iLk Kez yazıyoz heralde ne kızıyonus

tamam kücük yazmaya calışcam ..
__________________________________________________ ____________
__________________________________________________ ____________
HazırLık maclarına cıkmadan önce kadromu genc yeteneklerle doldurmak icin kolları sıvadım . Bütcem kısıtlıydı ama bende yetenek vardı

Bikaç oyuncuya teklif götürdüm ama pek umudum yoktu
Ve ilk hazırlık maçım FENERBAHCEYLEYDİ ..
Fenerbahce takımı maca beklenildigi üzre hızlı başlamıştı

ve 9. dk Kendi kaleme attıgım gol sonrası 1-0 yenik düşmüştüm . Ve Kalecim Metin aktaş sayesinde fark yemedim
Diger maç sonuçlarını uzatmadan yazıyım
Diyarbakırspor : 1 - 1 : Beşiktaş
Diyarbakırspor : 0 - 7 : Kayserispor

Diyarbakırspor : 0 - 6 : Galatasaray
Takım kötü Gidiyordu ama para gelicekti

o yüzden herkezde moraller bozuk ama başkanın suratı gülüyordu. Listeme aldıgım oyunculardan
$imdilik sadece ilhan Demirci ile sözleşme imzaladım. Diger kabul eden oyuncular iste ücreti karşılayamadıgım için iptal oluyordu :'(
Bu sorunları eve yansıtmamak için cok cabalıyordum .

Fm hikayem eleştiriliyordu

sigaram bitmek üzereydi

Param yoktu . inanın kendimi gece hayatına vermiştim . ama olmuyordu ... Ve başkandan para istemek icin odasına cıkmaya karar vermiştim.
Başkanla konuştuk .. Hiç beklemedigim bi tepki aldım . Para vermedi .. Evet vermesini beklemiyordum ama o benden para istedi

Bu ayki maaşını ödemesek olmazmı

ben bile kazanmıyom valla

Biliyosun döner sermaye işlemiyo .. gibi sözler söyledi .. içim acıdı garibana ve cebimdeki 5 ytl yi ' Al abi corba parası yap ' diyerek verdim.
Diger günlerimi takımla konuşmaya onlarla arkadaş olmuya ayırdım . Özel hayatım bitmişti. Tesislerde yatıp kalkıyordum . Futbolcularımla (!) arkadaş olmuştum. Ve özel antrenmanlar uyguluyordum . Söylediklerimi harfiyen yerine getiriyorlardı.
Başkansa vefalı cıktı gitmedigi kapı kalmadı ( Belediye , müftülük , hayırsever zengin vatandaşlar .. ) Takım olarak Süper lige cıkmak icin para gerekiyordu .
Diger Hazırlık maçına 23 gün vardı . iyi çalışıp iyi bi skor gerekiyordu bize . En azından morallerimiz icin .. Ve sıkı calışmalarımız devam ediyordu ...