Arkadaşlar Başlık Herşeyi Anlatıyor
Tek olayım oyunu siz kurun
Arkadaşlar Başlık Herşeyi Anlatıyor
Tek olayım oyunu siz kurun
var mısın?
ya şunu 3 lü kursak ya msn adreslerimizi versek 3 ümüz yapsak ama ben kurmayı bilmiom
ben kurarım yalnız versiyonlarımızın aynı olması lazım benim v6.3 sizinki nedir?
ya o versiyon dediğin nerden bakılıyo ya biraz ayıp olacak ama
ana menüden bak yukarda football manager 2006 yazıyor ya büyük harfle yazar orda versiyon v6.0.x diye x 3 olacak![]()
ben daha önce hiç başkasıyla oynamadım ama oynamak istiyorum beni bilgilendirirseniz sevinirim.
msn adresimi yazayım ekleyin oradan devam edelim olmazsa.özel mesaj atın bana.
giderek sayı artıyorarkadaşlar oyunu ben kurarım önemli olan update v6.0.3 olacak o kadar gerisini bana bırakın
![]()
bnmki 6.0.2 miş ya hadei size kolay gelsin
update yap ben sana link yollarım istersen 20 mb bişey fazla değil yani ama genede sen bilirsin
Ben 6.0.3 BarceloGS kullanıyom
leondogus,kaanfm siz sadece resmi v6.0.3 datalı update i kurun 3 lü kariyer açalım![]()
kurduktan sonra buraya mesaj yazarsınız gerisini bana bırakın![]()
Arkadaşım ben BarceloGS yamasını kullanıyorum
bende dediğin yama vartamamdır ne zaman kurayım oyunu
arkadaslar ben bu konu hakkinde bise bilmiyom bilgilendirirmisiniz nasi oluyo ortak oyun falan bende FM2006 oynuyorm bayadır ama bu konularda bilgim yok bilgilendirirmisiniz...
ortak oyun dediğimiz fm yi internet yoluyla multiplay oynuyoruz... yani diyelim ki sen chelsea oluyorsun bende liverpool oynuyoruz beraber internet üzerinden![]()
4. lazımsa girebilirim![]()