2017 de madrid deyim. onceden turkiyeden aldıgım futbolcular yabancı sayılıyorlardı ama şimdi olmuyo boyle bişey bide avrupanın en iyi futbolcuları arasına türkiye liginde oynuyanlar da giriyo sizce oyunda türkiye ab ye girmiş olabilir mi ?
2017 de madrid deyim. onceden turkiyeden aldıgım futbolcular yabancı sayılıyorlardı ama şimdi olmuyo boyle bişey bide avrupanın en iyi futbolcuları arasına türkiye liginde oynuyanlar da giriyo sizce oyunda türkiye ab ye girmiş olabilir mi ?
Ben editörden Rusya ve Türkiye'yi AB'ye soktum.
İlginç Bende Hiç olmadı
Ama Daha 2017 yılına gelmekte nasip olmadı![]()
Acaba O Zamanın Başkabakanı Kim![]()
valla o zamanki başbakana helal olsun
2017 ye de raziyiz yeter ki girelim oyunun yapımcıları biraz insaflı davranmış ama 10 ssene sonra girmemiz çok zor gibi görünüyor![]()
2014 te girme muhabbeti var ondan olabilir![]()
Ben avrupa birligindeyim, turkiyenin abye ihtiyaci yok, abnin turkiyeye ihtiyaci var. Ama bu hristiyan kulubu turkiyeyi kendine muhtac gibi tasma ile pesinden dolastirmak istiyor.
tamam beyler sıyasete girmeyelim![]()
harbi yaa siyaset bizi bozar forza fm![]()
vayy be 2017 de ab deyiz ne güzel gerşektede darısı başımıza![]()
2017 yılına kadar kac sawas kac afet gelcek basımıza bellımıkıı
bı bakarsın abd bıze sawas acmıss
bende 2017ye gelcem ınat ettım![]()
Bu olay AB"ye girmesi ile değil. İngiltere, İspanya gibi liglerde aldığınız oyuncular belli bir oranda milli takımda oyarsa yabancı sayılmıyor.
Mesala Avrupa kıtasında bir oyuncu ilk formayı giydiğinden beri %30 oynamış ise yabancı sayılmıyor. Africa, Asya vb. kıtalarda ise bu oran artıyor.
ben 2025 yılındayım daha böle bişey olmadı açıkcası...
super olmus ya ben 2013deyim tik yok![]()
Bendede olmadı daha
bi uyruklarını kontrol et ettiysen ve Türk ise o zaman olabilir dediğin ..
enterasan keşke olsa böyle bişe Türkiye açısından olmasın ama fm açısından olsun
I'm back...
nasil türkiyeyi ab koyabiliyorsun?
ya insallah bnde olur baya iyi turk oyuncular cikio alamiyorum
"Baş şey" olmadığı kesin.
Oyuncular uzun süre sende oldugundan dolayı belki olmuştur yabancı statüsü kalktıgı ayrıca avrupanın en iyi oyuncusu seçiminde Türkiye den de oyuncu girmesi normal avrupaya girmeye gerek yok bildigim kadarıyla...
Bende de öyle bişey olmadı.Olsa da farketmez çünkü Fbyi çalışıtırıyorum!