1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Bunu mizah bölümünemi yoksa cafeyimi açmak için çok düşündüm ama sonunda buldum....

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Default Bunu mizah bölümünemi yoksa cafeyimi açmak için çok düşündüm ama sonunda buldum....

http://www.komikaze.net/gomikfilmler.asp?gun=20050327
    ya buneya bu nasıl bir rezillik şerefsizler bunlar nasıl bir türk bunlar insan bile değil...
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

haberlerde izlemiştim bu görünütüleri.o sırada mikrofonu adamın elinden almak kimsenin aklına gelememişmi onu anlamadım ben.bilinçli olarak yapıldığını pek zannetmiyorum ben.daha çok okuyan adamlar istiklal marşının sözlerini bilmiyormuş gibi geldi bana.

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by dinaMYt
    haberlerde izlemiştim bu görünütüleri.o sırada mikrofonu adamın elinden almak kimsenin aklına gelememişmi onu anlamadım ben.bilinçli olarak yapıldığını pek zannetmiyorum ben.daha çok okuyan adamlar istiklal marşının sözlerini bilmiyormuş gibi geldi bana.
    bu kadarmı kolay bu marş adı istiklal mürekkepi kan duygusu cesaret namus VATANNN aşkı bu nasıl bir saygısızlık bunların terörist başı köpekten(apo)ne farkı var bunları bence direk en az müebbete hemde hücrede mahkum etmeliler şerefsizler...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Ben de haberlerde izledim..Bir de pişkin pişkin gülenler var..Sinir oldum izlerken sinirden tüylerim diken diken oluyo...
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    Evden

Ya bunlar var ya bu ülkede tutulmamalı.Bunların kökünü kurutmak lazım

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by b@tu
    aynen katılıyorum bu söylediklerine çok haklısın...

Nesil
    2005
    Yer
    edirne

bu kadarda olmaz ama ya

ben bu haberi bikaç yıl önce izlemiştim.yanılmıyorsam kayseri de olmuş bu olay.televizyonlarda çıktıktan dönemin bakanları falan soruşturma açmıştı.yani cezalarını çektiler büyük ihtimal...

puahahhuahh.... abi ben gülmekten yarıldım bea... napalım şimdi öğretmemişsiz yada öğrenmemişler... Elden ne geLir... Allahından bulsunlar... müebbet hapis falan ağır kaçAr... abartmayalım... Bilerek yapsalar neyse ama biliçsiz bi durum..

Nesil
    2005
    Yer
    Evden

Quote Originally Posted by from_edi
    puahahhuahh.... abi ben gülmekten yarıldım bea... napalım şimdi öğretmemişsiz yada öğrenmemişler... Elden ne geLir... Allahından bulsunlar... müebbet hapis falan ağır kaçAr... abartmayalım... Bilerek yapsalar neyse ama biliçsiz bi durum..
    müebbet hapis ağır kaçmaz çünkü yasal bir suç ve cezası ağır olmalı!!!

müebbet hapis ağır kaçmaz çünkü yasal bir suç ve cezası ağır olmalı!!!
    abicim Türkiye'nin doğu bölgelerinde bunlardan çok var.. Aslında belki suç onlarda deiL ama yinede müebbet abartıLı.. Ceza olabilir ama müebbet i abartınız benCe..

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by from_edi
    abicim Türkiye'nin doğu bölgelerinde bunlardan çok var.. Aslında belki suç onlarda deiL ama yinede müebbet abartıLı.. Ceza olabilir ama müebbet i abartınız benCe..

müebbet abartılı mı??!! bence ülkeye,vatana,bayrağa,istiklal marşına saygısızlık edene müebbet değil idam vermek lazım...

Mesaj Yetkileri