1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Finansım düşüşte

Hybrid View

Default Finansım düşüşte

Arkadaşlar edıtorden fenerbahcenin trasfer bütçesini ve balance sini yükselttim.. pahalı trasferler yaptım yüksek maaşlar verdim.. 2 yıldır oynuyorum takım sürekli zarar ediyor. haftalık maaş giderim 1.8 trilyon haftalık gelirim 600 milrarı geçmiyor. sürekli olarak maaşlar balanceden ödeniyor oyuna başladığımda balancem 300 trilyondu şimdi 160 trilyon bu gidişler klup batacak. Oyunculara düşük maaş önererek yeni sözleşme teklif ediyorum. ama önerdiğim maaşlar eski maaşlarından düşük olduğu için kabul etmiyorlar.Bu takımı nasıl kurtarabilirm batmasını nasıl engellerim. uefa kupasını aldım 90 trilyon kar ettim ama oda eridi.Acil kurtuluş planlarınızı bekliyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    ev iyidir

kardeş aynı duruma bende düştüm managere hile bulaştırırsan böle olur yani editör işine hiç bulaşmasaydın keşke

Oldu birkere bende çok üzgünüm şimdi kurtulma planları arıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

yapmasaydin keske

yapabilcegin kotu bir alternatif yuksek maasli bir 2 oyuncu satip hem balance sini rahatlatmak ve sattiklarinin yerine dusuk maasli genc yetenekler almak olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kaçarın yok batacaksın

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Vancouver

bence sen yine editöre gir oyuncuların maaşlarını düşür böylece hallolmuş olsun =)) ne dersin?? nası olsa bi kere hile yaptın bundanda artık bişi olmaz =))

Mesaj Yetkileri