Originally Posted by
CoşkuN ÖzdemiR
Aşkınım helal helal senide gördük ya buralarda....
Tebrikler... Maç günü müsait olursam ingiletere gelebilirim izlemeye

Beklerim Coşkuncum.Beraber LOndra'da bir kebap yeriz.Bildiğim bir kebapçı var Londra'da

Originally Posted by
ultraslanerdem
Sen kendinle karıştıyon beni galiba Erdem.Bak benim oyunumda Wigan ligi babalar ligi 15. bitirmiş

Originally Posted by
Murat Özdemir
Aşkın sende başlamışsın kariyer işine çok güzel bir haber
İyi de başlamışsın.Devamını getirirsin umarım
Can sıkıntısından başlayalım dedik.Şimdi transfer zamanı
----------------------------------------------------------------------------------
TRANSFER DOSYASI
Geremi,Shaun Wright Philips ve Wayne Bridge'i çok iyi paraya sattım.Karşı taraf biraz kazıklandı
.Özellikle Porto Geremi'ye verdiği £5MN değerinin çok çok fazlası.Crespo'yu elimden çıkarmam lazımdı.Çok fazla haftalık alıyordu.O yüzden biraz ucuza yolladım.
-----------------------------------------------------------
Community Shield yine Chelsea'nin
CHELSEA-MAN UTD
Maça iyi başlayan taraf biz olduk.Daha 8. dakikada Shevchenko ile 1-0 öne geçtik.
Chelsea - Man Utd : 1-0 Dk. 8 Shevchenko
Bu golden sonra etkili olan taraf yine bizdik.Fakat 19. dakikada Man Utd'nın geliştirdiği atakta Louis Saha golü atmayı bildi.
Chelsea - Man Utd : 1-1 Dk.19 Saha
Man Utd'nın üzerinde baskıyı kurmuştuk.Bu baskı 24.dakikada golü bize kazandırdı
Chelsea - Man Utd : 2-1 Dk.24 Joe Cole
İlk yarının son dakikasına sahneye çıkan yine Shevchenko oldu.
Chelsea - Man Utd : 3-1 Dk. 45 Shevchenko
İkinci yarının başlarında ortada giden maç görüntüsü vardı.3-1'in verdiği rahatlıkla gençleri ve yeni transferleri sahaya sürdüm.76. dakikada Man Utd için bir umut belirdi
Chelsea - Man Utd : 3-2 Dk. 76 Wayne Rooney
Maçın kapanış golünü harika bir fotbol oynayan Shevchenko belirledi.Maçın adamı Shevchenko
Chelsea - Man Utd : 4-2 Dk. 89 Shevchenko