1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: KaRiYeRDe YapARım !!! Cocuk deiL :)

Hybrid View

Default KaRiYeRDe YapARım !!! Cocuk deiL :)

MErT RapCo ..

BugüN eVde oTuRuRKeN ßirDen Gözüm eSKi FoToLara YöneLdi ßunDan ßiKaç YıL öNce
    KonYaSpor tarafTaRı oLaraK DiyarßaKır DepLaSmaNına Gitmi$tiK
    MaCtan ZiyaDe iyi ßi DayaK Yemi$Tik o GünDen SOnRada KonyaSpoRun eZeLi
    RaKißi DiyaRBakırSPor oLdu we Bi KonyaSporLu oLaraK öCünü aLmam
    GereKTiGini hiSSeTTim we KenDimde GörDüGüm üSTün MenagerLik VaSıfLaRını
    Dü$üneReK Niye ßenDe MenageR oLmuyom ßenim NeYim eKSik TriPLeRine GiRdim
    BüTün ßu Karma$ık DuyGuLar içeRiSinDeki Tek HayaLim DiyarßaKır tekRaR SüPEr Lige CıkSa
    da Konya DepLaSmaNına geLSe idi
    NEySe ßu KonuLAr ßeYnimi KurCaLarKeN ELime ßi GazeTe aLdım . i$ iLanLaRına ßakıyordum Ki
    DiyarBaKırSpoR MenaGEr aRıYooo !! CıkTı
    HemeN aTLaDım oToßüSe ( iN$. YoLda TeRöRisTLer KeSmeS de Sag SaLim VaRırım ) YoLa CıkTım
    DiyarBaKırDa ßeni KimsE Kar$ıLamaDı . Bende Sora Sora KuLüp ßinaSına GiTTim.
    iCERi GirDim Ki ßa$KaN Çiğ köFte YaPıYoR we aRamıZDa $u Konu$maLar GeCTi:

ßa$KaN : BuyuR GarDa$ Sende Ye
    Ben : SaoL Ba$Kanım Ben i$ icin geLmi$Tim
    Ba$KaN : Ya KuSura ßakma CaYcıyı Dün aLdık
    Ben : (uTaNa SıkıLa) ßen MenaGEr oLmaK icin GeLmi$Tim
    Ba$KaN : Hmm .. NereLiSin Sen aDın Ne KenDini ßi TanıT ßaKaLım
    Ben : KonYaLı DegiLim aDım MerT ..
    DeRKeN Sözümü KeSti we i$e aLınDıGımı SöYLeDi

MukaVeLeLeRe imZa aTTıkTan SonRa Ba$Kan PRoFiLime Göz aTıyoRdu
    iyiKi imZaDAn Sonra BakTı SonRa SanKi DünyaYı YıkarCaSına ßaGırDı :
    !!!! KOWULDUNNNNNNNNN !!!

Ben : ßa$Kanım Niye YaPmaYın eTmeYin ewDe COLuk Cocuk aC
    Ba$Kan : Lan $eReFSiz Senin FaVoRi KuLüßün KonyaSPor !
    BEn : DeiL ßa$KaNım ßenim KuLüßüm FaLan Yok $imDi DiyaRBaKırSPor
    DamaRımı KeSin KaNım Ye$iL - KırmıZı aKaR
    Ba$KaN : NeySE Lige ßa$La NaSıLSa Bi$eY YaPamıyCaN KovaRım Seni

Bu SözLeR Cok aGRıma Gitmi$Ti .. iLk Maa$ımı aLıp KaçmaYı ßiLe dü$ünDüm
    SonRa DEdimKi ßuna iNaT SüPEr Lige CıkıYım eLimden GeLeNi YAPıyım ..
    ( we KonyaSPor DepLaSmaNınDa DAYaK YiyeLim )

ERTeSi Gün TaKımLa iDmaNLaRa ßa$Lamı$Tım ..

iyiBi HazırLık DöNemi GeCirmeYi umuyordum .. we TranSFeR icin YEterLi PaRa YokTu o YüzDen ßüyük TakımLarLa Kupa MaçLaRı DüzenLemeYe KaraR weRdim ..

