Anavatanımdan uzakta Almanya da Futbolu Bıraktıktan sonra günlerimi geçiriyordum bir kaç alt lig takımında yardımcı antrenörlük yapmıştım ama benim hedefim daha büyük takımların içerisinde yer almaktı.Derken laptopuma bir mesaj geldi.Konyaspor teknik direktörü Nurullah Sağlam'ın görevine son vermişti önceden bu haberle pek ilgilenmedim sadece şaşırdım ve yattım sabah telefonumun çalmasıyla uyandım
arayan Konyaspor başkanı Ahmet Şan'dı
A.Ş:Günaydın Ali Bey
Ben:Günaydın Siz Kimsiniz
A.Ş:Ben Konyaspor Başkanı Ahmet Şan
Ben:Buyrun Ne İstemiştiniz
A.Ş:dün Belki Duymuşsunuzdur Teknik Direktörümüz Görevi Bıraktı Çok İsrar Ettik Kendisine Ama İlla Antepe Yerleşip Kebapçı Açacağım Dedi Bizde Mani Olamadık Haliyle Yeni Bir Teknik Adama İhtiyacımız Var Araştırma Yaparken Sizi Önerdiler Ne Kadar Hırslı ve Başarıya Aç Olduğunuzu Söylediler Bizde Sizinle Bir Görüşme Yapmak İstiyoruz Müsaitseniz Hemen Uçak Biletinizi Aldırırız
Ben:İnanın Çok Şaşırdım Peki Hemen Geliyorum
Çok şaşırmıştım açıkçası hiç böyle bir teklif beklemiyordum hemen bavulumu hazırladım ve havaalanına gittim.3 Saatlik yolculuğun ardından TÜRKİYE deydim
Hemen bir taksiye atladım ve Konyaspor kulüp binasına gittim Ahmet beyle detayları görüşüp anlaştık 1 yıllığına beni deneyeceklerdi başarılı olursam sözleşmem uzatılacaktı saat öğlen 14.30 du resmi mukaveleyi saat 16.00 da imzalayacaktık basın mensuplarına haber verildi ve ben sözleşmeyi imzaladım.
Basının Bazı Sorularını Cevapladıktan Sonra Dinlenmek Amacıyla Benim İçin Tesislerde Hazırlanan Odama Çekildim Yarın İlk Antrenmanıma Çıkıp Futbolcularla Tanışacaktım Çok Heyecanlıydım
Devam Edecek...