-
Yeni Ardalar Yolda ...
Galatasaray’da bir döneme damga vuran alt yapı oyuncularından Okan, Arif, Emre gibi isimlerin ardından gelen yeni jenerasyon isimlerinden Arda, Mehmet Güven’in yanı sıra seneye A takım kadrosuna 4-5 futbolcu daha dahil oluyor. Yönetim ile bir toplantı yapan ve önümüzdeki sezonun planlamasını yapan Erik Gerets alt yapı sorumlularından bir rapor aldı ve bazı futbolcuları yakından izleyerek A Takım kadrosuna dahil edeceğini vurguladı. Hocalarının geçer not verdiği Çağrı Yarkın, İrfan Başaran, Erhan Senturk ve Semih Kaya’nin yaşları henüz 17. Bu futbolcuların PAF Ligi’nde oynadıkları maçlarda kendilerini ispatlamaları ise Sarı-Kırmızılı yönetimi de sevindirdi.Galatasarayli taraftarların merakla beklediği bu 4 genç A Takımın kapısına dayanmış durumdalar.
-
Çağrı Yarkın ve İrfan Başaran' FM'den bir hayli iyi tanıyorum.İnşallah gerçektede iyidirler.
Türkiye'de alt yapısına en çok önemi veren takım biziz.Keşke diğer büyüklerde bu kadar önem verse alt yapıya...
-
Gerets onlarıda alır 30.dakikada oyundan moraller "0" olur gençlerin
Neyse ama ben galatasarayın kurtuluşunu gençlere yönelmede görüyorum bana göre galatasaray boşa oyuncu alacağına(bkz.inamoto...) genç oyunculara yönelsin hem daha az maliyetli hemde gelecekte getirisi daha fazla ekonomik sıkıntadaki galatasaaryın başka çaresi yok ileridede Riva projesi gerçekleşirse işler eskidi gibi olabilir
-
galatasarayın altyapısı cidden çok kuvettli inşallah Türk futboluna yarar sağlayacak çok oyuncu çıkar sadece galatasaraydan değil tüm takımlarımızdan ancak galatasaray cidden bir öncü...
-
Kiralık olan oyuncularımızda dönecek ..
Birde takımın başına Büyük Kaptan gelse .. Bizim eski günlere dönmek için tek şansımız gençler ve Galatasaray Ruhu .. Bu ruhu genç oyunculara aşılayacak tek kişi de Bülent Korkmaz ..
-
Galatasaray'ın alt yapısı bence hiçde o kadar kuvettli değil 12-14 takımı berbat
-
bülent korkmaz gerçekten futbolcu olarak çok sevdiğim bir oyuncuydu teknik direktörlüğede erciyesle iyi başladı ancak daha erken diye düşünüyorum.oda diğerleri gibi olmasın biraz daha sonra gelmeli bence...
-
Bencede Bülent için erken.Ama GS'de Baş Antrenör görevide yapabilir...
-
onuda kabul etmez sanırım hele bu yönetim varken bülenti gs da görebileceğimizi sanmıyorum bi jübile yapmadılar adama.
-
Fatih sercan Takıma cıktı beyler 1.92 boyunda fizigi cok ıyı olan bir futbolcu 16 yasında olmasına rahmen songla gırdigi mücadeleleri kazanıyormus ts macında yedekte olcak zaman zaman son dakıka da oyna gırecek
-
12 tane kralık oyuncmuz var şu an gelecek sene bir çoğundan faydalanabiliriz genç oyuncularımız sayesinde takımımız daha iyi olacak
-
GaLatasarayın ALt yapısında Yetenekli OyuncuLar Yetişiyor Gerets Bence onLarada Şans Verecektir..!!
-
Verecek zaten artık galatsaray yatırıma basladı scutlar calısıyor
-
Kiraliklar dönecek,paf takimdan bu yildizlarda A takima cikacak.Basada bu gencleri yetistirecek olan kisileri ya Hagi ya Bülent Korkmaz.
Bizim derdimiz sampiyonluk degil.Siz gelecek sene transfer yapmayin.Bu oyunculari alin.Kadroyu bu yetenekli genclerden kurun.Gerekirse 2 sene bekleriz sampiyonluk olmadan.Ama bu genclerde ozamana kadar mükemmeel olurlar.
-
Galatasaray'a 1.94'lük yeni kule!
Galatasaray, Hakan Şükür'den sonra 1.94 boyunda dev bir golcüye kavuşuyor. Yanlış anlaşılmasın bu dev futbolcu bir transfer değil, Cimbom'un öz be öz evladı
PAF takımın 1.94 boyundaki dev forveti Fatih Sercan Akıncı, A takımla birlikte çalışmalara başladı.
Fizik gücüyle dikkat çeken Fatih, henüz 16 yaşında olmasına rağmen Song ile girdiği ikili mücadelelerde üstünlük kurmayı başardı. Gerets’in genç yetenekle özel olarak görüştüğü ve ilerleyen haftalarda bazı maçların son dakikalarında şans vermeyi düşündüğü öğrenildi.
sanirim bugunku macta yedek
-
Yeni Hakan Şükür ..
-
hadi bakalım inşllh herşey iyi giderde Türk futbolu kazanır.
-
Yeni Hakan Şükürler Yetişiyor Yani.!!
-
Hakan Şükür 2
-
Daha 16 yaşında bu boy gerçekten harika.. Umarım bugün Gerets şans verir ve izleme fırsatı buluruz.
-
Gerets ßu Gün ßence Şans Vermez Ama iLeriki Haftalarda belki.!!
-
Yeni hakan sükür geliyor demek 
Insallah bugünkü macin son 10-15 dakikasinda oyuna girer.
-
Bu iyi haber bak bu yaşta bu boy resmi falan varmı acaba
-
galatasarayıma hayırlı uğurlu olsun diyorum türkiye nin ajax ı gibi birşeyiz habire yeni oyuncular yetişiyor yeni nesil galatasarayındır
-
-
bu gercektende güzel bi haber Galatasaray'ın altyapısı gercektende hazine beyler
-
resim bulabilen koyabilir mi? merak ettim.
inşallah güzel bi golcü olur. hakan abisini örnek alsın.
-
resmi nette var dur bakim
-
abi soyadı ekinci bu adamın ya...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
[/IMG]
-
Mesaj Yetkileri