1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: Ziya Doğan Alex'i kızdıracak

Hybrid View

Del Piero_10 Misafir

Default Ziya Doğan Alex'i kızdıracak

Bordo - mavili takımın teknik patronu Ziya Doğan, Fenerbahçe ile pazar günü oynayacakları maç öncesi Alex de Souza'yı kızdıracak açıklamalar yaptı. Önceki akşam yerel bir televizyon kanalına konuk olan tecrübeli teknik adam, Alex'i yıldız futbolcu kategorisine koymadı.

Doğan, "Türkiye'de yıldız diye bir terim yok. Bunun anlamını da bilen yok. Bana göre Alex yıldız değil. Fenerbahçe Alex'i oynatırken 2 forvetinden yoksun kalıyor. Bana göre yıldız futbolcu Nedved'tir" diye konuştu.

Ziya Doğan dün düzenlediği basın toplantısında ise Fenerbahçe'yi gözlerinde büyütmediklerini söyledi. Sarı - lacivertli takımla normal bir lig maçı oynayacaklarını belirten Doğan, "Onlar Fenerbahçe ise biz Trabzonsporuz. Çıkar işimizi yapar, gerekli sonucu alırız. Niye onları gözümüzde büyütelim" dedi.
    Tecrübeli teknik adam, sakatlıklar yüzünden çok şanssız günler geçirmelerine rağmen ikinci yarının en çok puan toplayan ve en çok gol atan takımı olduklarını da vurgulayarak, "Savunmanın yüzde 90'ı sakat olduğu halde bunları yaptık" ifadelerini kullandı.

Yönetim devam

Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak dün yapılan toplantı sonrası yaptığı açıklamada yönetim kurulu olarak yollarına devam ettiklerini söyledi. Olağanüstü genel kurulu gitmenin doğru olmadığını bildiren Albayrak boşalan üç başkan yardımcılığı görevinden ikisine İbrahim Baturoğlu ile Aydın Pişiren'i getirdiklerini ifade etti. Bu arada yönetici Serhat Akçay, kendisiyle birlikte Faruk Kanca ve Sağlık Kurulu Başkanı Dr. Köksal Güney'in görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aldırmamak gerek. Hafta sonunda cevabı vericektir Alex

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Alex bence yıldız ama bizim ligimiz için değil çünkü alex fenerbahçe'nin oyun düzenini doğruda netkiliyor o oynarken çift forvet oynanmıyor tek forvet oynandığında ise alex savaşçı olmadığı için tek forvet oynayan isim yalnız kalıyor.sistemimizi ona göre kuruyoruz ancak türkcell süper lig'i dışında başarı gelmiyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe Alex'i oynatırken 2 forvetinden yoksun kalıyor. Demiş Ziya hoca

Bence Alex oynadığı zaman o forvertleri kazanıyoruz..Alex hem kendini hem onları gol kralı yapıyor böle bi futbolcu Alex dünya'da bence bir eşi daha yok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haftasonu görecek o Alex'i

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Alex bir yildizdir, Kezman bir yildizdir, Gokdeniz bir yildizdir, bu oyuncular bizim ligimizin yildizlaridir. Fakat dunya yildizi desen o ayri, bizim ligimizde hic dunya yildizi olmadi ve olmaz da....

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Alex bir yildizdir, Kezman bir yildizdir, Gokdeniz bir yildizdir, bu oyuncular bizim ligimizin yildizlaridir. Fakat dunya yildizi desen o ayri, bizim ligimizde hic dunya yildizi olmadi ve olmaz da....
    Hagi,Popescu,Hakan Sükür,Okocha,Geremi,Emre Belözoglu,Nihat,Anelka.

Bunlar Dünya yildizi degilmiydi?

Olabilecekler:

Gökdeniz,Arda Turan,Tuncay Sanli,Bobo.

Bizim ligimizde cok kaliteli futbolcular var.2009-2012 yillari arasinda Türkiye tam olarak Dünya futboluna damgasini vuracak.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Olabilecekler:

Bizim ligimizde cok kaliteli futbolcular var.2009-2012 yillari arasinda Türkiye tam olarak Dünya futboluna damgasini vuracak.
    Benim icin bunlarin hicbiri dunya yildizi degil. Bir Henry, Ronaldinho, Lampard, Messi, bunlar benim icin dunya yildizi. O bahsettigin oyunculardan onlarca var dunyada....

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Olabilecekler:

tam olarak sayacağım listeydi o cevaba
    Alex bir yıldızdır için rahat olsun ziya hoca
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by EreN View Post
    tam olarak sayacağım listeydi o cevaba
    Alex bir yıldızdır için rahat olsun ziya hoca
    Adi ustunde DUNYA yildizi, dunyada zor bulunan, herkes tarafindan taninan, formalari her yerde satilan bir oyuncudur dunya yildizi. Hadi bunlar dunya yildizi da, yillardir Avrupa'da neredeyiz? Sampiyonlar Liginde ikinci tura cikamadik yillardir, siz hala dunya yildizlarindan bahsedin. O dunya yildizlarinin bulundugu takimlar gidip Tromso?ye, Zaragoza'ya, zarta zurta elendi. Bu oyunculardan hangisi bir Barca'da, Chelsea'de, Milan'da banko ilk 11'de oynar? Hicbiri....

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Bizim Ziya Doğan böyle açıklamalarda yaparmıydı. Alex'inyıldız olmadığını söyleyerek arada bir doğru işler yaptığını göstermiş gerçi ligimizde şuan hiç yıldız yok oda ayrı mesele...

Alex elbette yıldız oyuncu değil... Ama Türkiye şartlarında kesinlikle yıldız... Ziya Doğan takımı Şampiyon yapamınca bu tarz açıklamalarla gündeme gelmek istiyor heralde...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Alex´in Dünya Çapında yıldız olmadığı doğru ama Türkiye liginde çok iyi işler yaptı Avrupada 1 maçta iyi oynadığını gördüm o da Psv Maçıydı bana göre.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Türkiye şartlarında yıldızdır diye düşünüyorum
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Alex yıldız doğru ama Türkiye'de
    Madem Alex yıldız değil o zaman Ziya Hoca Ts maçıında ona önlem almasın bakalım ne oluyor

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Alex yıldız doğru ama Türkiye'de
    Madem Alex yıldız değil o zaman Ziya Hoca Ts maçıında ona önlem almasın bakalım ne oluyor
    Andriy'e katılıyorum.Alex yıldız değil diyorsa önlem almasın o zaman.Bak ne yapıyor Trabzon defansını..
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    -

alex'i hırrslandırıyor bu adam

Nesil
    2006

Türkiye Süper Liginde hiç bir maç oynamıyor denilen Alex 19 gol ile şuan gol kralı. Sanırım TSL'den haberi yok.

Bir kaç gündür medyaya oynuyor ama medyaya oynayarak maç kazanılmaz. Orada takımın var onun hazırlaman gerekiyor. Eğer medyaya oynayarak maç veya kupa kazanılsaydı şimdiye kadar Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi kupasını almıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Ziya hoca Alex'in bir yildiz oldugunu anlayamamis yada anlamak istemiyor
    Istatistikler gösteriyor zaten Alex'in ne oldugunu.. Alex yaniti sahada verecektir

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Takımlarımızın hangisinde bir Barcelona, bir Chelsea, bir Milan kadar imkan var? Hiçbirinde..
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Alex bir Dünya yıldızı olamaz bana görede.Ancak Avrupa'da Kaka,Ronaldinho gibi oynamasıda mümkün değil.Çünkü Ronaldinho'ya pası deco verirken Fenerbahçe'de Deniz Barış veriyor(küçümsemek için demedim örnek).Bana göre hiçbir Türk takımı Milan,Barcelona gibi olamaz.Nedeni ise tıpkı ülkemiz gibi.Biz oranın anadolu kulüpleri gibiyiz.Bizim takımlarımız Konyaspor ise İsviçre,Avusturya,Norveç neyse bu liglerden katılanlarda düşme hattındaki Ç.rizespor olarak görülüyor.O.Lyon ve Psv gibi sitemini koruyan takımlar bile ancak yarı finali görüyorlar.Ondan sonra büyük takımlar büyük takımlığını ortaya koyuyor.Galatasaray'ın Uefa'yı alması istisnadır.Tüm şartlar o an kulübümüz için uygundu ve şampiyon oldular.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Takımlarımızın hangisinde bir Barcelona, bir Chelsea, bir Milan kadar imkan var? Hiçbirinde..
    İmkan yok POTANSİYEL var..
    Fenerbahçe şu an bu potansiyele maddi , Galatasaray popularite olarak yakın.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bence çok doğal sözler Ziya Doğan takım oyununu seven bir teknik adam o yüzden Alex gibi hırssız bir futbolcuyu yıldız olarak nitelendirmeyebilir.Ama Alex bana göre bu ligin gelmiş geçmiş en iyi 2. ortasaha oyuncusudur...

Nesil
    2006
    Yer
    Uzaklarda arama,forumun merkezindeyim:D..

Alex'in coşması için fazla sebep kalmamış...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Chelsea,Barca,Real Madrid gibi takımlarda banko 11'de oynayabilecek bir oyuncu zaten Türkiye'ye gelmez.Eğer yıldız tanımını buna göre yapıyorsak Alex yıldız değildir. Ama normal şartlarda Alex tabi ki yıldızdır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bence yorum yaparken biraz dikkat etmek lazım.

Ziya Doğan Türkiye'de yıldız yok bence dedikten sonra ya Alex diye sormuşlardır muhakkak oda böyle yanıt vermiştir.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Alex etkili bi oyuncu ve her sene gol attiyo ve assist yapiyo, bence Ziya Dogan boyle bisey demedi.

Mesaj Yetkileri