1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: "Gönlüm Türk hocadan yana"

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Exclamation "Gönlüm Türk hocadan yana"

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, kulüp başkanı Özhan Canaydın ile aralarında hiçbir sorunun bulunmadığını söyledi. Kanal D'de yayınlanan ''32. Gün'' programına katılan Adnan Polat, kulüpte sportif açıdan durumun iyi olduğunu söyleyemeyeceğini ancak, mali ve idari açıdan önemli gelişmeler olduğunu kaydederken, Başkan Özhan Canaydın ile aralarında sorun varmış gibi gösterilmek istendiğini belirtti.

Canaydın ile günde 4-6 saat arası süreyle birlikte mesai harcadıklarını anlatan Polat, ''Başkan Özhan Canaydın ile benim bir problemim yok. Ama ne hikmetse olması için birileri var gücüyle çalışıyor. Bir türlü derdimizi anlatamıyoruz. Hangi lisan ve üslupla söyleyeceğimizi şaşırdık. Biz birlikte çok iyi çalışıyoruz ve yakın zamanda da bu çalışmalarımızın neticelerini göreceğiz'' dedi.

Yönetim kurulu ve teknik heyet olarak birlikte yedikleri yemekle ilgili olarak da Polat, şunları söyledi: ''Bizde herkes çok yoğun. Herkes bir işin peşinde. Bir araya gelmemiz kolay olmuyor. Ama medyada öyle bir yansıtıldı ki, sanki aramızda savaş varmış gibi. Birlik içinde olduğumuzu göstermek için, 'Bir yemek yiyelim de görsel olarak algılansın' dedik. Florya'da bir toplantı yapıp, ardından yemek yedik. Teknik heyet ve yardımcılarını da davet ettik. Sohbet ettik sadece.''

-''CANAYDIN'IN SÖZLERİ RAHATSIZ ETMEDİ''-

Adnan Polat, yönetim kurulu içinde kesinlikle muhalif olmadığını ifade ederken, başkan Canaydın'ın, ''Seçimi Adnan Polat ile kazanmadım'' şeklindeki sözlerinin kendisini rahatsız etmediğini kaydetti. Özhan Canaydın ile birlikte ciddi bir mücadelenin içine girdiklerini dile getiren Polat, ''Uyum içinde çalışıyoruz. En ufak bir sorunumuz yok. Başkanın sözleri de beni rahatsız etmedi. Neticede biz Özhan Canaydın'ın başkanlığında bir liste oluşturup seçime girdik ve seçimi de beraberce kazandık. Bu sonuçta herkesin katkısı olmuştur'' diye konuştu

Kulüp eski yöneticilerinden Ergun Gürsoy'un, Canaydın'ın kendisine başkanlık vaat ettiği yönündeki açıklamalarını yalanlayan Polat, şöyle devam etti: ''Ben seçimlere girmeye karar verdiğimde başkana, hiçbir şartım olmadığını, listeye kimsenin alınmasını istemediğimi, yedek üye de olsam listede bulunmak istediğimi çünkü Galatasaray'ın beni göreve çağırdığını söyledim. O günden beri de beraber çalışıyoruz.''

-''YAKINDA GÜZEL HABERLER VERECEĞİZ''-

Polat, kulüpte herşeyin düzgün gitmesinin mümkün olmadığını ve son 10 yılda biriken sorunların bir anda çözülemeyeceğini kaydederek, şunları söyledi:
    ''İyi şeyler oluyor. Son 1 yıldaki Galatasaray'ı kıyaslarsanız farkı görürsünüz. Mali, idari ve sportif açıdan disiplinler ortaya koyduk. Tabii ki sıkıntılar devam ediyor. Uzun zamandan beri neticelenmesi istenen durumlar var, stat ve mali sıkıntılar gibi. Bunlarda da ciddi aşamalar kaydettik. Sonuçlara varmak üzereyiz. İnsanları anlıyorum, 10 sene beklediler ve patlama noktasına geldiler. Galatasaraylılar biraz daha sabretsin. Çok yakında güzel haberler vereceğiz onlara.''

-''BİZ DAHA SON SÖZÜMÜZÜ SÖYLEMEDİK''-

Özellikle sezona iyi başlayamadıklarından yakınan ve en fazla pozisyona giren takım bulunmalarına karşın son vuruşlarda başarılı olamadıklarını anlatan Adnan Polat, şöyle konuştu: ''Biz de bu durumda mutsuzuz. Daha 9 hafta var, paniğe gerek yok. Kimse de dereyi görmeden paçaları sıvamasın, biz daha son sözümüzü söylemedik. Mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğiz. Benim umutsuzluğum yok. Tek istediğimiz, bizi motive eden taraftarımız ve camiamızın desteği. Ben 6 hafta kala konuşmak istiyorum. Biz bu işin peşini bırakmadık. Kimse kendini şampiyon görmesin. Daha bu köprünün altından çok sular akacak.''

