bende sabri sarioğlu 29 asist ve sezer öztürk bi onceki sezonda 34 asist rekorum 34 suandafm 2007 de Ve arkadaslar ortasahada en cok top kapan futbolcunuzuda yazarsanız sevinirm saygılar
bende sabri sarioğlu 29 asist ve sezer öztürk bi onceki sezonda 34 asist rekorum 34 suandafm 2007 de Ve arkadaslar ortasahada en cok top kapan futbolcunuzuda yazarsanız sevinirm saygılar
Bende Kerlon 26 asist yapti.
ballack ,kerlon
alex kezman
Renato Augusto
bende deivid
alex 41 asist yapmisti en cok top kapan tabikide appiah
sorun aslinda ne oldugum degil yaptigim seyler beni digerlerinden ayirir...
KoP cHoiR
Alex De souza.!!
hey maaşallah neler görüyorum....arkadaşlar ben ss görmek istiyorum sizlerden...biraz uçuk geldi bana bu rakamlar...
valla resimde koysanıza dostlar.
cem sultan 25 gol 20 asist
Her sezon Eddie Johnson en fazla gol en fazla gol pasi...
Beckham 22 civarıydı...
Ballack 19 Asist
Tom soaters genk iLe oynarken 37 asist yapmıştı.Bir sezon sonra geçmişine bakınca profiLinde ne yazıkki bunun daha azını gösterdiği için SS koyamıyorum.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
bende sergio agüero 23 asist
sezon başında arkadaşimin ısrari ile W.Bremen Takımından DieGo 'yu aldım ama ilk başlar hep Lampard'ın yedegi olarak 60-70.Dakikalarda alıyordum.Bir Süre Sonra Lampard'in 3 ay sakatlanması sonucu DieGo forma şansı buldu ve gerçekten bekledigimden daha iyi performans yapti 10 maçta 7 gol 16 asist yaptı.Yani buda DieGo 'nun iyi bir oyuncu oldugunu kanıtlar..Daha Lig Bitmedi Sheva 43 golle gol krali DieGo 24 asistle takmın yıldızı...
hugo viana 21 asist
freddy adu
Asist Kralım : Tuncay Şanlı
En çok top çalan oyuncum : Oynadığı zaman Appiah!
s.s koyuyorum bı bakın bu adam ılk baktıgınızda ozellıkerı cok ıyı degıl olarak gorunuyor ama sahaya cıkınca bambaska bırı oluyor32 gol 27 asist 17 kez maçın adamı
sımdıde bır oncekı sezonu eklıyorum
![]()
bende en fazla asist yapan cristiano ronaldo olmuştu 47 asist ile
Hadi be.48 asist.Olacak iş deil.Ama bu Ronaldo beklenir
sultan cem 29 gol 30 asist
Guardado Premier Lig'de her sene asist kralı oluyor.
massimo oddo 21 asist
lennon 15 asist![]()
gökdeniz karadeniz:27 asist
Alex de Souza...