1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: Fenerbahçe Daum'u mumla arıyor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Fenerbahçe Daum'u mumla arıyor

Fenerbahçe camiası üç sezon takımı çalıştıran ve iki şampiyonluk, bir de ikincilik yaşatan Alman teknik direktör Christoph Daum'u mumla arıyor.

Daum ile üç sezonunda Şükrü Saracoğlu Stadı'nda sırasıyla 12, 3 ve 8 puan kaybeden (ortalama 8'in altında) sarı-lacivertliler Zico ile daha 14 iç saha maçında 9 kayıp puana ulaştı.

Ayrıca Alman teknik adamla üç sezonda ligde sadece bir kez golsüz maç oynayan F.Bahçe, Zico ile üçüncü kez 0-0 yaşadı.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Birde Zico ilk geldiğinde Fenerbahçe'yi çok ofansif oynatır diyorlardı Görüyoruz Gol Bile atamaz olduk..

Ah ZiCo ah ne hale getirdin takımı kezman diyo tek forvet oynayamıyorum Appiah diyo benden sag kanat olmaz hala sag kanatta... Şu takımın dizlişlerini dogru dürüst yapsaydın şimdi 15puan farkla liderdin...

Not# Volkan ın yedigi goller i Zico dan muaf tutuyorum...

Bu zico ilk geldiginde takimi baya ofansif oynatiyordu.Fenerbahce iyi de oynuyordu ama cok gol yiyordu Ozaman dediler defansif oyna,simdi defansif oynuyor,gene begenilmiyor.Adam ne yapacigini sasirdi

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Birgün Daum'u mumla arayacağımız hiç aklıma gelmezdi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya bence daum'u yollamamız baştan hataydı arkadaşlar onunla devam etseydik hiç bişey böyle olmazdı zaten bu takım şu saaten sonra bitmiştir...

1-Appiah kesin olarak gidecek..artık sağ kanatta oynamaktan bıktı..
    2-Kezman tek forvet olmuo diyo ama sallıyan kim
    3-Takımın başında t.direktör mü var yoksa seyircimi

Nesil
    2006

Atalarımız ne demiş;Gelen Gideni Aratır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fm26 View Post
    Atalarımız ne demiş;Gelen Gideni Aratır
    Aynen öyle...
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Tabii arayacağız ki Daum takımı Zico'dan daha iyi tanıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    ist.

daum varken şu adamdan kurtulsak diyordum sölemediğim şeler kalmamışı ama zico gibi hocalar olduğu sürece daum gibi hocalar daha çok aranır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yazık olnuş size ama Daum'da içki felan içiyordu
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Daum niye gönderildi?

34.haftaya gelene kadar şampiyonluğu kesin gözüyle bakılıyordu fakat Denizli karşısında alınan beraberlikte şampiyonluğu kaybetti diye gönderildi.

Peki şimdi Zico gönderilsin deniliyor niye?

Şuan Fenerbahçe en yakın rakibine 4 puan farkla lider, ayrıca Türkiye Kupası'nda yarı final'de ve sonuç olarak son alınan Vestel beraberliğinden sonra Zico istifa sesleri yükseliyor.

Zico geleli daha 1 sene bile olmadan Zico istifa sesleri yükseliyor. Bizim ülkemiz futboldan anlamıyor. Çok ciddiyim anlamıyor. Bir kere Zico geldiğinde kesinlikle Avrupa'dan başarılı beklenmemeliydi zaten beklenilmedi. Nedeni ise çok belliydi, teknik kadro yeni, yepyeni futbolcular ve yepyeni bir Fenerbahçe.

(Siz yeni bir ülkeye gittiğinizde hemen alışabilirmisiniz? Hemen o ülkenin kültürüne, düzenine ayak uydurabilirmisiniz? Hayır!)

Sonuç ne oldu?

Avrupadan elenildi, Türkiye'de 2 kulvarda yarışılıyor. Eğer bu 2 kulvardaki kupalar kazanılmadığı takdirde istifa sesleri yükselmesi doğru olur. Ama daha ligin sonunu görmeden gönderilsin deniliyor.

Ben bunu Daum gönderilmeden önce dedim. Eğer bu sene Daum takımda kalsaydı Fenerbahçe %75 UEFA kupasını müzesine götürürdü. Çünkü Daum takımı tanıyordu, gidecekleri ve gelecekleri belirleyecekti ve Fenerbahçe'nin 100.yılına uygun bir takımı yönetecekti.

Tabi bu konuşulanların baş sorumlusuda Aziz Yıldırım'dır..

Hatta artık bunlarıda konuşmak boş, geçti Bolu pazarı..

Eray abim cok dogru soylemissin.Ne yapalim artik.Ben Ziconun 2-3 sene icerisinde iyi isler cikartacagina inaniyorum.Daumda ilk geldiginde boyle olmus istifaya cagirildigi gunler olmustu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Ben arıyorum şahsen Daum'u.. Ligi 80 küsür puanla bitirmişsin ama şampiyon olamamışsın ne yazar.. Madem Zico gelecekti Daum niye gitti.. Bu sene aynı puanı toplayacak durumda olsak şampiyonduk şimdi.. Öff.. Hala anlamış değilim neden ısrarla ofansif oynatmıyor..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Mesaj Yetkileri