Sizce maç kaç kaç biter Galatasaray tekrar çıkışa geçebilir mi bu maçta yoksa Trabzonspor bu maçla Avrupa Kupalarında sağlam adım atabilir mi?
Sizce maç kaç kaç biter Galatasaray tekrar çıkışa geçebilir mi bu maçta yoksa Trabzonspor bu maçla Avrupa Kupalarında sağlam adım atabilir mi?
ben kazanacagımızı düşünüyorum 1-2...
bence gsnin kazanma ihtimali yükse maçı ancak ts zorlayacak hatta çook zorlayacaktır.eğer umut gökdeniz ve ceyhun gününde olursa ts daha yakın olur kazanmaya....
Bu mactan pek ümidim yok,ümit yok,okan yok,mondi yok,belki song ta olmayacak.Galatasaray bu macida yenilirse cok büyük olaylar cikar.
Trabzon cıkısta. Bende 3-1 alacağını düşüyorum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
4-0 gs alır
gs şanssızlığını yener ve trabzonsporu mağlup eder.
Alırız bunu İnşallah
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Gs alır fark bekliyorum gs den.
gerets sezon sonu tekmeyi yememek için ne yapar eder kazandırır bu maçı
Trabzonspor'a inanıyorum, güveniyorum, 2-0 alacaktır.
ben herzaman iddaa da bulunurum ama bu mac cok zorlu olacak bisey diyemiyorum. dilegin tabiki Trabzonsporun kazanmasi ama
Gerets ile 1 yillik sözlesme imzalandi diye okumustum.
Trabzonspor 2-1 bu maci alir. Galatasarayda önemli isimler eksik.
Zorda olsa aliriz bu maçı
İşimiz zor .. Berabere bitecek bence .
Trabzon alır![]()
ben çok iddialıyım 4-1 alıcaz
bakalim mehmet guven emre asik falan oyniyacak mi? yani bjk karsisina ciktigi kdroyla cikacak mi?
yoksa erman toroglu'nun dedigi gibi "o maci sattilar mi?".
Ya bir yere kadar artık, sabrımı zorluyorsun kendimi yazmamak için tutamıyorum artık .. Ben senin kadar saçmalayanı görmedim bu forumda, öyle bir konuşuyorsun ki gören de bizi 10. falan zannedecek .. Biz arkamızdan gelen bir takıma neden maçı satalım .. Kaldı ki Galatasaray gibi bir kulüp asla böyle küçük hesaplarla uğraşmaz .. Kafanda bir dünya kurmuşsun boş boş konuşuyorsun .. Tek yaptığın insanları sinir etmek ..![]()
Galatasaray son dönemlerde çok kötü bir futbol oynanıyor. Derbi maça Ümit yedekte, Song ve Hasan kadroda olmadan başlanıyor. Uzun süredir galip gelinemiyor ve Avrupa Kupalarına gitmesi için ligde ilk üçe girmesi gerekiyor. Onlar için mutlaka kazanılması gereken bir maç
Trabzonspor iyi performans yakaladı. İkinci yarı hiç mağlubiyetleri yok. Beşiktaş'ı devirdiler. Taraftarı ile arası iyi. Futbolcular mutlu. Sami Yen'de ise mutlak zafer istiyorlar.
Maç zevkli geçecektir. Büyük ihtimalle beraberlik ama skor tabelası bir tarafı gösterirse oda Trabzonspor olur.
walla ben bu maçı alacağımzı düşünüyorum.
ayrıca takımımı kötü gündede destekleyip poliannacılık oynadığım için mutluyum
tolga civiklik yapmazsa trabzon cok rahat alir gibi duruyor son maclara bakildiginda.
bildiim kadarıyla mondragon olmıcak macta...Mondragon olmassa trabzon %99 alır eer oynarsa %49 trabzon![]()
Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:
"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"