1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Tugay'a ahlaksız teklif

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

Angry Tugay'a ahlaksız teklif

Tugay'a ahlaksız teklif
    İngiliz Kulübü, sözleşme yenilemek istediği tecrübeli futbolcunun kapısını akıl almaz bir şartla çaldı: Ya Türk Milli Takımı ya da biz...

19 Kasım 2003'te yaşadığımız Letonya kâbusu sonrası Ay-Yıldızlı formaya veda eden Tugay Kerimoğlu, 7 Şubat 2007'deki Gürcistan karşılaşmasıyla yeniden Milli Takım'a dönmüştü. Fatih Terim ile kariyerinde yeni bir sayfa açan tecrübeli futbolcu, önümüzdeki günlerde yine zor bir seçim yapmak zorunda kalacak. Çünkü Blackburn Rovers, sözleşme yenilemek istediği milli oyuncumuzdan büyük bir fedakârlık talep etti. Bu konuda Kerimoğlu ile görüşen Blackburn Menaceri Mark Hughes, ilginç teklifini şu sözlerle iletti:

Mark Hughes devrede...

"Yola birlikte devam etmek istiyorum. Ancak artık Türk Milli Takımı'nı bırakmalısın. Buradaki programımız zaten yoğun. Sen üstüne bir de kamplar ve maçlar için ülkene gidiyorsun. Yaşın ortada, yoruluyorsun. Blackburn'ü tercih edersen, mukaveleni uzatacağız..." Görüşme sonrası kafası karışan Tugay'ın, kritik Yunanistan ve Norveç maçlarını düşünerek Terim ile görüşmediği, ikilinin kısa süre içinde bir araya geleceği öğrenildi. Terim'in en azından grup maçlarında Tugay'ın tecrübesinden faydalanmak istediği bildirildi.

FANATİK

inşALLAH satmaz!!

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

İnşallah yapmaz böyle birşey
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Yapmaz Böyle Bişey..

Sheriff Misafir

Fatih Terim'le görüşür Terim uygun görürse imzalar. Sanırım en uygunu bu olur..

milli takımı bırakırsa hal affetmeye bilir onun için daha kötü olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Kaynak ::: Fanatik...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ultraslanerdem View Post
    Bu haber dogru.Dun aksam tv lerdede soylediler

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by ultraslanerdem View Post
    Erdem Fanatiğin transferleri öyle bu haber doğru
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Ben Mark Hughes'un böyle bir teklif yapmasinda ona hak veriyorum. Tugay Blackburn Rovers'in önemli bir oyuncusu. Mark Hughes'un tarafindan bakarsak o'da kulübü ve kendi iyiligi icin böyle bir teklif yapmis.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by Toze View Post
    Ben Mark Hughes'un böyle bir teklif yapmasinda ona hak veriyorum. Tugay Blackburn Rovers'in önemli bir oyuncusu. Mark Hughes'un tarafindan bakarsak o'da kulübü ve kendi iyiligi icin böyle bir teklif yapmis.
    aynen katılıyorum

Başlık çok güzel... Şu an da Tugay 37yaşında Milli Takımda zaten oynamıyor yedek kalıyor hep... O yüzden T.D teklifini kabul etme ihtimali çok yüksek...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yedek kalıyor falan ama neredeyse en fazla isabetli pası da o atıyor... inşallah kabul etmez bir yabancı takım için Ülkeni satmak çok ayıp bir şey bence
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ötüken

Başlığı görünce koptum.Olaya gelince bence Tugay'ın yaşı ortada ve Toze abime hak veriyorum..

bende Tugay'a bir maçlığına 150 bin dolar teklif ettiler sandım

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by utku_hagi View Post
    bende Tugay'a bir maçlığına 150 bin dolar teklif ettiler sandım
    Espri güzeldi Utku
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İkliminin Sert, Erkeğinin MERT olduğu AfYoNKaRaHiSaR'dan

bi insan şerefsiz ingiliz olduktan sonra herşeyi yapması beklenir. Menfaatin bittiği yerde dostluğumuzun sürmesi aptalllıktan başka bişey değldir diyen adamlardan ne beklersin.. Tugay ne derse helal olsun doğduğun yere değil doyduğun yere bakcan..
    Bende sevdim seni, gözbebeğim gibi.
    Bende aşık oldum güller gibi soldum..
    Çok sevmiştim seni, Kerem'in aşkı gibi; Ama ASLI sen değildin...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Tugay ne yaparsa yapsın arkasındayım. Gerçi bu haber doğruluk payıda tartışılır ama.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

ben olsam takımı seçerim ülkeyi satmakla ne alakası var tugay zaten yedek milli takımda gelmiş 36-37 yaşına kaç kere daha milli olucak kaç sene futboldan para kazanacak fatih terimle konuşsa fatih hoca bile git sözleşme imzala der yani...

Mesaj Yetkileri