1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Mesut Bakkal istifa etti

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Default Mesut Bakkal istifa etti

Gençlerbirliği, ikinci teknik direktör kriziyle sarsıldı.Süper Lig'e yükselen Gençlerbirliği OFTAŞ'da teknik direktör Metin Diyadin'in istifa etmesine sebep olan Başkan İlhan Cavcav, yardımcılarını değiştirmeyi kabul etmeyen Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal'ı da istifaya zorladı.Genç çalıştırıcı, insanların prensipleriyle yaşadığını ifade ederek, yardımcıları ile birlikte görevinden istifa ettiğini bugün düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı.
    2 yıldır takımın başında bulunan Mesut Bakkal, kendisine liste sunan ve yardımcılarını değiştirmek isteyen Cavcav'ın bu hareketine, istifa ile karşılık verdi.
    İnsanların prensipleriyle yaşadığına dikkat çeken Mesut Bakkal, "Belki de incir çekirdeğini doldurmayacak bir sebepten görevimi bırakıyorum. 2 ay önce imza attığımda sadece yardımcılarımla ilgili görüşüm sorulmuştu. Şimdi ise bizzat başkan tarafından elime liste tutuşturulmak istendi. Ben kendi ekibimi, kendim seçerim dedim. Onlarda bana benimle çalışmayacaklarını söylediler" dedi.
    Başı dik dolaşacağı belirten Bakkal, şöyle devam etti: "Sözleşme imzalarken, bir tek madde yazmadım. Oraya 1 milyon dolar tazminat da yazabilirdim. Önemli olan karşılıklı samimiyet. Kendime yediremedim ve istifa ettim. Yardımcılarım Hayati Soydaş, Temur Atalay ve Turgay Keskin de adam gibi adamlarmış. Onlar da benimle birlikte istifa ettiler "
    63 maç takımın başında kaldığını vurgulayan Bakkal, Mehmet Nas'ı takımdan ayrılırken otobüsten indirdiğini, Draman'ı, Traore'yi kendisinin getirdiğini, buna karşın Rize ve Sakarya galibiyetlerinin takdir görmediğini sözlerine ekledi.
    Mesut Bakkal'ı kulüpten futbolcular ve çalışanlar uğurlarken, duygusal anlar yaşandı.
    Futbolculardan kaptan Erkan ve Mehmet Nas hocalarının takıma ve kulübe çok büyük emeği olduğunu belirterek, "Ayrılmasına çok üzüldüm. Ama bu profesyonellik. Maalesef bizim mesleğimizde bu tür istenmeyen olaylar, yaşanıyor. Hocamın istifasını toplantıda öğrendim ve şok oldum" dediler.

23.05.2007
    Kaynak : DHA

Nesil
    2006

Oftaş geldiği gibi gider.

adamlar süper lige çıkmış niye teknik adam istifa ediyoki

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ryu View Post
    adamlar süper lige çıkmış niye teknik adam istifa ediyoki
    Bak bu mesajın için tam 10 dakika eski konuları aradım..

http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=432

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

İyi yapmış takıma 2 senedir hiçbişey ekleyemedi bence...

Çok başarılı değildi bence, istifası yerinde olmuŞ...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Mesut Bakkal bu ülkede öyle yada böyle süper lig takımlarından birisini yönetecek kadar çevresi,bilgisi olan bir teknik adamdır.Gençler mevzusu bence isabet olmuş.Gençlerbirliğine artık yeni bir kan gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ayıp ayıp. Bir teknik adamı istemiyorsanız, yardımcılarınızı değiştirelim deyin, hemen gider. Yeni Türk Futbol Felsefesi...
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ilhan Cavcav klasigi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Artık Anadolu takımlarının TD konusunda istikrar sağlaması gerekiyor.

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Artık Anadolu takımlarının TD konusunda istikrar sağlaması gerekiyor.
    Sadece Anadolu kulüpleri olsa iyi, İstanbul takımlarıda istikrar yakalayamıyor.

Denizlispor başkanı Gençlerbirliği son maçı kazanmazsa büyük kuşku duyarız şeklinde bir açıklama yaptı. Cavcav'ın cevabı ise ilginç oldu "Başkan bizim 9 numarayı giyip 3 gol atarsa olur."

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Cavcav Türk futbolunun gelişmesinde büyük bir engel. Futboldan anlamayan bir adamın böyle güzel bir kulübümüzde başkanlık yapıyor olması gerçekten komik...

Mesut Bakkal Gençlerbirliğinde pek başarılı olamadı zaten. bakalım yeni T.D olarak kimi getirecekler...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mesut Bakkal iyi hocaydı diğer kulüplerde başarılı olur

bence gayet mantıklı bir seçim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar Mesut Bakkal'ın istifasında başka nedenler yatıyor sağlam bir kaynaktan aldığım duyumlara göre

Mesaj Yetkileri