-''GERETS'LE PROBLEMİMİZ YOK''-

Polat, teknik direktör Erik Gerets'in sözleşmesini 1 yıl daha uzattıklarını yinelerken, Belçikalı çalıştırıcı ile şu anda hiçbir sorunlarının olmadığını söyledi.
    Sezon başından beri Gerets ile arasında problem olduğunun yazıldığını kaydeden Polat, ''Aramızda anlaşmazlık da oldu ama neticede o hoca, ben de yöneticiyim. Durumunu değerlendirirken, imkanlarımız ve imkansızlıklarımız ortada. Rakiplerimiz, 40-50 milyon dolar gibi bütçelerle karşımızda. Biz ise 2 milyon dolar bile harcamadık. Tabii ki 11 amatör futbolcuyla bile sahaya çıksak, şampiyon olmak için çıkarız, aksini kimse savunamaz ama daha iyi olabilirdi'' ifadesini kullandı.

-''GÖNLÜM TÜRK HOCADAN YANA''-

Adnan Polat, Galatasaray'ın Şampiyon Kulüpler Kupası'nda yarı final oynamak ve UEFA Kupası'nı kazanmak gibi başarıları Türk teknik direktörlerle aldığını hatırlatarak, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Benim gönlümün derinliklerinde yatan, ileriki yıllarda bir Türk hocanın Galatsaray'ın başına geçmesi. Yeni jenerasyonda bu kalitede isimler var. Örneğin Ersun Yanal, Ertuğrul Sağlam, Hikmek Karaman, Aykut Kocaman, Yılmaz Vural ve Bülent Korkmaz. Hepsinin de gönlünde yatar bu. Bence hocalarımıza şans verirsek, Türk futbolu daha hızlı yol alır.''

-''KULÜPTE AYRIMCILIK YOK''-

Polat, Galatasaray'da son dönemde çok fazla gündeme gelen ''Liseli-Liseli olmayan'' ayrımına da tepki göstererek, şunları kaydetti: ''Ben liseli değilim. Bu ayrımın neden çıktığını bilmiyorum. Dünyada her türlü imkana sahip olabilirsiniz ama 526 senelik bir kültüre sahip olamazasnız. Mektebi Sultani, Galatasaraylıların gururudur. Ayrımcılığı kabul etmiyorum. Bununla ilgili çıkan, özellikle 2 arkadaşımızın vermiş olduğu bir ropörtaj var, basında 'Galatasaray bizimdir, liselilerindir'' diye. Ama arkadaşlarımla konuştum ve böyle söylemediklerini ifade ettiler. Ben arkadaşlarıma inanmak zorundayım. Kendi içimizde birbirimize düşürmeye çalışıyorlar. Kenetlenmiş vaziyetteyiz. Haldun Üstünel'e yapılanları doğru bulmuyorum. Bu tür tribün olaylarına en fazla müdahale eden kişidir kendisi. Trabzonspor maçındaki pankartları önce Haldun'a, sonra da bana mal ettiler. Yönetim olarak içimizde birbirimize düşürmek için dışarıdan uğraşanlar var. Boşuna uğraşmasınlar, biz buna gelmeyiz.''

-''BAŞKANLIK GÖNLÜMDE YATAR''-

Kulüp başkanlığının, her Galatasaraylı'nın gönlünde yattığını belirten ve kendi hedefinin önce beklentileri karşılamak olduğunu belirten Polat, ''Önce beklenenlerin karşılığını vereyim ki bu göreve talip olayım. Benim de kesinlikle çocukluğumdan beri bu kulüpte yöneticilik ve başkanlık yapmak gönlümde var. Ama önce camiamızın beklentilerin cevap vermeliyiz. Güzellikleri önce onlara bir gösterelim. Mali durumu halledip, yeni stadımıza geçelim'' diyerek sözlerini tamamladı.

23.03.2007

Kaynak : AA

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ersun yanal.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Adnan oyle dedigine gore kesin turk hoca gelcek bende turk hoca istiyorum ama bu ersun yanal degil

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Benim istediğim Ertuğrul Sağlam.Umarım o gelir...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Mustafa Denizli yi getirecekler gorun.

ersun yanal gelmesin
    mustafa denizli gelirse gelsin

Bu konusmadan sonra GeretSin gidecegi belli oldu diyebiliriz.Adnan polat takima bülent korkmazi getirir.Ertugrul saglam gelirse gökhan ünal ve mehmet topuzuda yaninda getirir.Bülent korkmazi istiyor bütün taraftarlar.Gelirse bülent kaptan gelmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Bülent Korkmaz Gelsin Galatasaraya...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ertuğrul hoca gelmez galatasaraya bence Yılmaz hocayı getirmeliler
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe veya Beşiktaş patentli hoca is-te-mi-yoruz ... Tecrübe falan hikaye, Büyük Kaptan yakışır bu takıma ..

Burağın dediği gibi Bülent Korkmaz veya Mustafa Denizli gelsin. Mustafa hocayı her zaman beğenmişimdir..

Mesaj Yetkileri