1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: Ben bunu hep yapiyorum asmismiyim ne !!!

Hybrid View

Default Ben bunu hep yapiyorum asmismiyim ne !!!

Meraba arkadaslar.Ben G.antep`in basindayim.Sampiyonlugun yok ama uefa`da gruplardayim simdilik.Grptan 0 cekicem ole gorunuyo Neden mi? cvP : NewcastLe unt./Betis/Marsilya/Az
    var.Ama benki bi ara surum kacti unutum ama MANISASPOR 2. ligdeyken ben onlarla sampiyonlar ligi samiyonlugu super lig sampiyonu olmustum.

Bugune kadar nelermi degisti oku o zmn.

Abartisiz Chelsea yi alir 4 yillda sonra hep ben sampiynum abartisiz.4 yil icindede oluyorum ama
    gencler gelisnce 4 yildan sonra tek takimim dunyada.

Kendimi ovmuyorum futbolcu genc die kekliyolar sizi genc menc ben bu isten anliyorum.
    Nasil mi arkadasima soluyodum abartiyomusun dedi bigun onlarda o M.unted`i aldi bende CheLsea aLdim bi topcu aldim gelmeden dedimi bak yildizi kesecek bunu kadroya alcak guldu.Transfer ettim banko robben gobekte kim varsa abartisiz kesti sasirsi simdi sizde denmek icin msn ekleyin burdan yazmiyorum bu footbolcular bna ozel cunku msn mi az kisi okuyp eklemek ister die msnden veriyorum. [email protected]

Bu arada hic mac tekrari yapmadan bu sonuclari aliyorum........
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Futbolcunun tek adresi BEN.Genc yenek isteyen hermemkiye saglam dua edeceginiz topcu ama sabir.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Genc futbolcu isteyen ilgilensin pLS...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Sallama oyuncuları mı keşfediyorsun?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Regen olmayan bütün genç yetenekler site de ki ''Oyuncu Platform'' unda yer verilmiş durumda.Senin gençlerin regen olmasın sakın?
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Eğer regense ve Genie Scout'suz keşfediyorsan helal olsun.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada regen->sallama oyuncu.

Futbolcunun tek adresi Oyuncu Platformu, burası ise Kariyer Hikayelerinin verildiği kategorimizdir.

Konu kaldırılmıştır.

Mesaj Yetkileri