Sayfa 1 / 14 12311 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 419 sonuç

Konu: Asya, Afrika Şimdi Sırada Meksika... [Meksika Dalgası Başlıyor]

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default Asya, Afrika Şimdi Sırada Meksika... [Meksika Dalgası Başlıyor]

Evet arkadaşlar ilk defa kariyer yazıyorum. Bu kariyere başlamaya da Serkan Abi sayesinde karar verdim. Mohun Bagan takımı ile yaptığı keriyere katkıda bulunurken bende mi yapsam diye düşündüm ve Singapur S-League takımlarından Woodlands Wellington ile kariyer yapmaya karar verdim. Bu takımı seçmemin nedeni ise renkleri ve logosunda kullandığı Koç yüzündendi. Bana sempatik gelmişti.

Kadromuz bu şekilde oluşturuldu

Hazırlık Maçlarmız

Taktiğimizi bu şekilde yaptım biraz tehlikeli bir taktik oldu ama olsun deneyeceğiz

Takımımızın S-League'deki başarıları

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Taktik güzel...

Başarılar.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Taktik süper başarılar

Başarılar kolay gelsin...

Taktik çok şekil olmuş, başarılar..

Taktük güzel olmuş hakkaten

Başarılar.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar sağolun ilk hazırlık maçını yapıyorum şu anda çok heyecanlı oluyor Asya'da oynamak çünkü çok yabancıyız hiç kimseyi tanımıyoruz.

Transfer yapmadım daha doğrusu yapamadım kimseyi bilmediğim için en iyisi bu kadroyla devam edeceğim.

Taktik içinse baya karışık bir taktik oldu eski Maltepespor taktiğimdi. Aynı taktiği kullanayım dedim.

İlk Hazırlık Maçı Sonucu

Fena oynamadık. Baya iyi bir maç oldu rakibimiz bizi baya zorladı. Ama oyuna sonradan aldığım Agu Casmir işini en iyi derecede yaptı ve 2 gol attı maçı kurtaran adam oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Başarılar Oğuz Kağan.

Senden Asya Şampiyonlar Ligi Kupası'nı kazanmanı bekliyoruz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Taktik süpermiş.Başarılar

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Abi çok teşekkür ederim ilham kaynağı oldun bana

Ne demek abi kazanırız ikimizde, geliyorum senin kariyerine de

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

başarılar..

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

basarilar...
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Başarılar dilerim,taktik ilginçmiş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Basarılar taktik janjanlı olmus

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

bence taktıgınden cok takımın daa guzeLmıs

waLLa bende japon lıgınde oynamıstım hıc kımse geLmıo,butcen oLmuo,oyuncuLarın ısımLerını bıLe okuamıom cok zewksız oLuodu snn lıg nası oLcak bakaLım

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar çok sağolun şimdi ikinci maçı yapıyorum bbugün hazırlık kampını bitireceğim bu arada taktik karışık oldu ama her yöne ağırlıklı oldu.

Hem savunmada hem de atakta yoğunluk var.

İkinci Hazırlık Maçı

Ben rakip takımdan çekiniyordum çünkü güçlü bir ekipti ve pek bir bilgimiz yoktu rakip hakkında fakat süper yıldızım Park Tae-Won ve Itimi Dickson sayesinde maçı kazanmayı bildik.

Bravo.. Oğuz Kağan!
    İnşallah başarılı olursun!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Çok teşekkür ederim üçüncü maçı yapacağım birazdan

İnşallah başarılı olacağız. Fakat transfer yapamıyoruz zaten yapmayı da düşünmüyorum ve beklemiyorum.

Atkıları siparişe verdik Genç Koçlar olarak...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başarılar...

Haydi bakalım. KOÇum benim

Nesil
    2005
    Yer

yuru be tampınes rovers'i bıLe yenmıssın kım tutar senı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Evet arkadaşlar işte üçüncü hazırlık maçımız

Üçüncü Hazırlık Maçı

Evet arkadaşlar bu maç sayesinde taktiğin ve takımın eksiklerini görmüş olduk. Rakip çok daha iyi oynadı fakat şansı yaver gitmedi ve golleri biz bulduk. Her maçta rakip daha çok topla oynuyor fakat golleri biz buluyoruz, bu bize sıkıntı yaratabilir.

Dördüncü Hazırlık Maçı

Evet arkadaşlar ilk yarıyı 1-3 önde kapatmamıza rağmen ikinci yarıyı 3-1 yenik kapattık. Oyuncularımı kutluyorum kontrolü kaybetselerde iyi oynadılar ve cefakar taraftarımız Genç Koçlar'a çok teşekkür ediyorum bizi maçın başından sonuna kadar destekledirler.

Devre arasında takıma sinirli olduğumu söyledim, takım kontrolü kaybetti ve 90. dakikada gelen gol hepimizi yıktı. Üzgünüz, bizi destekleyenlere galibiyet vermek isterdik.

Beşinci Hazırlık maçı

Evet arkadaşlar Woodlands Wellington Hazırlık Kampı böyle bitti, bütün maçları tamamladık, talihsiz şekilde berabere bitirdiğimiz Arsenal (SIN) ve Sembawang Rangers FC maçları dışında iyi bir performans sergiledik, eksiklerimizi gördük artık lige yoğunlaşmamız lazım. Takım kontrolü çabuk kaybediyor buna bir çözüm bulmam gerekiyor.

Çok gol atıp çok gol yiyoruz, bakalım bir transfer yapmaya çalışıyorum sonuçlanırsa güzel olacak. Sembawang Rangers FC takımından Adam Othman'ı kadromuza katmak istiyorum.

Hazırlık Kampı Sonuçları

Bence performasımız iyiydi. Güzel bir motivasyon topladı takım yakında büyük başarılarla geleceğiz. Bugün 5 hafta oynayacağım hepsini yazacağım.

Forumda Asya Fırtınası sürüyor!

Başarılar Oğuz Kağan.

Bu asya kariyerleri super oldu merakla takip ediyoruz basarailar

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Evet arkadaşlar artık ligimiz başlıyor, tüm takımlara başarılar diliyorum.

Evet ilk transferimizi yaptık forvet hattımızı günçlendirdik. Sembawang Rangers FC takımından Adam Othman'ı transfer etmiş bulunuyoruz.

İlk maçımız Niigata Unicorn (Singapore) takımıyla bu takım aslen Japonya takımı olup B takımını Singapur'da oynatıyor.

Singapur S-League 1. Hafta Karşılaşması

Bu maç en talihsiz maçımızdı herhalde lige en iyi şekilde başlamak isterdik fakat 90. dakikada yediğimiz talihsiz bir gol buna engel oldu. Ama doğruyu söylemek gerekirse rakip takım bizden çok daha iyi oynadı.

Her futbol adamının söylediği gibi "Lig uzun bir maraton ve bizde önümüzdeki diğer maçlara bakacağız."

Singapur S-League 2. Hafta karşılaşması

Evet arkadaşlar skor yukarıda hiçbir şey yapamadık. Üzgünüz. İlk defa bu maçta rakip karşısında aciz kaldık. Gereken önlemleri alacağız.

Sporsinga gazetesinden yapılan açıklamada Woodsland Wellington takımı için "Bitik bir takımın yitik oyuncuları, maç boyunca hiçbir şey yapmadılar. Futbol sahasında savaşanlar kazanır yatanlar değil, gereken müdahaleyi bekliyoruz denildi."

Nesil
    2005
    Yer

cok goL yıyosun ama defansa onLem aL

Asya'da acayip gollü maçlar oluyor. Dün geçe Kore ligini açtım. 5 maç yaptım ama 12.sırada buldum kendimi. 90+ da atılan gollerle işim bitiyor. Son Dakilka ligleri bence Aysa ligleri.. Bu arada Kore takımları çok zengin..Benden söylemesi.

Sana da kolay gelsin OğuzKağan. Bence toparlarsın

omer-faruk-14 Misafir

Öncelikle kariyerinde başarılar dilerm. Sen Police SA takımını 4-0 yendin ama fikstüründe 3-2 yenilmişsin gibi görünüyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Dün elektrikler kesildi bizim mahallede 1-2 saat gelmedi bende kaydetmemiştim tüm maçları yeniden yapıyorum.

Önce kariyer tümden gider sandım Crash Dump diye dosyalar yaratmış. Son oyunu yükle dedim yükledi fakat ikinci hazırlık maçından başladım

Bakalım şimdi dördüncü maçı yapıyorum

Bizim de bu sabah trafoya bakı yapıyorlarmış.. gitti Kayseri oyunum :S

Sayfa 1 / 14 12311 ... SonSon

Mesaj Yetkileri