Bence de gidelimBaşarılar dilerim Göktüğ
Bencede gidelim ama nasıl gidecez ?![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Fotoshoplarım nasıl siz ondan bahsedin![]()
guzel olmus yeni karyerinde basarilar
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
yeni kariyernde başarılar Göktug..Huntelaar ı almşsn benm adam![]()
basarılar..... ama buffonu göndermeseydin
tebrikler hepsini kazanmşsn maçlarn![]()
Başarılar..
Bravo çok iyi takım kurmuşsun.![]()
Tebrikler gzl başlamışsın... Marschio Paro Palladino yetenekli oyuncular şans vermeye çalış arada...
basarilar goktug
Başarılar...
Güzel başlamışsın tebrik ederim.Juventusla çok oynadığım için bir kaç öneride bulunacağım sana.Gerçi transferde yapmışsın ama olsun.Al bunlarıda.
Mauro Zarate:Velez'de oynayan bu oyuncuya her türlü kefilim.İtalyan uyruklu olması işine yarar kaçırma derim.
Lucas:Bana ön liberon pek sağlam değil gibi geldi.Uzun maratonu Maduro kaldıramaz tek başına.Gremioda oynayan AB pasaportlu bu oyuncuyu kaçırma.
Son olarak;Buffonu satman kötü olmuş.Oyunun en iyi kalecilerinden birisi.İlk sezonda kalende Stekelenburg-Mirante ile sıkıntı yaşamazsın ama ilerleyen yıllarda bir kaleci sorunun doğabilir.
Destekleriniz için sağolun arkadaşlar. 6. maçla devam edelim mi o zaman?
Maç çok zevkli geçti. Huntelaar ise adeta verdiğim 22 Milyon Pound'luk bonservisin değdiğini kanıtlamaya çalışır gibi. şu anda 9 maçın 1inde yedek çıktı. Kalan 8 de ilk 11 deydi. 10 tane golü var. Ayrıca Luis Jimenez de çok iyi. Alsam mı, almasam mı kararının sonucu gayet iyi.
huntelaar ztn benm adamım daha çok atacak çok
bütün maçları kazanmşsn helal Göktug
Savunma bloğunda biraz boşluk var gibi.Boumsong,Kovac gibi tecrübeli isimleri satmasaydın keşke.
Kaleci konusunda söylediklerimin arkasındayım.Çok gol atmana rağmen çok ta gol yiyorsun aman dikkat
Başarılar dilerim,devamını bekliyorum.
Haydaa,sende beni yanıltmak için mi uğraşıyorsun nedir?Bak bu maçtada hiç gol yemememişsin.
![]()
Kale bence yeterli değil..
Abi öncelikle söylediklerinize cevap vereceğim. Şimdi Mert, önerilerin için sağol. Fakat kulübü mahvettim. Bütçe yok. Oyuncu alacak durum yok. Kalecim Stekeleburg a gelince; ona çok güveniyorum. Sadece defansın ortasında bir sıkıntım var. Thomas Mangani orada beklediğim kadar iyi değilmiş
Mathieu Delpierre ise gördüğüm en iyi defanslardan. Herkese tavsiye ederim. Kendisi 25 yaşında. Alabildiğine uzun
Ligdeki 8. maçıma gelince; süper bir maç oldu. Oyuncularım üstün yetenekleriyle maçı farklı kazanmamı sağladılar. İşte güzel skor:
Önerilere lütfen devam arkadaşlar. Teşekkür ediyorum hepinize.![]()
Gasbarroni var.Onu kaçırma..
Abi alırım desem yalan olur. Öyle bir durumdayım ki sorma gitsin. Param pulum yok. Yeni sezonda para bulursam transfer yaparım. Ama öncelik Bojinov'un bonservisinin tümünü almak.
9. lig maçında 8. lig galibiyetini kıl payı kazandı Juventus. 90. dakikadan sonra 2 gol oldu. Ve son saniyedeki golle maçı kazandım
![]()
gonzalo higuain de benim adamım.aslında 3 lü forvet oynayabilirsin seria b de.başarılar.devamını bekliyoruz.![]()
Lucho, 10. maçımı oynadım. Şimdi skorunu koyacağım maçtan sonra 3 forvet oynayacağım 4-3-3 şeklinde. Higuain benim de favori adamlarımdan. Ama Del Piero'yu veya Nedved'i kesmeye içim elvermedi.
10. maçtan da galibiyetle ayrıldım. Maç yine bol gollü geçti. Hücum hattı çok iyi durumda. Allah devamını getirsin, ne diyelim
![]()
Arkadaşım sana alt yapıdaki Rey Volpato isimli oyuncuyu satmamanı öneririm.Benim kariyere baktıysan görmüşsündür çok yetenekli![]()
bencede gelecek yıl ilk iş bojinovun bonservisini al palladino çk iyi bi yetenek kullanmanı tavsiye ederm
Hadi maçları koy Göktuğ.![]()