.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
![]()
Regen bu oynadigin yila baksana2021
Bundan daha iyisi olmuştu ama oyunum gitti bendeki furbolucuda teknik özelliklerin uzun taç penaltı ve frikik düşüktü geri kalan hepsi 20 idi.Scouttan baktım potansiyelide 196'ymış.
iyi oyuncuymuş
bu çocuğun yakından gol attığını pek görmedim.100 de 90 ı uzaktan olurdu.zaten alttaki ödülleride onun için koydum.orta sahadan falsolu süper goller izletti.milli maçlarda her maç gol atıyo.orta saha ama forvetten daha iyi ortalamayla oynuyodu.hala durur o oyun arada girer bakarım![]()
gerçekten iyi oyuncuymuş
aney mutant heralde![]()
nerde bize böle oyuncu gelmez ki![]()
Deli topcu![]()
Baya iyi bir regen.. Paylasım için tesekkurler..
Abi bakmayın bu oyunda yani Football Managerde Türkiyeden süper oyuncular çıkıyor bendede Cafercan Süperstar olmuştu adam uzaktan vurduğu yerden atıyor çalımları süper pasları harika yani Türkiyenin alt yapısına dikkat edin derim ben...Başta kötü gibi görünürler ama bir bakmışsın süperstar olmuş...
senin elemanlarda iyiymiş.15 yasındaki çocukta baya iyi olacak gibi.
bide bunlar var bende:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
![]()
Oha ya.Bendeki en ii oyuncu Hakan ŞükürAbicim senmi yetiştirdin bunları yoksa başka kulüplerden parayla mı satın aldın?
kardeş yıla bak istersen bu yılda hakan şükür doktorluk görevini yerine getiriyo
her sene bası ve devre arası ilk yaptığım yeni türk çıkmışmı diye bakmak olur.sonra yabancılara bakarım süper elemanlar yetişiyo.sende takip et bak neler çıkıyo neler
bide sana tavsiyem yetenekli türk oyuncu yetişmişmi diye bakacaksan ilk iş olarak oyunu kaydet sonra yeni menager ekle türk milli takımını al.sonra ayarlardan uyruk türk yap sonra yas en faza 18 de özelliklere bakıp yetişen varmı diye bak varsa oyuncuyu al hemen ben öyle yapıyorum
tabi bu sadece türkler için değil brezilyalı arjantinli vs de olabilir.
koaly gelsin.
teknik 20 pek yetmiyo pas,hız,hızlanma,top sürme orta şekerse tamamdır senin iş.hele bide uzun sut 17nin üstündeyse tamamdır![]()
en iyi özellikler mental özelliklerdir
oyuncunun iyi olacağı mental özellikleri ve pozisyonunun gerektirdiği özelliklerden anlaşılır.yani forvet oyuncusunun marking,tackling felan iyi olmasına gerek yok ama pozisyonun özelliklerinin çoğu iyiyse o çocukta iş vardır
ben genel söyledim zaten.orta sahaysa pas uzun şut,forvetse teknik bitiricilik vs
ama tekniğinin 20 olması zaten iyi başlangıç![]()
bu oyunculari bnizden mi yetistirionuz siz yaaaaaaaaaaaa
ufakken alıp gözünün önünde yetiştiğini görüyosun ara sıra as kadroda yer veriyosun iyi performansını görünce acaip şevke geliyosun
oyuna yeni girenleri sık sık taikp et sende bulursun arkadasım.önemli olan başka takımlara kaptırmaman.
haklısın 16-17 yasında oyuna yeni girmiş olan oyuncuları her transfer döneminde kontrol edeceksin.iyiler varsa hemen himayene alacaksın![]()
Vaytt be iyi oyuncuymuş...![]()
Regen oyuncularida ne cok abartiyorlar
valla abartsınlar değer yani.çünki o oyuncular çıkıacak diye kaç yıl bekliyosn oyunun hemen basında çıkmıyo en az 2009-2010 yıllarında çıkıyo sende bekliyosun ve beklediğini alıyosun.bence böyle güsel.
güzel resim evet.gs yede böyle bir 10 numara lazım zaten![]()