1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: Ön liberoya yeni aday

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Default Ön liberoya yeni aday

Ön liberoya yeni aday

Transfer harekatını dünyanın her yerinde sürdüren Fenerbahçe, Almanya İkinci Ligi takımlarından Rot Weiss Essen'de forma giyen Barış Özbek'in peşine düştü. Hem kadrosunu güçlendirmek hem de geleceğe yatırım yapmak isteyen sarı-lacivertli kulüp, bu nedenle Alman Ümit Milli Takımı'nda da oynayan 21 yaşındaki genç oyuncuyu listesine aldı. Bu arada, aynı oyuncu için Galatasaray'ın da devrede olduğu iddia edildi. 14 Eylül 1986'da doğan Barış Özbek, Blau-Gleb Schwerin, Wattenscheid ve DJK Tus Hordel takımlarından sonra Rot Weiss Essen'e geçti. Ön libero oynayan Barış, 27 Mart'taki Almanya-Çek Cumhuriyeti ümit maçında ilk kez milli oldu ve tek golün asitsini yaptı. Genç yıldızın sözleşmesi, sezon sonu bitiyor.

Kaynak: Sabah

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

taninmamis adam ilk defa duydum

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

gelsin..........

Sheriff Misafir

Bizim ön libero ya ihtiyacımız olmadığını herkes bilir.. Belki gelecek vaadeden bir futbolcu olduğu için alınabilir..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Bizim ön libero ya ihtiyacımız olmadığını herkes bilir.. Belki gelecek vaadeden bir futbolcu olduğu için alınabilir..
    Bugün gazetede okudum bende Hem Galatasarayın elinden almak hemde ileriye yatırım
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Quote Originally Posted by TuRGuT BaŞ View Post
    Bugün gazetede okudum bende Hem Galatasarayın elinden almak hemde ileriye yatırım

Iste tek hedefiniz bu zaten,galatasarayin istedigi genc yetenekleri almak,önder turacidada öyle yapmistiniz.Sonra dostluktan bahsediyorsunuz,gecin bu ayaklari,fenerbahce aziz bey baskan oldugu sürece ebedi düsmanimizdir

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Iste tek hedefiniz bu zaten,galatasarayin istedigi genc yetenekleri almak,önder turacidada öyle yapmistiniz.Sonra dostluktan bahsediyorsunuz,gecin bu ayaklari,fenerbahce aziz bey baskan oldugu sürece ebedi düsmanimizdir
    Ne diyorsun Baran nasıl yani düşmanımıssınız ben dikkat edersen orda espri ile karışık yazdım orayı yoksa biz sizin elinizden topçu almak isteseydik Revivo,Baliç gibi oyuncuları vermezdik sizlere

Ne diyorsun Baran nasıl yani düşmanımıssınız ben dikkat edersen orda espri ile karışık yazdım orayı yoksa biz sizin elinizden topçu almak isteseydik Revivo,Baliç gibi oyuncuları vermezdik sizlere
    Revivoyu siz bize vermediniz,biraktiniz onu sonra galatasaray yöneticileri aldi onu hemen.

Balic real madridten geldi bize.

Ya ben taraftarlardan bahsetmiyom,benim en iyi arkadaslarim fenerbahcelidir.Ama iki kulüp birbirine düsmandir.Bak fbli yöneticilerin aciklamalarina bak gsli yöneticilerin aciklamalarina.Biraz realist olursak gercekleri görürüz.

Sheriff Misafir

Ne varki bunda. Buyrun siz alınmı diyecektik?

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Bu işler Rekabet İşidir Biz Daha Çok rekabet Ettik biz Aldık Siz Alsaydınız o zaman Bizde Önder Turacı'yı izliyorduk Siz Araya girdiniz Siz Araya girince Fenerbahçe'de Daha Hızlı Davranıp Önderi Renklerine Bağladı.

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Bu işler Rekabet İşidir Biz Daha Çok rekabet Ettik biz Aldık Siz Alsaydınız o zaman Bizde Önder Turacı'yı izliyorduk Siz Araya girdiniz Siz Araya girince Fenerbahçe'de Daha Hızlı Davranıp Önderi Renklerine Bağladı.
    yanlış biliyorsun siz mücadele etmediniz ... siz ö.turqacı ile ilgilenmiyordunuz bile i.tormanı istiyodunuz bjk den alamayınca gittiniz direk ö.turacıya talip oldunuz ... ki galatasaray kimse talip değil diye fiyat indirmeye çalışıyodu ... siz o sırada fazla para verdiniz aldınız ... ha bence yanlış mı değil ... bende yönetici olsam aynısını yapardım ... laf aramızda bizim başkan biraz becereksizde ... pardon biraz abartılıoldu baya bi becereksiz .....

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Sen nereden bilecen ozamanin transferini allah askina,kac yasindasinki sen böyle cok sey biliyon?3 sene önce geldi önder turaci

Önder turaci icin biz girisimlerde bulunduk ilk,fenerbahceli yöneticilerde dediler peki siz alin önder turaciyi,sonra 360 derece döndüler ve önder turaciya gereginden fazla para vererek siz transfer ettiniz.Hatta ozaman ergun gürsoy falan cok sinirlenmisti.Bunlar olurken birde dost kulüpmü olacaz?Palavra...

süper bi yatırım ... galatasary zaten tansffer yapamazdı hani ne gerek var f.b almazsa cimbom yine alamaz .... hem bu oyuncunun peşinde avrupanın sayılı takımları var oraya gider ..... maliyeti fazla .... basının uydurması falan filan işte ..... aynı şeyler .....

Appiah,aurelio,deniz,Selcuk bunlar varken ön libero transfer etmeyi mi düsünüyorsunuz

Bu cocuk geldimi zaten oynayamaz,birakin bari oynayabilecegi takimda rahatca oynasin...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Gazete de boş bölüm varmış, doldurmak için yazmışlar herhalde ..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Parayı veren düdüğü çalar desek mantıklı olacak bu eski transferler için

Parayı vereb düdüğü çalar desek mantıklı olacak bu eski transferler için
    para evet çok önemli ama, yönetiminde h.bilal kutlualp veya a.albayrak gibi kişilerin olmasıda çok önemli ......

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

bu fenerbahçe de her gün birisiyle anlaşıyo ama...ben geldiklerini hiç görmedim....

bu günde ze roberto yu almış.....

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by Bugra Garcia View Post
    bu fenerbahçe de her gün birisiyle anlaşıyo ama...ben geldiklerini hiç görmedim....

bu günde ze roberto yu almış.....
    Geldiklerini Hiç Görmedin Mi O zaman Senin Gözlerinde Bir Problem Var..

Hem Daha Transfer Sezonu Başlamadı Onun İçin Geldiklerini Göremezsin

Sheriff Misafir

Anlaşıldı. Bu konuda kapanacak. Ben ne yapsam ne etsem bir fayda etmiyor. Nekadar ceza versem nekadar mesaj silsem yok. Ne yapmam gerekiyor daha..
    Neyse Zamanlar kişisel görüşlere saygı duymayı öğreneceksiniz. En azından bu forumda..

Mesaj Yetkileri