dewaMı Daha Sonra in$. umRaım

Nesil
    2006
    Yer
    Ötüken

Abi düzgün Türkçe kullansaydın ya bu ne yaw...(Harfler)
    Forumlarımıza 1'den fazla hesap ile üye olunamaz. 1'den fazla hesabı bulunan üyelerin kullandığı tüm hesaplar kapatılır

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by Gangster View Post
    Abi düzgün Türkçe kullansaydın ya bu ne yaw...(Harfler)
    niye öyle anlamadım

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Gangster View Post
    Abi düzgün Türkçe kullansaydın ya bu ne yav...(Harfler)
    Vallaha bende katılıyorum insanın okuyası gelmiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Vallaha bende katılıyorum insanın okuyası gelmiyor.
    Okuyası gelmiyor değil Emre abi Okunmuyor

Biraz daha düzenleme yapsan süper olur ama kendin bilirsin yinede.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Puahha başlık süper

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Hiç beğenmedim desem

Harfleri düzelt. Adam gibi Türkçe kullan. Başlığı değiştirtmeye çalış. Bak o zaman nasıl yorumlar geliyor. İlgi alaka nasıl artıyor

beyler adam bi kariyer açmış hevesini kırmayın ilk günden rapco kardeşim sen de harfleri normal bir şekilde kullanırsan hem bizim göz sağlığımız için hem senin kariyer anlatımın için daha faydalı olur.konu olarak çok güzel başlamışsın çünkü.

omer-faruk-14 Misafir

Anlatım: Güzel
    İmlâ: İğrenç
    Güzel başlamışsın ama imlân çok kötü. İmlâya dikkat edeceksen devamını bekliyorum.

Ben de FM 2006'da D.Bakırspor ile oynamıştım. Harika bir kariyerdi.

Nesil
    2006

Okumakta güçlük çekiyorum

iLk Kez yazıyoz heralde ne kızıyonus tamam kücük yazmaya calışcam ..

__________________________________________________ ____________

HazırLık maclarına cıkmadan önce kadromu genc yeteneklerle doldurmak icin kolları sıvadım . Bütcem kısıtlıydı ama bende yetenek vardı
    Bikaç oyuncuya teklif götürdüm ama pek umudum yoktu

Ve ilk hazırlık maçım FENERBAHCEYLEYDİ ..

Fenerbahce takımı maca beklenildigi üzre hızlı başlamıştı ve 9. dk Kendi kaleme attıgım gol sonrası 1-0 yenik düşmüştüm . Ve Kalecim Metin aktaş sayesinde fark yemedim

Diger maç sonuçlarını uzatmadan yazıyım
    Diyarbakırspor : 1 - 1 : Beşiktaş
    Diyarbakırspor : 0 - 7 : Kayserispor
    Diyarbakırspor : 0 - 6 : Galatasaray

Takım kötü Gidiyordu ama para gelicekti o yüzden herkezde moraller bozuk ama başkanın suratı gülüyordu. Listeme aldıgım oyunculardan
    $imdilik sadece ilhan Demirci ile sözleşme imzaladım. Diger kabul eden oyuncular iste ücreti karşılayamadıgım için iptal oluyordu :'(

Bu sorunları eve yansıtmamak için cok cabalıyordum . Fm hikayem eleştiriliyordu sigaram bitmek üzereydi Param yoktu . inanın kendimi gece hayatına vermiştim . ama olmuyordu ... Ve başkandan para istemek icin odasına cıkmaya karar vermiştim.

Başkanla konuştuk .. Hiç beklemedigim bi tepki aldım . Para vermedi .. Evet vermesini beklemiyordum ama o benden para istedi Bu ayki maaşını ödemesek olmazmı ben bile kazanmıyom valla Biliyosun döner sermaye işlemiyo .. gibi sözler söyledi .. içim acıdı garibana ve cebimdeki 5 ytl yi ' Al abi corba parası yap ' diyerek verdim.

Diger günlerimi takımla konuşmaya onlarla arkadaş olmuya ayırdım . Özel hayatım bitmişti. Tesislerde yatıp kalkıyordum . Futbolcularımla (!) arkadaş olmuştum. Ve özel antrenmanlar uyguluyordum . Söylediklerimi harfiyen yerine getiriyorlardı.
    Başkansa vefalı cıktı gitmedigi kapı kalmadı ( Belediye , müftülük , hayırsever zengin vatandaşlar .. ) Takım olarak Süper lige cıkmak icin para gerekiyordu .

