Bursanın ligte kalması kesinleşti gibi.GS ise uefaya gidecek.Rahat bir maç
25 Mayıs Cuma
20.00
Bursaspor-Galatasaray
Bursa Atatürk Stadı
Bursanın ligte kalması kesinleşti gibi.GS ise uefaya gidecek.Rahat bir maç
25 Mayıs Cuma
20.00
Bursaspor-Galatasaray
Bursa Atatürk Stadı
Bunu ilk defa benden duyuyosunuzYenemeyeceğiz..
bursaspor kazanir.Alamayiz bu mci
GaLatasaray aLır...
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bursa alır bence maçı.....
Lucescu zamanında 5-0 kazanmıştı Bursa hatırladınızmı![]()
Bursaspor kazanacak..
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Bu maç berabere..
(/s)
galatasaray alır bana göre
Bursa kazanır.
Bursaspor´um alır..
Bursayı eze eze yeneriz umarım. Maç sonu Galatasarayımız 3 puan alırsa, benden daha mutlu kimse olamaz..
Beyler maç konusunu muhabbete çevirdiğinizin farkındasınız değil mi ?
Özür dilenecek birşey yok, ben yetkili değilim ama baktım muhabbet koyu.. (:
Bence önemli, ligi 3 puanla kapatmalıyız..
Orası öyle.Haklısın 3 puanla kapatmak önemli.Ama ben artık bu yönetimle gelecek hiçbirşeyden haz alacağımı sanıyorum.
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
BuRsa alır maçı...
İki takım için de rahat.Berabere biter kanımca.
Konu bu maçtan sapmaya başladığı an ceza sistemi uygulanacak saptıranlara haberiniz olsun.
Bu mac hakkinda konusmak istemiyorum tek istegim bu macta 5 genc oyuncumuz kesin oynamasi lazim
Emrah katılıyorum sana, genç oyuncularımızla yenersek daha da zevkli olur.. Maçı sabırsızlıkla bekliyorum..
Gençlerin forma giymesini bende çok istiyorum..
Kesinlikle genc oyuncularimizla oynamaliyiz.
---------Aykut---------
-Mehmet--Tomas--Song--Ferhat
Topal
---------Mehmet Güven------
-Sabri----------------------Arda---
-------------Carrusca---------
--------Hasan K.---Ümit K.----
Böyle olabilir kadro.Mehmet Topal bence sag bekte iyi oynuyor.Hizli bir futbolcu,iyi orta aciyor,defansif özellikleri iyi.Devre arasi Antalya Cup-Feyenoord macinda sag bekte denenmisti,bence basarili olmustu.Cihan´dan iyidir en azindan![]()
Ben çıksam, Cihandan iyi oynarım.. Onu izlerken kalbim sıkışıyor..
galatasarayın yenilebileceğini düşünüyorum inşallah yenilmezler 11 de de kimin oynayacağı bu saatten sonra hiç farketmez gs 3 puanı zor çıkartır
Formalite maçı olacak. Ama Bursa hem evinde olması hem de Galatasaray son günlerde bu tip olayları konuşuyor olması Bursaspor'un kazanmasına ihtimal veriyor.
berabere biter.bende bu maçta genç oyuncularımızın oynatılmasından yanayım.nasıl olsa 3.lük kesin...
G.Saray hazırlıklarını sürdürdü
Galatasaray, Turkcell Süper Lig'de 2006-2007 sezonun son haftasında, 25 Mayıs Cuma günü deplasmanda Bursaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Sarı-kırmızılılar, bir günlük aradan sonra Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Erik Gerets yönetiminde bu sabah basına kapalı bir antrenman yaptı.
Antrenmana, sakatlıkları bulunan Aydın, Hasan Şaş ve Okan'ın katılmadıkları bildirildi.
Galatasaray Futbol Takımı, yarın yapacağı antrenmanla Bursaspor karşılaşması için çalışmalarına devam edecek.
22.05.2007
Kaynak : AA
bizim bu maçı kazanmamız hiçbirşeyi değiştirmeyecek zaten.yerimiz garanti.o yüzden gerets bence gençler ve yedekler den oluşan bir 11 kurmalı.maçı kaybetsek de en azından gençler forma şansı bulmuş oıur