beyler fm 2006 da mac oynuyodum ben kopenhag rakip brondby macın 74. dakikası ben 3-0 yeniyorum dedim ki bare tatile gidiym dedim gittim. geldim macın skoruna bakıyım dedim 2-1 yenilmsim. sizde oluyo mu
beyler fm 2006 da mac oynuyodum ben kopenhag rakip brondby macın 74. dakikası ben 3-0 yeniyorum dedim ki bare tatile gidiym dedim gittim. geldim macın skoruna bakıyım dedim 2-1 yenilmsim. sizde oluyo mu
Fm 2006'da sık sık olan birşey bende hep penaltılarda maçı kazandığım halde maçtan çıkınca kaybetmiş gözüküyodum..
Bu benim arkadaşada oldu ama FM07'de galiba 2-0mı ne yeniliyodu... O zmnda braz zamanımız azdı bari hmn geçsin diye tatile git yaptı maçı 4-2 mi ne kazandı...![]()
ilk defa duydum böle bi şey![]()
Maçtayken Tatile gidim dedim gittim geldim 2-1yenilmişim...
Maçtayken 2-0yenikken tatile gidip geldi 4-2kazandı...
Demekki ben yanlış anladım...![]()
Genelde ben FM deki olayları (05-06-07) hepsinde başıma gelenleri yazarım... Sürümü belirterek yazarım... Arkadaş başınıza geldimi deyince bnde belirtereke 07de oldu dedim... Yani böyle bir tepki çekceni bliseydim yazdazdım...
bende fm deyken penaltılarla kaybedince kazanmş gösteryodu bazen bide cm 4 te bazen attıgım goller
bi süre sonra silinmş olyodu .. dortmund kariyermde başıma gelmşti bu
Bu Olay Fm 06 da cok basıma geldı penaltılarda kazanmama ragmen kaybetmıs gosterıyordu![]()
mallıktandır![]()
resmi yamayı yükleyince düzeliyor bu sorun![]()
Arada sırada oluyordu penaltılarla kazandığım maçı "devam"a basıyorum anasayfaya gelince maçı kaybettiğimi yazıyor bazen de tatile gittiğim zaman skor değişik olabiliyor. 2-0 iken 0-3 gibi![]()
efet öle saçmalıklar çok oluyo![]()