Diger Hazırlık maçına 23 gün vardı . iyi çalışıp iyi bi skor gerekiyordu bize . En azından morallerimiz icin .. Ve sıkı calışmalarımız devam ediyordu ...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by RapCo View Post
    iLk Kez yazıyoz heralde ne kızıyonus tamam kücük yazmaya calışcam ..

HazırLık maclarına cıkmadan önce kadromu genc yeteneklerle doldurmak icin kolları sıvadım . Bütcem kısıtlıydı ama bende yetenek vardı
    Bikaç oyuncuya teklif götürdüm ama pek umudum yoktu

Ve ilk hazırlık maçım FENERBAHCEYLEYDİ ..

Fenerbahce takımı maca beklenildigi üzre hızlı başlamıştı ve 9. dk Kendi kaleme attıgım gol sonrası 1-0 yenik düşmüştüm . Ve Kalecim Metin aktaş sayesinde fark yemedim

Diger maç sonuçlarını uzatmadan yazıyım
    Diyarbakırspor : 1 - 1 : Beşiktaş
    Diyarbakırspor : 0 - 7 : Kayserispor
    Diyarbakırspor : 0 - 6 : Galatasaray

Takım kötü Gidiyordu ama para gelicekti o yüzden herkezde moraller bozuk ama başkanın suratı gülüyordu. Listeme aldıgım oyunculardan
    $imdilik sadece ilhan Demirci ile sözleşme imzaladım. Diger kabul eden oyuncular iste ücreti karşılayamadıgım için iptal oluyordu :'(

Bu sorunları eve yansıtmamak için cok cabalıyordum . Fm hikayem eleştiriliyordu sigaram bitmek üzereydi Param yoktu . inanın kendimi gece hayatına vermiştim . ama olmuyordu ... Ve başkandan para istemek icin odasına cıkmaya karar vermiştim.

Başkanla konuştuk .. Hiç beklemedigim bi tepki aldım . Para vermedi .. Evet vermesini beklemiyordum ama o benden para istedi Bu ayki maaşını ödemesek olmazmı ben bile kazanmıyom valla Biliyosun döner sermaye işlemiyo .. gibi sözler söyledi .. içim acıdı garibana ve cebimdeki 5 ytl yi ' Al abi corba parası yap ' diyerek verdim.

Diger günlerimi takımla konuşmaya onlarla arkadaş olmuya ayırdım . Özel hayatım bitmişti. Tesislerde yatıp kalkıyordum . Futbolcularımla (!) arkadaş olmuştum. Ve özel antrenmanlar uyguluyordum . Söylediklerimi harfiyen yerine getiriyorlardı.
    Başkansa vefalı cıktı gitmedigi kapı kalmadı ( Belediye , müftülük , hayırsever zengin vatandaşlar .. ) Takım olarak Süper lige cıkmak icin para gerekiyordu .

Diger Hazırlık maçına 23 gün vardı . iyi çalışıp iyi bi skor gerekiyordu bize . En azından morallerimiz icin .. Ve sıkı calışmalarımız devam ediyordu ...
    Sana kızan yok ki

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by fm26 View Post
    Sana kızan yok ki
    evet kızan yok sen rahat ol sadece öneri bu arada Diyarbakır olması beni daha iyi

Nesil
    2006
    Yer
    Ötüken

Abi ilk kez yazıyon diye kuralları ihmal etmen mi gerekir?Neyse iyi başlayamamışsın.Başarılar...
    Forumlarımıza 1'den fazla hesap ile üye olunamaz. 1'den fazla hesabı bulunan üyelerin kullandığı tüm hesaplar kapatılır

omer-faruk-14 Misafir

Şimdi güzel oldu. İlk yazıyla arasında dağlar var. Kariyere gelince, iyi futbolcularını satmaya çalış(!) para kazanmak için. Devamını bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

valla ne söliyim başlarda okuyana kadar canım çıktı sonra düzeldi hikaye baya güzelleşmeye başladı hep böyle devam et
    I'm back...

Mesaj Yetkileri