Arkadaşlar benim menajer özelliklerimde Yönetime El Atma özelliği hiç artmıyor.Genelde düşüyor sürekli.2010 yılındayım bu özelliğim benim şuan 8 de.Acaba neden artmıyor.Artmaması iyi mi ?Cvplarnızı bekliyorum...
Arkadaşlar benim menajer özelliklerimde Yönetime El Atma özelliği hiç artmıyor.Genelde düşüyor sürekli.2010 yılındayım bu özelliğim benim şuan 8 de.Acaba neden artmıyor.Artmaması iyi mi ?Cvplarnızı bekliyorum...
bu sorun herkeste var o sürekli düşüyor ileriki yıllarda 4 5 olacak merak etmebilen biri varsa yarımcı olsun lütfen
arkadaş bu personellerle ilgili galiba
yüksek profilli personelleri takıma toplarsan artar belki![]()
Şundan dolayı kaynaklanıyor olabilir; yönetimden devamlı para, maaş, stad büyütme, pilot takım gibi isteklerde bulunursan artabilir. Sonuçta bunları isteyerek yönetimin işine karışmış oluyorsun.
Doğru söylüyosun eray kardeş
Ben 2013 yıLındayım ve yönetime eL atma 17.NasıL oLdu bende anLamadım ama.Öyle yönetimden feLan pek isteğimde oLmadı ama.Sadece piLot takım istiyordum sürekLi her seferinde.Bide yönetimin gözden cıkaramadığı yıLdızLarı da yoLLuyordum takımdan.Ondan da oLabiLir.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
abi ben galatasaryda o kadar cok istek istedim kikovuldum sonunda ,ama ne ilginçtir ki iş başvurum yeniden kabul edildi ama yine o özellik 8 nasıl iş anlamadım walla![]()
onu kimse anlayabilmiş degil ama ben bişiy farkettim birileri yukselirken digerleri bi sure sonra dusuyor yani o özellikler birbirine zıtlık yaratıyor sanırım
Bir menajerin yönetime el atma özelliği ne kadar yüksekse, o menajer o kadar SORUNLU ve PROBLEMLİ demektir. Çünkü Yönetim, başkandan, futbol direktöründen, yönetim kurulu üyelerinden vs. oluşur. Sen yönetimde değilsin. Senin işin takımla uğraşmak, kadroyla uğraşmak. Yani sportif işler.
Bu konudan defalarca açıldı. Bu nedenle GMA'ya gider...
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...