer
    stamford bridge weya saracoğlu

Quote Originally Posted by SaRouMaNe View Post
    alexten daha iyisi turkiyeye gelmiyecegine gore en iyisi yeni sozlesme yapmak.
    bnde aynı fikirdeim ama anelka ortega hooijdonk gibi adamları getiren baskandan da her adamı beklerim walla... daa iisini bulabileceklerse gitsin yoksa kalsın
    Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:

"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"

Nesil
    2006

Peki Alex'i gönderdinizde onun gibi bir oyuncu olarak yerine kimi alacaz? O beğenmediğiniz oyuncu ligde gol kralı ve sakat sakat haftalardır oynuyor.

Fenerbahce taraftari Avrupada basari istiyor. Bize Avrupada basari getirecek futbolcular lazim. Avrupada 10 kisi ile oynuyoruz yahu.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Toze View Post
    Fenerbahce taraftari Avrupada basari istiyor. Bize Avrupada basari getirecek futbolcular lazim. Avrupada 10 kisi ile oynuyoruz yahu.

Maç kazanırken 12 kişimi oynanıyor

Quote Originally Posted by ToRResS View Post

Maç kazanırken 12 kişimi oynanıyor
    Yendigimiz maclarda da Alexin bir katkisi olmuyorki. 10 Kisi bir taraflarini yirtip maci aliyor Alexe ise o 10 Kisinin emegini calmak düsüyor. Ohhh ne alaa 10 Kisi kossun bir taraflarini yirtsin Alex yürüsün.

Tuncay, Appiah, Kezman gibi oyuncular var. Alex'e pas veriyorlar, ama Alex bir şey yapamıyor. Eskisi gibi duran topları iyi kullanamıyor, en son attığı frikik golü Türkiye Kupası Galatasaray maçıydı. Alex gitgide düşüyor, sene başından beri adam gibi oynamıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bu hafta icinde imzalancak diyor menejeride sorun cikmaz demis

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

ALEX'İN MENAJERİ SON NOKTAYI KOYDU. GİDİYOR MU.. KALIYOR MU?

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve asbaşkan Mahmut Uslu, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Brezilyalı futbolcu Alex'in menajeri Juan Figer ile görüştü. Kulüp binasında gerçekleşen görüşmeyle ilgili bir açıklama yapan Figer ALEX KONUSUNA SON NOKTAYI KOYDU
    Fenerbahçeli futbolcu Alex'in menajeri Juan Figer, Brezilyalı futbolcunun Türkiye'de mutlu olduğunu ve yeni bir kontrat imzalamanın sorun oluşturmayacağını söyledi.
    Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve asbaşkan Mahmut Uslu, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Brezilyalı futbolcu Alex'in menajeri Juan Figer ile görüştü. Kulüp binasında gerçekleşen görüşmeyle ilgili bir açıklama yapan Figer, Fenerbahçe'nin 100. yılını kutlamak ve hedefi olan şampiyonluğa katkı sağlamak için İstanbul'da bulunduğunu belirterek, ''Buraya sadece Alex'in transferini görüşmek için gelmedik. Alex'in sözleşmesi sezon sonunda bitiyor ama yeni kontrat yapmak problem olmayacaktır. Alex, Türkiye'de çok mutlu ve kendini rahat hissediyor'' dedi.
    Figer, transferin yanı sıra daha güçlü bir Fenerbahçe'nin nasıl oluşturulabileceği konusunda görüş alışverişinde bulunduklarını da ifade ederek, ''Fenerbahçe'nin adım adım Avrupa'nın büyük kulüpleriyle yarışmasını sağlamayı ve Avrupa'da en az onlar kadar büyük bir kulüp oluşturmayı hedefliyoruz. Amacımız, Fenerbahçe'yi bir Avrupa takımı yapmak'' diye konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

ßu ALex KaLbiyle oynamadıktan Sonra İsterse 100 tane goL atsın önemi yoq adamda İnanç yoq inanç

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

alex'in gol atması asist yapması önemli değil bu istatistiklere kimse bişey diyemez ama bu performansla büyük maçlarda neler yapabiliyoruz ortada.artık günümüz futbolunda koşan oyuncular sahada.alex'in mevkinde oynuyolar belki daha az gol atıyolar ama takıma faydaları daha fazla

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    ßu ALex KaLbiyle oynamadıktan Sonra İsterse 100 tane goL atsın önemi yoq adamda İnanç yoq inanç
    Adamda inanç var.. Formunun düşük olmasının sebebi sakt olması ve oynadığı son birkaç ay sakat sakat oynamasıymış öğrendim ve hak verdim..

Madem sakat, neden oynatılıyor? Sakat adamın oynatılması saçma değil mi? Sakatlık bahane gibi geliyor bana. Umarım değildir...

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri