1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Oyun Hatası mı, Yoksa Özelliği mi?

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Wink Oyun Hatası mı, Yoksa Özelliği mi?

arkadaşlar bazı oyuncuların güçleri başka bir career açtığında değişebiliyor.örneğin daniele dessenanın bir kaiyerimde fiziksel güçleri iyiyken diğerinde zihinsel özelliklerin iyi olduğu dikkatimi çekti.birde arouca var bir kariyerimde frikikleri 17 iken diğerinde 4 sizce nedeni ne olabilir?

Sheriff Misafir

Oyuncuların araştırması yeterli olmadığından böyle bir durum oluşuyor.. Oyuncular için karambole bir ca ve pa almaları sağlanıyor ve özellikleride aynı şekilde.. Araştırması tam yapılamamış veya özellikleri hakkında bilgi edinilememiş oyunmcularda buna rastlayabilirsin..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Evet bana da denk geldi daha önce.

Quote Originally Posted by attiilla View Post
    arkadaşlar bazı oyuncuların güçleri başka bir career açtığında değişebiliyor.örneğin daniele dessenanın bir kaiyerimde fiziksel güçleri iyiyken diğerinde zihinsel özelliklerin iyi olduğu dikkatimi çekti.birde arouca var bir kariyerimde frikikleri 17 iken diğerinde 4 sizce nedeni ne olabilir?
    bende her yeni oyun açtığımda arouca yı alıyorum ama hiç farklı bişi omaı hep aynı yetenekte

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Bu konunun açıldığı iyi olmuş aslında.

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

bende öyle oldu the_endless yalan söylemiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Sana yalan söylüyorsun demiyorki. Bendede Leonel Nunez öyle olur hep, bir bakarsın 17-18 herşey bir bakarsın 7-5. Zaten açıklamada gelmiş

Oyuncuların araştırması yeterli olmadığından böyle bir durum oluşuyor.. Oyuncular için karambole bir ca ve pa almaları sağlanıyor ve özellikleride aynı şekilde.. Araştırması tam yapılamamış veya özellikleri hakkında bilgi edinilememiş oyunmcularda buna rastlayabilirsin..

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

evet haklısın .arouca örneği yanlış olabilir çünkü frikiği 17 olduğu zaman 2009 du belki geliştirmiştir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben hiç rastlamadım ama istatiskler sabit olması lazım nomalde

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

Bu ,oyuncu özelliklerini sakla şıkkı işaretli olduğunda oluyor galiba..
    <')))))>-<

Mesaj Yetkileri