Arkadaslar genclerbirligi avusturyada dev klüblerin oldugu turnuvaya cagrıldı ilk mac persembe günü Fox tv ekranlarında gercekten cok ilginç bir mac olacak
Genclerbirligi-Arsenal(İngiltere)
Yayın:fox tv
Saat:20:00
Arkadaslar genclerbirligi avusturyada dev klüblerin oldugu turnuvaya cagrıldı ilk mac persembe günü Fox tv ekranlarında gercekten cok ilginç bir mac olacak
Genclerbirligi-Arsenal(İngiltere)
Yayın:fox tv
Saat:20:00
Ingiltere'deki Arsenal'mi bu?
Arjantindeki değildir herhalde![]()
Evet kardes ingilteredeki Arsenal 19 temmuz günü bu mac kacmaz valla cok merak ediyorum macı şimdiden
Merak etmeye gerek yokkimin kazanacagi belli
![]()
Vay be Gençlere bak sen ne organizasyonlara katılıyor.
Zevkli bir maç olur umarım keyifle seyrederiz.
Ama Arsenalle Hazırlık macı yapmak Herkeze nasip olmaz
Genclerbiriligi yenerse iyi reklam yapar
gençlerbirliği arsenali yenecek
Kocaelispor Arsenali 4-1 yenmişti hazırlık maçında.. O sezon da küme düştüler![]()
O yıl küme düşmedik. Beşiktaş'ı 4-0 yenerek Türkiye Kupası'nı almıştık, ertesi sene takımda iyi oyuncular gittiği için UEFA da da ilk maçta elenmiştik zaten. Volkan Arslan, Emrah felan vardı düştüğümüz yıl kadroda, ondan önceki yıl Ayman, Alex Yordanov, Lazarov, Predrag Pazin, Ayew, Milan Timko felan vardı
Arsenal Gençlerbirliği he.Zamanında Interle Erciyes'te yapacaktı ama iptal oldu.Gençlerbirliği kazanırsa iyi reklamını yapar.
Salı günüde Middlesbrough-Hertha maçı var Fox'ta
FM'de olsa neysede gerçekte ilginç...
Berabere bitecek bence..![]()
Carle ın G.Birliğinde olmasıyla alakası var mı bu turnuvalara davet edilmesinin
Turkiye takimlarimizin bu tur organizasyonlara katilmasi cok guzel birsey sonuc ne olursa olsun onemli degildir diye dusunuyorum.
carle ingiliz değil Avustralya'lı onunla ılgısı olamaz
Çok ilginç bir maç olacak![]()
neyi ilginç olcak yawArsenal fark atcak işte.
ben bu hazırlık maçını yanlış buluyorum.Gençlerbirliği sezona girmeden önce kendi kuvvetinde takımlarla hazırlık maçı yapmalı.Arsenal'le yapıcağı maç onlara bişey kazandırmaz.Sadece o turnuvada ülkemizin adı duyulur o kadar...
Çok çekişmeli geçerizlenmeye değer
![]()
mac hangi gün
Arkadasım mac hangi gün demissin persembe günü senden ricam ilk sayfaya bak lütfen direk mesaj yazmayın
Berabere biter bu maç![]()
g.birliği alacak
Süperrr maç kaçmaz...
Galatasaray sezon açılışında bence Schalke yle oynar
Helal olsun Gençlere Beşiktaş ve Galatasaray'ın bu tür takımlarla maç yapmadıkları Fenerbahçe'nin yakınından bile geçmediği zamanda Arsenal'le maç yapıyorlar.Bu maç kaçmaz...
Bence Henry'siz Arsenal'i Gençler(birliği) dağıtır![]()