ankaragucu seşiktaşı cok zorlamıstı . forvetlern beceriksizlii ile kaybetti bence anraragucu suprız yapablr
Bir üyemize özel mesaj yolu ile hakaret & küfür ettiği gerekçesiyle süresiz uzaklaştırılmıştır
ankara farklı kazanacak![]()
Ankaragücü alır bu maçı...
ankara yenilmez beraberlik gibi duruo
Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:
"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"
Zor bir maç olacak. Beraberlik diyorum..
a.gücüne 1-0( Ç.Ş)
Kazanıcaz![]()
Bir süprizde burdan geldimi daha keyiflenirim valla![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Maçı Galatasaray Alıcak Gibime Geliyor..
Ama Berabere biterse Süper olur![]()
Dagitiriz ortaligi
Bu maci rahat alacaz,eger berabere biterse gerets ucakla istanbula gelmesin,taraftar elinde soparlarla geretsi bekler![]()
Ankaragücü bize 5 tane atar abi tamam.Hatta maçtan sonra Adnan Polat şampiyon oluruz da der.
Yahu arkadaşlar yorumlarınızı mantıklı yapın lütfen.Herşey hayal ettiğiniz gibi olamaz.Tabiikide çok rahat alacağız...![]()
galatasaray alır ve almalı zaten fakat ankara bizle biraz güven kazandı![]()
GS alır...
galatasaray ya da beraberlk..
berabere biter
galatasarayın rahat kazanacağını düşünüyorum
inşallah alırız. artık galibiyetler serisini başlatmalıyız...
Mondi işbaşında
Milli takıma gitmesinin ardından sakatlığı ciddi olduğu yönünde haberler gelen Mondragon, Ankaragücü maçında forma giyebilecek. Milli takımdan dönüp, takımdaki yerini alan Kolombiyalı file bekçisi, idmanda yaptığı başarılı kurtarışlarla dikkat çekerken, Gerets'in pazar günkü maçta Mondi'ye ilk 11'de forma şansı bekleniyor.
Öte yandan önceki günkü idmanda sağ ayak bileğine darbe alan Aykut'un tedavisine devam edildi
Berabere biterse Galatasaray ligden kopar, yarışa havlu atar!
Çok zor maç olacaktır, under, risk arayanlar X verilebilir![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Mondragon'un iyileşmesi güzel haber.Ama maçta oynamayacağını düşünüyorum.
Ayrıca zorlanacağımızı da zannetmiyorum..
Zor da olsa kazaniriz 0 1 ve ya 1 2
bu maç berabere biter bence
Mondi tamamen iyileşti
Galatasaray'ın, Beşiktaş ile oynadığı derbi maçta sakatlanan Mondragon'dan yaklaşık 1 ay sonra sevindirici haber geldi.
Kulüp doktoru İlker Yücesir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kolombiyalı file bekçisinin sakatlığının tamamen geçtiğini belirterek, ''Kontrol amacıyla çektiğimiz MR'ı da temiz çıktı. Zaten takımla birlikte çalışmalarını sürdürüyordu. Teknik heyetin istemesi halinde Ankaragücü maçında forma giyebilir'' dedi.
Dr. Yücesir, bir diğer kaleci Aykut'un ise ayak bileğindeki sakatlığı nedeniyle 2 gündür antrenmanlara katılamadığını kaydederken, yine de teknik heyetin istemesi halinde kendisini Ankaragücü maçında oynayabilecek duruma getirebileceklerini sözlerine ekledi.
Kaynak: AA
Ankaragücü laylalalaylaylay. Büyük takımlara karşı daha hırslı oynuyoruz umarım galibiyetle ayrılırız.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Galatasaray , 1-3 , 1-2 alacaktır.