Ankaraspor'un Bayer Leverkusen'den transfer ettiği genç forveti Tevfik Köse, Başkent ekibinde efsane olmak istediğini söyledi. Ankaraspor'a gelmekten ve bu camia içerisinde yer almaktan oldukça mutlu olduğunu belirten Köse, mavi-beyazlılara geldiğinden bu yana yöneticilerin, hocaların ve takım arkadaşlarının samimiyetinden oldukça hoşnut kaldığını ifade etti ve sözlerine şöyle devam etti: “Ankaraspor, tam anlamıyla dört dörtlük bir kulüp. Yöneticilerimiz, hocalarımız ve takım arkadaşlarım hep birlikte bir aile gibiyiz. Almanya'dan gelmeme rağmen sağ olsunlar hiçbir şekilde bana yabancılık çektirmediler” dedi.
TAKIM OYUNUNDA BİRAZ ZORLANDIM
Ankarasporda adaptasyon konusunda zorlanmadığını fakat takım arkadaşlarının oyun tarzını bilmediği için az da olsa sıkıntı duyduğunu belirten genç oyuncu, kampın ilk etabında bu sıkıntının üstesinden geldiğini söyledi. Her geçen gün takım arkadaşlarıyla daha da uyumlu bir çalışma içerisine girdiğinin altını çizen milli oyuncu, kampın kendisi için çok verimli olduğunu sözlerine ekledi.
KOCAMAN'IN İZİNDEYİM
Başta Aykut Kocaman olmak üzere teknik ekipten memnun olduğunu ve onlar sayesinde antrenmanların çok keyifli geçtiğini ifade eden genç forvet, sözlerine şöyle devam etti: “Şu anda Hollanda'da kampımızın ikinci etabını gerçekleştiriyoruz. Oldukça zevkli antrenmanlarımız oluyor. İnşallah bu şekilde devam eder. Başta Aykut Kocaman olmak üzere tüm hocalarımız oldukça başarılı. Zaten Aykut Hoca, eski forvet oyuncusu olduğu için bana fazlasıyla yardımcı oluyor. Onun tavsiyelerini göz ardı etmiyorum. Çünkü futbol bilgisine, özellikle tecrübesine inanıyorum. Hocamız, bir zamanlar Fenerbahçe'de efsane olmuştu ben de onun izinden gidip inşallah Ankaraspor'da efsane olacağım.”