Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 97 sonuç

Konu: Al Necati'yi ver Semih'i

Hybrid View

Lightbulb Al Necati'yi ver Semih'i

Sarı-kırmızılı yöneticiler, bu sezon sık sık yedek kalan Necati'yi Fenerbahçe'ye teklif edecek. Golcü futbolcuya karşılık da Gerets'in çok beğendiği Semih Şentürk'ü talep edecek. Bu gelişme, şimdilik kulislerde konuşuluyor. Ancak sezon biter bitmez Galatasaray'ın bu takas için ezeli rakibinin kapısını çalması bekleniyor

Tarihi revizyon var

Gelecek sezon da teknik direktör Erik Gerets'le yola devam etme kararı alan Galatasaray'ın, kadroda tarihi bir revizyon yapmaya hazırlandığı öğrenildi. Belçikalı hocanın istemediği futbolcular arasında yer alan Necati Ateş, Hasan Şaş, Ergün, Song, Hakan Şükür gibi isimlerin teklif gelmesi halinde satılabileceği ve takasta kullanılabileceği belirtildi. Galatasaray kulübü kulislerinde şimdi de müthiş bir iddia dolaşıyor. Buna göre sarı-kırmızılı kulübün yöneticilerinin bu sezon sık sık yedek kaldığı için mutsuz olan Necati Ateş'i Fenerbahçe'ye önerecekleri konuşuluyor.

Necati de istiyordu
    Galatasaray kulislerinde dolaşan iddiaya göre Necati Ateş, Fenerbahçe'ye önerilecek, karşılığında da Semih Şentürk istenecek. Semih'i özellikle teknik patron Erik Gerets'in çok istediği ve bu yüzden Galatasaraylı yöneticilerin sezon sonunda bu takası gerçekleştirebilmek için ezeli rakipleri Fenerbahçe'nin kapısını çalacakları belirtiliyor. Necati Ateş'in sezon başında menajeri vasıtasıyla Fenerbahçe'ye haber göndererek "Beni alın" dediği iddiası da gündeme bomba gibi düşmüştü. Fenerbahçe'nin, Necati'ye karşılık Semih'i Galatasaray'a verebileceği ifade ediliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Hic gerenk yok Semih kalsin bizde Böyle bir takas iyi olmaz.

Hem bu haber bana Balon gibi geliyor

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Necati nin Fenere gidebilecegini dusunuyorum ama Semih CimBoma gelirmi o baska bi soru.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

hehehe necati fenere gitmezki

adam çocukluğundan beri fanatik cimbomluymuş
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    hehehe necati fenere gitmezki

adam çocukluğundan beri fanatik cimbomluymuş
    Biz ne fanatiklerin ne takımlarda oynadıklarını gördük para kokusunu alınca fanatiklik falan kalmaz ortada...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

gs açısından daha iyi olur.

al necati yi semihide verme .... hatta yanında birde inamoto yu verilim ....

necati sadece gitsin semihe gerek yok

Necatiyi verelim kabul,ama semihi almayalim.

semih çok ii oyuncu galatasaraya giderse as takımda yer bulur ama necati fenerde yer bulamaz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yalan haber

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Al birini vur ötekine

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Semih kim yaa.Aman abi bizde alt yapıda bile oynayamaz o...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by ultraslanerdem View Post
    Semih kim yaa.Aman abi bizde alt yapıda bile oynayamaz o...
    Bana göre semih galatasarayin su anki forvetlerine 10 basar. anlasilan semihin maclarini takip etmiyorsun

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Bana göre semih galatasarayin su anki forvetlerine 10 basar. anlasilan semihin maclarini takip etmiyorsun
    Onun için Semih gol kralı oldu ya...Bir forvete çok pasif...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Onun için Semih gol kralı oldu ya...Bir forvete çok pasif...
    Semihe tr kupasi disinda sürekli ilk 11 sansi verilse gol kralida olur. Ama verilmiyor malesef.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Abartmayın..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

semih galatasarayın herhangi bir forvetinin yarısı kadar bile olamaz. onun için bu takas bize zarar. ha necatiyi istiyorlarsa tez elden satılmalıdır.

bu yorumu inanarak mı yaptın eğer öyleyse.. futboldan anlamadığın açık .....

Nesil
    2006
    Yer

Demek ki Semih o kadar iyi değilmiş.Baksana daha ilk onbire bile giremiyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Demek ki Semih o kadar iyi değilmiş.Baksana daha ilk onbire bile giremiyor...
    bana göre iyi ama ziconun tek forvet inati yuzunden ilk 11 de forma giyemiyor.

Nesil
    2006
    Yer

bana göre iyi ama ziconun tek forvet inati yuzunden ilk 11 de forma giyemiyor.
    Bana görede Semih Bebbe'den bile kötü.Süper ligde en beğenmediğim oyuncu.Fenerbahçe'de ne işi var hayret...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bence bu takastan Galatasaray daha karlı çıkar ama böyle bir şeyi kabul etmez Fenerbahçe
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Necati yapsa yapsa bizim takımı baltalar.Ayrıca kim GençFenerli Semih i gönderiyormuş?

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Tabi tabi Semih zaten Türkiye'nin en iyi forvetlerinden.Hatta Avrupa'da ilk ona girer

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

yahu ben bile gerilim çıkarmıyorum.Sakin olun yahu tamam Semih iyi ama 10 basar konusuna katılamayacağım.Ama iyi...

uglum semihi tanimayanlar konusmasin o ii oyuncu necatiyi almayalim ama semihi yollayalim bizde ziyan oluyooo

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by xalil View Post
    uglum semihi tanimayanlar konusmasin o ii oyuncu necatiyi almayalim ama semihi yollayalim bizde ziyan oluyooo
    Çay kahve getirelim mi ağam.Bu ne böyle oğlum falan.Düzgün yazması bilsen hadi yine bir şey değil.Uğlum değil oğlum diye yazılır.Haydeee

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Necati'yi alarak Fener taraftarına saç baş yoldurmasınlar.Semih'e gerekli şans verilse çok daha iyi durumda olacaktır.Deivid'e verilen şanslar ona verilse şu anda belkide Kezman'ın yanında ilk 11'de başlıyor olabilirdi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arkadaşlar abartmayalım isterseniz Semih o kadarda kötü değil ayrıca düşündümde böyle bir transferin olabilme ihtimali0
    So what?
    Saike

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri