Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 129 sonuç

Konu: Şampiyon Kim Olacak.

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Default Şampiyon Kim Olacak.

"Kim şampiyon olur?" sorusunu yanıtlayan yazarlar, Kanarya’nın hala 2 puan önde olduğuna dikkat çekiyorlar. Kaderi belirleyecek en önemli maçın bu haftaki Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi olduğu ön planda...

Sezonaun bitimine dört hafta kala zirve iyice karıştı. Lider Fenerbahçe’nin peş peşe puan kayıpları sonrası lig öyle bir hale geldi ki, daha 3 hafta öncesine dek "Şampiyonluk gitti, bari ikinciliği kaçırmayalım" diye düşünen Galatasaray bile potaya girdi. Tüm Türkiye’nin konuştuğu "Kim şampiyon olur?" sorusunu biz de yazarlarımıza yönelttik. Hiçbiri net olarak şampiyon ismi veremedi. Ancak çoğu, sarı lacivertlilerin hala 2 puan farkla liderlik koltuğunda oturduğuna dikkat çekip, "İpler hala Fenerbahçe’nin elinde" görüşünü savundu.

KALAN MAÇLAR

FENERBAHÇE 60
    Beşiktaş-Trabzon-Galatasaray-Ankaragücü

BEŞİKTAŞ 58
    Fenerbahçe-Bursa-Ankara-Kayseri

GALATASARAY 54
    Antalya-Sivas-Fenerbahçe-Bursa

Can BARTU
    Derbi maç çok önemli
    İKİ puan önde olan F.Bahçe avantajlı. Ancak, böyle oynamaya devam ederse her şey biter. Önlerinde çok kritik bir derbi var. Kaybetmemeleri gerekiyor. İnönü’de Beşiktaş kazanırsa öne geçer ve daha da moralli olur. G.Saray için şampiyonluk çok zor. Hem F.Bahçe hem de Beşiktaş kaybedecek, onlar da bütün maçlarını kazanacak. Hakemlerin ve Futbol Federasyonu’nun tutumları da ligin altında olduğu gibi zirve yarışında belirleyici olur.

Necmi TANYOLAÇ
    Tepedeki denklem
    Haftanın derbisinde Beşiktaş kazanırsa, şampiyonun rengi belli olur. F.Bahçe kazanırsa aynı şansa sahip olur. Sarı lacivertli ekibin saha içinde ve dışında ağır gerilime yakalandığı kesin. Beşiktaş ise doğrusu tüm eleştirilere karşın, son düzlükte daha etkili. Üç büyükler bu yıl futbol olarak tuhaflık yarışında. Bakarsınız en umutsuz gözüken Galatasaray turnayı gözünden vurmuş. Son söz; Fener’in 2 puanlık farka tutunacak gücü var. Bir kör bile aynı çukura iki defa düşmez.

Togay BAYATLI
    Kimin cebi doluysa o şampiyon olur
    BU şartlarda kimin şampiyon olacağını bilmek kesinlikle mümkün değil. Çünkü hemen hemen her maçta gerek hakemlerin, gerekse futbolcuların hiç umulmadık ve beklenmedik hatalarıyla karşılaşıyoruz. Ortada teşvik ve şike dahil her türlü çirkinlik var. Fair Play yok. Böyle bir ligin kimin şampiyonluğuyla biteceğini kimse bilemez. Bu nedenle şampiyonun kim olacağını söylememiz mümkün değil. Ama kısaca diyebiliriz ki, şike ve teşvikte kimin cebi doluysa o kazanacak.

Korkut GÖZE
    Beşiktaş tarihi fırsat yakaladı
    Aylar önce başkan Yıldırım Demirören ile yaptığım bir söyleşideki sözleri aklıma geldi. Demişti ki... "Bu işleri biz de öğrendik. Bu yıl şampiyonuz." Sevgili Demirören bunları söylerken, aradaki puan farkı 8’e yükselmişti ve Beşiktaş’ın Fenerbahçe’yi yakalayacağı aklımın ucundan bile geçmiyordu. Ancak geçen süreç Demirören’i haklı çıkardı. Fark 2’ye indi ve Beşiktaş inanılmaz bir avantaj yakaladı. İnönü’de, Fener’i yenemezse, tarihi bir fırsat kaçırır. Ve bunun acısı gelecek sezonu da etkiler...

İlhan SÖYLER
    Eskortluk yapıyorlar
    ŞAMPİYONLUĞU kovalayanları otomobil yarışçılarına benzetiyorum. Adeta birbirlerine eskortluk yapıyorlar. Her hafta ’buyur, sen geç’ diye yol veriyorlar. Fenerbahçe hem içeriden hem dışarıdan sallantıda. Beşiktaş ise her hafta 1-0 kazanıyor. Cumartesi oynanacak derbide kim yenerse, işi bitirir. Ancak Galatasaray da çaktırmadan arkadan geliyor. Hollanda’da son haftaya 3. sırada giren takım şampiyon oldu. Aynı şey burada da olabilir.

İlker YASİN
    BJK-FB derbisini kazanan şampiyon
    BEŞİKTAŞ-Fenerbahçe karşılaşmasını kazanan taraf kesin şampiyon olur. Derbi berabere biterse, şampiyonun ligin son haftasında belli olacağı inancındayım. Beşiktaş’ın diğer maçlarının sarı lacivertlilere oranla biraz daha kolay olduğunun düşünülmesi yanlış. Fenerbahçe’nin büyük maç niteliğindeki Galatasaray ve Trabzon karşılaşmalarında galip gelmesi pek sürpriz sayılmamalı. Beşiktaş’ın da çok zorlu olacağı herkes tarafından bilinen bir Bursa deplasmanı var.

Altan TANRIKULU
    En avantajlı takım yine de Fenerbahçe
    ŞAMPİYONLUK yolunda hala en avantajlı takım Fenerbahçe. Sarı lacivertli ekip savunmasındaki sıkıntıları halletmesi halinde derbilerden kazançlı çıkar. Beşiktaş ve Galatasaray da eskiye oranla şanslarını artırdılar. Şimdi Fenerbahçe’yi yenmek için plan yapıyorlar. Ancak lig sadece bu iki derbiye değil diğer karşılaşmalara göre de şekillenecek. Fenerbahçe-Denizlispor maçı bunun kanıtı.

Ercan SAATÇİ
    Her şeye rağmen Fenerbahçe
    ŞAMPİYON ’her şeye rağmen’ Fenerbahçe olacaktır. Önümüzde daha oynanmamış 4 maç olmasına karşın, şampiyonluğu gerçekten hakeden takımın Fenerbahçe olduğuna inanıyorum. F.Bahçe bu 4 maçtan en az 8 puan alacaktır. Bu arada F.Bahçe-Beşiktaş çekişmesi sürerken, aradan Galatasaray’ın çıkacağı söylentileri de var ancak ben buna ihtimal vermiyorum.

Kanat ATKAYA
    Derbide beraberlik Beşiktaş’a yarar
    GALATASARAY’ın bu yıl isteği ve ikna gücü yok. Mucize kontenjanını da sanırım geçen sezon kullandı Gerets ve ekibi. Fenerbahçe gerginliği kontrol edemeyip ipi kopartmazsa şampiyon olur. Beşiktaş da sakin ve geriden gelen takım olmanın avantajını kullanırsa ipi göğüsler. Bu hafta Fenerbahçe yenilirse şampiyonluğu neredeyse imkansızlaşır. Beraberlik de Beşiktaş’a yarar bence...

Erdem KAZAN
    Fenerbahçe'nin maçları zorlu.3 büyük takımdan sadece 2 puan alacaktır.Lig sonunda Galatasaray lider , BJK ikinci , Fenerbahçe ise 3. olarak bitirecektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

bencede bjk-fb maçı herşeyi belirler gibi geliyor bana

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

"Erdem KAZAN
    Fenerbahçe'nin maçları zorlu.3 büyük takımdan sadece 2 puan alacaktır.Lig sonunda Galatasaray lider , BJK ikinci , Fenerbahçe ise 3. olarak bitirecektir."

Bu kadar taraflı bir yorum hayatımda görmedim.

Şampiyon Beşiktaş olacak Fenerbahçe 2. Galatasary 3. olur. Al sana tarafsız yorum

Fenerbahçe'nin önünde 3 tane zorlu maçı var, Beşiktaş'ın önünde 2 tane zorlu maçı var, Galatasaray'ın önünde 1 tane zorlu maçı var.

Galatasaray'ın şampiyon olma şansını %30 olarak değerlendiriyorum, Beşiktaş'ın ve Fenerbahçe'nin ise %70 olarak değerlendirmek mümkün olabilir.

Fenerbahçe, Beşiktaş maçını kazanmak için elinden geleni yapacak, Beşiktaş ise şampiyonluk şansı olan bu maçta Fenerbahçe gibi elinden geleni yapacaktır. Burada kimin kazanacağını dair en ufak bir tahmin yürütemiyorum, gönlüm Beşiktaş diyor ama her iki tarafında bana göre şansları eşittir. Fenerbahçe bu maçtan sonra Trabzonspor ile kendi sahasında oynayacak. Muhtemelen maç seyircisiz olacak ve yine Beşiktaş maçı gibi çok zor bir maç olacaktır. Fenerbahçe, Beşiktaş maçını kaybederse bu maçtanda puan kaybeder gibime geliyor.

Beşiktaş'a gelirsek, önünde 2 tane zorlu maç var. Bunlardan biri yukarıda yazdığım Fenerbahçe maçı ve 34.haftadaki Kayserispor maçıdır. Beşiktaş'ın son haftalardaki futbolunu bildiğimiz için bu maçlar zorlu geçecektir. Fakat şampiyonluk şanslarını eline geçirirlerse bu maçları kazanmak için mutlaka ellerinden geleni yapacaklardır. Bununla birlikte zorlu Bursaspor maçıda var.

Galatasaray'a gelirsek, en zorlu maçını Fenerbahçe ile oynayacak. Diğer maçlarını kesin kazanır diye tahmin ediyorum. Şampiyonluk şansını Beşiktaş - Fenerbahçe, Beşiktaş - Bursaspor ve Beşiktaş - Kayserispor maçları belirleyecektir.

Zor bir 4 hafta olacak fakat gönlümden geçmesede lig tablosu büyük ihtimal böyle bitecek,

1.Fenerbahçe
    2.Beşiktaş
    3.Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Vay be Ercan saatci ne yorum yapmis

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

bjk olucak eger bu hafta kazanirsak...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Ben FB'liyim ama BJK olucak gibi..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Al bi tarafısz yorum daha
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Maçı Fenerbahçe alırsa şampiyonluğu bir nevi garantiledi gibi birşey.Trabzon'u Kadıköy'de eli boş yollarsak.Sonra Ali Samiyen de beraberlikle ayrılırsak şampiyon olacağımızı düşünüorum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Son 4 haftanın tahminini yaptım kendimce ve ortaya(taraf tutmadan)bir şampiyon çıkardım..!

31.Hafta..
    Beşiktaş-Fenerbahçe=3-1
    Galatsaray-Antalyaspor=2-0

32.Hafta..
    Fenerbahçe-Trabzonspor=2-0
    Bursaspor-Beşiktaş=1-2
    Sivasspor-Galatasaray=1-1

33.Hafta..
    Galatasaray-Fenerbahçe=2-1
    Beşiktaş-Ankaraspor=1-0 (farka da gidebilir BJK)

34.Hafta..

Fenerbahçe-Ankaragücü=2-0
    Kayserispor-Beşiktaş=2-1
    Bursaspor-Galatasaray=1-1

Bu yaptığım tahminlere göre 2006-2007 sezonu şampiyonu

1.BJK 67 puanda ligi tamamlıcak
    2.FB 66 puanda ligi tamamlıcak
    3.GS 62 puanda ligi tamamlıcak...Ama herşey Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde belli olucak!

buda bnm tahminim 34. haftanın sonunda gelin burda bu yazdığım tahminleri tartışalım!!!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada FB'liyim!
    (/s)

Besiktas:3 büyüklerin en kötü oynayan takimi.Bu futbolla bir yere kadar geldi.Bundan sonra bu futbolla galibiyet almalari zor.Fenerbahce macinda Besiktas,1 puan alacaktir.Nedeni savunmalari.Besiktas iyi savunma yapiyor ve gelen toplarda da Runje basarili oluyor.Bu macta Runje macin yildizi olmaya aday.
    Besiktas kalan haftalarda Bursaspor ve Kayseri ile berabere kalip,Ankaraspor´u yener.Ligi 64 puanla bitirir.

Fenerbahce:
    Istikrarsiz bir takim görünümü icerisinde.Yönetim futbolculari inanilmaz bir baski altina aliyor,ve futbolcular istedikleri futbolu ortaya koyamadiklarindan maclarda puan kaybediyor genellikle.Tahminim Fenerbahce kalan 4 haftada Bjk,Ts ile berabere kalir,Galatasaray´a yenilir ve son hafta Ankaragücü´nü yener.65 puanla ligi bitirir.

Galatasaray:
    Ligin en iyi futbol oynayan takimi.Maclarini zorlanmadan kazaniyor.Takim artik yerine oturdu.Bundan sonra puan kaybedecegini düsünmüyorum.3 büyükler arasinda fikstür olarak en avantajli takimiz.Lige havlu atmis Antalya,sivas maclarini rahat aliriz.Fenerbahce macinda futbolcularin kac aydir bir galibiyet yemini var.Maci aliriz.Son hafta Bursa ligden düsmemeyi garantiler,biz de onlari rahat yeneriz.Ligi 66 puanla lider bitiririz.

Kendi görüsüme göre lig sonundaki puan tablosu:

1.Galatasaray--66 puan
    2.Fenerbahce--65 puan
    3.Besiktas---64 puan

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Besiktas:3 büyüklerin en kötü oynayan takimi.Bu futbolla bir yere kadar geldi.Bundan sonra bu futbolla galibiyet almalari zor.Fenerbahce macinda Besiktas,1 puan alacaktir.Nedeni savunmalari.Besiktas iyi savunma yapiyor ve gelen toplarda da Runje basarili oluyor.Bu macta Runje macin yildizi olmaya aday.
    Besiktas kalan haftalarda Bursaspor ve Kayseri ile berabere kalip,Ankaraspor´u yener.Ligi 64 puanla bitirir.

Fenerbahce:
    Istikrarsiz bir takim görünümü icerisinde.Yönetim futbolculari inanilmaz bir baski altina aliyor,ve futbolcular istedikleri futbolu ortaya koyamadiklarindan maclarda puan kaybediyor genellikle.Tahminim Fenerbahce kalan 4 haftada Bjk,Ts ile berabere kalir,Galatasaray´a yenilir ve son hafta Ankaragücü´nü yener.65 puanla ligi bitirir.

Galatasaray:
    Ligin en iyi futbol oynayan takimi.Maclarini zorlanmadan kazaniyor.Takim artik yerine oturdu.Bundan sonra puan kaybedecegini düsünmüyorum.3 büyükler arasinda fikstür olarak en avantajli takimiz.Lige havlu atmis Antalya,sivas maclarini rahat aliriz.Fenerbahce macinda futbolcularin kac aydir bir galibiyet yemini var.Maci aliriz.Son hafta Bursa ligden düsmemeyi garantiler,biz de onlari rahat yeneriz.Ligi 66 puanla lider bitiririz.

1.Galatasaray--66 puan
    2.Fenerbahce--65 puan
    3.Besiktas---64 puan
    Ne güzeL bir Rüya...
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Ne güzeL bir Rüya...
    Bu rüya bitmezzzzzzz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    1 kere olur onlar gs liler....bu seferde bize.......

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Öncelikle söyliyeyim FB'liyim hemde nasılll:)

Maçı FenerbahçeMM alırsa şampiyonluğu bir nevi garantiledi gibi birşey.Trabzon'u Kadıköy'de eli boş yollarsak.Sonra Ali Samiyen de beraberlikle ayrılırsak şampiyon olacağımızı düşünüorum.

Son 4 haftanın tahminini yaptım kendimce ve ortaya(taraf tutmadan)bir şampiyon çıkardım..!

31.Hafta..
    Beşiktaş-Fenerbahçe=3-1
    Galatsaray-Antalyaspor=2-0

32.Hafta..
    Fenerbahçe-Trabzonspor=2-0
    Bursaspor-Beşiktaş=1-2
    Sivasspor-Galatasaray=1-1

33.Hafta..
    Galatasaray-Fenerbahçe=2-1
    Beşiktaş-Ankaraspor=1-0 (farka da gidebilir BJK)

34.Hafta..
    Fenerbahçe-Ankaragücü=2-0
    Kayserispor-Beşiktaş=2-1
    Bursaspor-Galatasaray=1-1

Bu yaptığım tahminlere göre 2006-2007 sezonu şampiyonu

1.BJK 67 puanda ligi tamamlıcak
    2.FB 66 puanda ligi tamamlıcak
    3.GS 62 puanda ligi tamamlıcak...Ama herşey Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde belli olucak!

Buda bnm tahminim 34. haftanın sonunda gelin burda bu yazdığım tahminleri tartışalım!!!
    (/s)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Fenerbahce:

Galatasaray:

1.Galatasaray--66 puan
    2.Fenerbahce--65 puan
    3.Besiktas---64 puan
    Eğer Beşiktaş oynadığı futbol ile bu yerlere geldiyse bundan sonra da zirveden kopmaz. Şampiyonluğa oynuyoruz fakat sen diyorsun ki bundan sonra galibiyet almaları zor. Mantıklı mı sence? Ayrıca biraz da olsa objektif olarak olaylara bak, lütfen..

