1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Tesislere gelmeyen oyuncu

Hybrid View

Default Tesislere gelmeyen oyuncu

asistanim tarafından oyuncularımın tesislere gelmedigi rapor ediliyo.bunun anlamı nedir?ve bu durumu onlemek icin ne yapmam gerekiy?

Oyunucun takımda mutsuzsa ayrılmak isitiyorsa veya fazla forma şansı bulamıyorsa böyle oluyo bazen.Bunu önlemek için oyuncuya uyarı ver bence ben öyle yapıyorum

Aynen bir uyarı gönder,oyuncuyu uyarı kabul ediyor zaten.Yani yanlış yaptığını anlıyor !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

uyarı ver bir daha yaparsa para cezası ver sorun hallolur...

Yıldız oyuncularda böyle yapıyor.İllede oyuncunun probmlemi olması gerekmiyor.Bu durumda uyarı verirsen oyuncu kabul ediyor ama bu kesin bir çözüm değil.Tekrar yapıyor oyuncu bunu.

ewet bendede tuncay şanlı formu çok yüksektii baş antrönürüm raporunda tuncayın tesislere gelmediğini diye bir rapor vermiştiiiii

bmaç oynatmadıgım bazı oyuncular gelmiyor direk 2 hafta maaş kesiyorum kabul ediyor agır biraz ama olsun sonra 1 2 maç oynattıyoum üstüste ne ufak kaygısı nede gelmeme gibi birşeyi kalmadı yani oyuncaları oynatmak en iyisi kadron çok geniş olmamalı bence sonra bu tür olaylar çıkıyor gitme istiyorlar falan

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Van der Vaart en az 10 kere gelmemiştir.

bir hafta maas kesintisi verdim haksiz buldu sonra profesyonellik disi hareket den 1 hafta daha kestim ardindan her allah in günü sabah leyin antremena en erken o geliyo

ben oyuncu antremana gelşmediğinde profosyonellik dışı hareketten 1 hafta maaş kesintisi yapıyorumoyuncu zaten kabul ediyo hatasını anlıyo.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Pully View Post
    bir hafta maas kesintisi verdim haksiz buldu sonra profesyonellik disi hareket den 1 hafta daha kestim ardindan her allah in günü sabah leyin antremena en erken o geliyo
    huhuuuuuuuuuuuuuuuuuen erken o geliii demekkim o dengesiz topçu?

Nesil
    2006

Bunun anlamı oyuncun klupten gitmek istiyordur, buna izin vermeyince bu tip protesto davranışlarında bulunuyor; veya oyuncuna hak etmediği bir ceza verdin ona karşılık bu durumu yapıyordur. Mutlaka bu tip davranışlara ceza vermelisin. Profesyönelliğe aykırı hareketten ilk defasında uyarı cezası sonra katlanarak cezayı artırabilirsin.

Kulüpte mutsuz,ayrılmak istiyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

benim aldığım takımlarda pek böyle sorunlar olmuyo... ama böyle oyuncuları fazla kadromda tutmak istemem

oyuncunu 'bitarafı' kalkmıştır yüksek formu vardır. sende övmüşsündür.
    oyuncu olacak arkadaş" -yahu form iyi hoca seviyo niye antremana gelim. gidim manitayla takilim" der
    bu durumda profosyanellik dışı cezası yiyince "abow yanlış yaptık. dur hocanın gönlünü alim "der ve sorun hallolur

durumu önlemek için o adamı maçlarda oynatman gerekiyo veya kovarsın sorun biter

Mesaj Yetkileri