1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Çakır'a Az Alkmaar Kancası

Hybrid View

Default Çakır'a Az Alkmaar Kancası

Gençlerbirliği'nin genç oyuncusuna trasnfer teklifi yapıldı.

Gençlerbirliği'nin başarılı futbolcusu Mehmet Çakır, AZ Alkmaar Kulübü'nün transfer listesinde.

Hollanda'nın başarılı ekibi AZ Alkmaar Takımı yetkililerinin genç oyuncuyu ligde ve kupada yapılan Fenerbahçe maçlarında izledikleri ve beğendikleri öğrenildi.

AZ Alkmaar Kulübü'nün, golcü oyuncuya menajeri aracılığıyla transfer teklifi yaptığı ve Mehmet'in de olaya sıcak baktığı bildirildi.

Mehmet Çakır, olayı doğrulayarak, "Beni Fenerbahçe maçlarında izlediklerini öğrendim. Menajerimle bağlantı kurmuşlar, o da bana iletti. Şartlarda anlaşma sağlanırsa, transfer olurum" diye konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

gitsin bence...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Az Alkmar Çok iyi bir takım Giderse Oynar mı tartışılır..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

giderse bence banko oynar 2-3 seneye kalmazda yüksek bi bonservis bedeliyle ingiltere,italya,ispanya ya gider ee takımın başında VAN GAAL varsa Barcelonaya bile gider

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Gitsin ama Mehmet'in kendisini gelistirmesi lazim cok gücsüz bir futbolcu...

Gitsin bence çok iyi transfer olur...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

tam mehmet cakira gore bir takim

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Inanmak istiyorum ama olmuyo.

Mehmet Cakir fiziksel gucu cok az, oysaki Az alkmaar a bakarsan hepsi fiziksel gucu ust duzey futbolcular. Mehmet in bu futbolcular arasina girmesi cok zor olur

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Haber pek inandırıcı gelmedi bana, ama gerçekleşse Mehmet için çok iyi olurdu ..

Nesil
    2006

Farkındaysanız ,,son 1-2 yıldır avrupaya bayağı turk furbolcu gitti;

Çakır'dan Alkmaar'a yeşil ışık

Gençlerbirliği'nin başarılı futbolcusu Mehmet Çakır'ı, Hollandalı menajerler mercek altına aldı. Süper Lig'deki performansıyla göz dolduran ve menajerler tarafından Holanda'nın AZ Alkmaar kulübüne önerilen Çakır, Avrupa takımlarının kendisini beğenmesinin çok gurur verici bir olay olduğunu ifade ederek, "AZ Alkmaar, menajerler aracılığıyla beni beğendikleri mesajını iletti. Fenerbahçe ile lig ve kupada yaptığımız maçlarda beni izlemişler. Medya tarafından kulübe teklif yapıldığını duydum. Ama ben tam olarak kulübe bir teklifin yapılıp yapılmadığını bilmiyorum. Eğer kulüpler anlaşırsa, lig bitiminde Alkmaar'a seve seve giderim" dedi.

Kaynak

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by fm26 View Post
    Farkındaysanız ,,son 1-2 yıldır avrupaya bayağı turk furbolcu gitti;
    Gazeteler sağolsun,onlar olmadan Gökhan Zan Arsenal'e,Tuncay inter'e nasıl giderdi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Az Alkmaar'a gitmesinde herhangi bir sakınca yok.Eğer istiyorlarsa gitsin...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Kendisini Tabzonspor'da görmek isterim açıkcası AZ'ye giderse şuan başarılı olamaz...

Son yillarrda epey bi oyuncu gondermeye basaladik avrupaya..Transfer gerceklesirse Mehmet Cakir icin iyi olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hayırlısı olsun
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Mesaj Yetkileri