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by WishbonE View Post
    Eğer Beşiktaş oynadığı futbol ile bu yerlere geldiyse bundan sonra da zirveden kopmaz. Şampiyonluğa oynuyoruz fakat sen diyorsun ki bundan sonra galibiyet almaları zor. Mantıklı mı sence? Ayrıca biraz da olsa objektif olarak olaylara bak, lütfen..
    Bence de. GS'nin son haftalarda maclarini almasi daha cok rahatlamalariyla ilgili, yoksa bu kadar rahat olamazlar, baski tamamen BJK ve ozellikle FB'nin ustunde. Ayrica arkadas BJK'nin Bursa ve Kayseriyle berabere kalacagini, GS'nin ise ne hikmetse Sivas ve Antalyayi rahatca yenecegini dusunuyor. Neyse, herkes istedigi yorumu yapmakta ozgur, biz kendi objektifligimizi koruyalim o yeter.

Bence biz olucaz... Fenerbahçe de işler iyi gitmiyo...Galatasaray ın olması çok zor ama 2.olabilirler...

Sezon sonunda görürüz rüyayi en güzelinden

Beşiktaş Galatasaray
    Fenerbahçe Fenerbahçe
    Bursaspor (D) Bursapor(D)
    Ankarspor Antalyaspor
    Kayserispor (D) Sivaspor (D)

Yani nsl kolay oluyosa...Birazcık Kayserispor maçı zor o kadar...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Biz olucaz kesin

hele bir gs yilmaz hocanin takimini(antalyaspor) yensin sonra sampiyon olsun

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Çok açık söylüyorum Fenerbahçe BJK maçında en az bir berbaerlik alırsa şampiyondur!Ötesinde şampiyonluk gider.

BJK beraberlik moralsizliği ile Bursa'ya da kaybeder, 3. sıraya düşer ...
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

besiktasi fazla kucumsuyorsunuz...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Herkes kendi takımıni şampiyon olarak görmüş BİR kiş hariç seni cani gönülden Kutluyorum Eray abi Eray Dengiz..

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Herkes kendi takımıni şampiyon olarak görmüş BİR kiş hariç seni cani gönülden Kutluyorum Eray abi Eray Dengiz..
    ya simdi takimlar o kadar dengesiz ki ne olcagini bilmek nerdeyse imkansiz gibi biz de gonlumuzden geceni soyluyoruz mecburen... bu arada su rakamli olan bjk yi sampiyon yapmis onu niye soylemedin

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Ben onun Fenerbahçe´li olduğunu bilmiyordum yeni gördüm Beşiktaş´lı sandım onun için onu söylemedim.

10672196 Senide tebrik ederim.

Yanlız tek dediğin birşeye katılmıyorum Beşiktaş Bursa´dan kolay kolay puan alamaz..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Ben onun Fenerbahçe´li olduğunu bilmiyordum yeni gördüm Beşiktaş´lı sandım onun için onu söylemedim.

Yanlız tek dediğin birşeye katılmıyorum Beşiktaş Bursa´dan kolay kolay puan alamaz..

Böyle konularda hiç bir zaman taraf tutmam
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

bursanin oyuncularinin durumunu bilmedigim icin bisey diyemem

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Mehmet 32.hafta görüşürüz Beşiktaş o maçı alır ne yapar eder o maçı alır..
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Mehmet 32.hafta görüşürüz Beşiktaş o maçı alır ne yapar eder o maçı alır..
    Adın Umut galiba abi imzada öyle yazıyor.

Bursa Bu hafta denizliden puan alamazsa Düşme potasına girecek ve Bursalılar zaten Beşiktaş´ı bekliyor bence o maçı ne yapıp ne edip kazanması gereken iki taraf var anlatabildim mi bilmiyorum.

Yani hiç birşey belli olmaz ama Benim şahsi görüşüm Bursa Beşiktaş´dan puan yada puanlar alacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Haklı olabilirsinDüşme korkusunu Bursa'da yaşıyor..
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Aygün Hagi:

ŞAMPİYON GALATASARAY OLACAK !

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Fener in çok zor fikstürü var.Bence bu sene BJK daha yakın hele bide FB'yi yenerse şampiyonluğa dahada yakın.FB BJK'den 1 puan çıkarırsa rota yine onlara dönecek ama TS ve GS maçları önelerinde.Zor...
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri