Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 95 sonuç

Konu: Türkiye-Brezilya

Hybrid View

Exclamation Türkiye-Brezilya

A Milli Futbol Takımı Brezilya ile 5 Haziranda Almanya'da yapacak.Dortmund'un Signal Iduna Park Stadı'nda oynanacak ve karsilasma Türkiye saati ile 21.00'de başlayacak.

Türk milli takımına 17 yıl hizmet veren Tugay Kerimoğlu Türkiye-Brezilya maçında son kez milli formayı giyecek.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

bence bu maçıda kaybedeceğiz

Maca gidebilirim.Dortmund buraya yakin

Eger oyuncularimiz istekli olurlarsa beraberlik alabiliriz.Yok bosna macindaki gibi oynayacaksak hic cikmayalim maca,rezil olmaktan iyidir.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

büyük bir ihtimalle kaybederiz gibime geliyor.

Bu moralle bence de kaybederiz. Ama kazanmamızı isterim.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bence, herkes vizyon için oynayacak ve dünkü maçın üstü bu şekilde kapatılacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Skor önemli değil, kim kazanırsa kazansın da adam gibi maç izlemek istiyorum ben yav.. (:

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bosnada ki gibi oynayacaksak hiç maça biLe çıkmayaLım.Ama ben dün`e göre daha farkLı hava ve atmosferde çıkarız gibi geLiyor bana maça.Herkes bu mağLubiyeti unutturmak isteyecek.Ben miLLi takımımızdan gaLibiyet feLan istemiyorum sadece iyi oyun istiyorum.İyi oynasınLar yeniLseLerde o zaman gam yemem.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Brezilya karsisinda kaybederiz maalesef.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Bosna maçını unutturmak için oynarız bence.Galibiyet bekliyorum.
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

güzel maç olur diye tahmin ediyorum fatih hoca hakan,rüştü gibi tecrübeli oyuncular oynatmaz inş. gençler bize daha iyi futbol izlettirir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Maçın hiçbir önemi yok ister 50 tane yiyelim farkekmez sen Bosna'yı yenemedikten sonra...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İyi futbol oynayıp geleceğe dair fikirlerimizi olumluya çevirsinler yeter.Galibiyet beklemiyorum.
    So what?
    Saike

Colin Kazım ilk 11'e
    Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, "Bosna yenilgisi için üzgünüz ama grubun en iyi takımı hala biziz" dedi. Dortmund'da basına konuşan Terim, "Şüphem yok, iyi top oynayan bizdik. Ama bazen bütün istemediğiniz şeyler bir araya geliyor. Grupta bize ancak biz rakip oluruz" derken yarın Brezilya ile oynayacağımız özel maçın da önemine işaret ederek, "Bu maç tam 80 ülkede naklen yayınlanacak" diye konuştu.

COLIN KAZIM İLK 11'E

Terim, "Brezilya ile her zaman oynanmıyor. Bu önemli bir prestij. Buradan çıkaracağımız tecrübe ve dersler önemli. Aynı zamanda Tugay'ın da veda maçı. Ayrıca cezalı maçlarımızda stadın dışında bize destek veren gurbetçilerimize de jest yapmak istedik" dedi. Ümit Milli Takım'dan Colin Kazım, Nuri ve Serdar Kurtuluş da dün kampa dahil edildi. Terim'in Colin Kazım'ı 11'e alması bekleniyor.
    04.06.2007

Kaynak : Sabah

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bosna maçında da iLk onbirde başLasaydı yada ikinci yarıda ümit karan iLe birLikte oyuna dahiL oLsaydı maçı daha da farkLı çevirebiLirdik.Fatih hocanın akLı başına geLiyor sanırım yavaş yavaş.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Del Piero_10 Misafir

Kazanırsak dünyanın dikkatini çekeriz.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Kazanmaktan çok eksiklerimizi görsek daha iyi bence.Sanırım yine vazgeçemediği oyuncularla oynar Fatih Terim.Yenilik yapma isteği sıfır adamda.Umarım yararlı bir karşılaşma olur milli takım açısından.

Del Piero_10 Misafir

Arda oynasında piyasa yapsın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Macin fazla bi onemi yok.Bosna macini unuttururlar insallah

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Arda ve Tuncay kendilerini bu maçta göstermeliler.Maça gelince Brezilya tam kadrosuyla gelmiyor.Maçın ne olacağı belli olmaz.Edu oynar umarım.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Brezilya maçı Meyer'in

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın yarın Brezilya ile oynayacağı hazırlık karşılaşmasını Almanya Futbol Federasyonu'ndan Florian Meyer yönetecek.
    Meyer'in yardımcılıklarını Sönke Glindemann ve Mike Pickel yapacak.
    Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Peter Gagelman.

Nesil
    2006
    Yer
    Giresun

tüm oyuncular için vizyon inş güzel oynarlar

Sheriff Misafir

http://www.youtube.com/watch?v=iaY_pPeDBOM
    Nerde eski Brezilya..
    Juninho olsa dağıtırlardı bizi..
    Ama şimdi biz yeneriz .

0-0 biter sıkıcı bi maç olur

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Eskiden hangi Brezilya gelirse gelsin kesin yeniliriz derdim ancak şimdi öyle bir şey diyemem ülke futbolumuzun geliştiğini görebiliriz burdan

Nesil
    2006

Hazırlık maçlarını küçümseyemelim. Geçen yıl Almanya'yı yendik birden eski itibarımızı kazandık. Brezilya önünde iyi bir oyun ile güzel bir skor elde edersek bütün yaz biz konuşulabiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Brezilya'nın kadrosu daha dirençli ve yetenekli gençlerden oluşuyor.Özellikle oynarsa Daniel Carvalho'yu izlemek güzel olacak. Son maçtan sonra millilerimize pek güvenemiyorum ama böyle maçların havası farklıdır hazırlık maçı bile olsa sonuçta rakip Brezilya.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

brezilya heralde as oyuncularıyla çıkmayacak.bu da maçın zevkini kaçıracak

Nesil
    2006

82 ülke kanalı canlı olarak gösteriyor. Bir kazanırsak bütün dünya bizi konuşacak demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Insallah Umut, Serdar Kurtulus, Serdar Kulbilge, I.Toraman, Nuri, Kazim gibi oyunculara bari bu macta sans verir F.Terim, cunku bunlar oynayan bazi oyunculardan daha fazla hak ediyor bu sansi.

Brezilya'da Jo ve Elano'ya dikkat derim, Jo 2-3 sene icerisinde dunya klasinda bir forvet olacak, Elano da cok cok kaliteli bir oyuncu.

Maca gelince, bence bol gollu ve zevkli bir mac olur ve buyuk ihtimalle kaybederiz.

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri