1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: İşte beklenen haftanın programı

Hybrid View

  1. #1

    Default İşte beklenen haftanın programı



    İşte beklenen haftanın programı

    2007-2008 sezonu Turkcell Süper Ligi'nin 1. hafta programı belli oldu.

    Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Turkcell Süper Ligi'nde yeni sezon maratonu 10 Ağustos Cuma Atatürk Olimpiyat Stadın'dan oynanacak İstanbul Büyükşehir Belediyespor - Fenerbahçe maçıyla başlayıp Galatasaray Çaykur Rizespor maçıyla sona erecek.

    Turkcell Süper Ligi 1. hafta programı şöyle:

    10 Ağustos 2007 Cuma
    İstanbul Büyükşehir Belediyespor - Fenerbahçe ... 21:45

    11 Ağustos 2007 Cumartesi
    Ankaraspor - Ankaragücü ... 21:00
    Beşiktaş - Konyaspor ... 21:45

    12 Ağustos 2007 Pazar
    Trabzonspor - Sivasspor ... 18:45
    Gaziantepspor - Kasımpaşa ... 21:00
    Gençlerbirliği - Gençlerbirliği Oftaşspor ... 21:00
    Denizlispor - Bursaspor .... 21:00
    Kayserispor - Vestel Manisaspor ... 21:00
    Galatasaray - Çaykur Rizespor ... 21:45

  2. #2
    Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu
    Yaş
    36
    Mesajlar
    1,212

    Default

    Evimizde Konyaspor ile oynuyoruz . Umarım iyi bir başlangıç yaparız .

  3. #3

    Default

    Açılış maçı bize nasip oldu Umarım Olimpiyat Stadyumu'nu tamamen doldururuz, güzel bir başlangıç yaparız lige. 21.45'te maçın başlaması çok iyi olmuş, oyuncular sıcaktan fazla etkilenmezler.

    TURKCELL SüperLig, artık başlasın!

  4. #4
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    37
    Mesajlar
    388

    Default

    güzeell... ilk hafta 3 puan garanti

  5. #5

    Post

    İyi ilk maçımızı sahamızda...

  6. #6
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    33
    Mesajlar
    1,588

    Default

    Bu senede maçlar geç başlıyacak.

  7. #7
    Nesil
    2006
    Yer
    Ordu
    Yaş
    37
    Mesajlar
    5,530

    Default

    Bu sene Futbolcu saglıgına önem veriliyor fransa ligide yarın baslıyor..........

  8. #8
    Nesil
    2007
    Yer
    34
    Yaş
    33
    Mesajlar
    833

    Default

    hadi hayırlısı
    İnşallah güzel bir sezon olur fb için
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

  9. #9
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    37
    Mesajlar
    388

    Default

    Bu kadar erken başlamasaydı keşke... Sıcaklar futbolcu sağlığını etkileyebilir...

  10. #10
    Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!
    Mesajlar
    4,320

    Default

    21.45 miZaten ulaşım zor İnönü'ye.Nasıl döncem eveArtık gece 2 gibi evde olurum

  11. #11

    Post

    Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    21.45 miZaten ulaşım zor İnönü'ye.Nasıl döncem eveArtık gece 2 gibi evde olurum
    Renkdaş ne yaptın yahu en rahat ulaşım bizim stada...

  12. #12
    Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!
    Mesajlar
    4,320

    Default

    Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Renkdaş ne yaptın yahu en rahat ulaşım bizim stada...
    Bizim ordan taksime 1 saatte otbüsle gidiyorum.Sonra Taksim'den Beşiktaş'a yaklaşık 15dk da yürüyorum.Ama bu maç geç olduğu için o saatte otobüsyok.Mecburen metro ile dönmek lazım.O zaman da 3 vesait var.Anlayacağın 2 den önce eve dönmem zor.

  13. #13
    Nesil
    2006
    Yer
    Ordu
    Yaş
    37
    Mesajlar
    5,530

    Default

    Ligler erken baslamak zorunda kardes EURO 2008 var cünkü...........

  14. #14

    Default

    Olimpiyat stadı bizim oraya çok yakınBabamı kandırabilirsem ilk hafta gideceğim maça

  15. #15
    Nesil
    2006
    Yer
    Karabük
    Mesajlar
    1,379

    Default

    saatleri özenle seçmişler inş güzel bir sezon olur

  16. #16
    Nesil
    2006
    Yer
    Pekin
    Yaş
    34
    Mesajlar
    12,340

    Default

    Sağlık için bu saatler güzel olmuş.Hem daha iyi oynar futbolcular.Hayırlı olsun.
    So what?
    Saike

  17. #17
    Nesil
    2006
    Yer
    BJK İnönü Stadı
    Mesajlar
    125

    Default

    Konyaspor'la açılış yapacak olmamız kötü. Ters gelen bir takım sonuçta. Hayırlısı diyelim.

  18. #18

    Default

    bismillah deyip cuma mübarek gün 3 puanla baslayalım lige..

  19. #19
    Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    8,046

    Default

    maçlar çok geç ama daha iyi sıcaklık etkisini yitirir belki Bizimkilerle maça gitmeyi düşünüyoruz ama olimpiyat stadına gözümüz kesmiyo bakalım son karar ne olacak

  20. #20
    Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..
    Mesajlar
    3,064

    Default

    18.45 saat ideal...ilgi olacaktır maça malum herkes büyük bir zevkle bekliyo albayrak istifa demek için...skora gelince umarım sivas bizi yener..

  21. #21

    Default

    Yıldızların altında...
    Süper Lig'de 50. sezonun perdesi bugün Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Fenerbahçe maçıyla açılıyor. Sarı-Lacivertliler, Roberto Carlos'u alarak sezonun flaş transferini yaparken, Galatasaray Lincoln'le güçlendi. Beşiktaş ve Trabzonspor ise yerli teknik adamlarla gözünü zirveye dikti. Kısacası herkesin iddialı olduğu ve çok çalıştığı hazırlık dönemi, keyifli bir sezonun habercisi oldu.

    Şampiyon, Olimpiyat'ta huzura çıkıyor

    Milyonlarca futbolseverin merakla beklediği Süper Lig'de 50. sezon bugün Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Fenerbahçe maçıyla açılıyor. Yeni sezonun ilk yarısı 23 Aralık'ta oynanacak 17. hafta karşılaşmalarıyla sona erecek. 18 günlük devre arasının ardından ligde ikinci yarı 11 Ocak 2008'de yapılacak müsabakalarla start alacak. 26 Mayıs 2007'de yapılan 2006-2007 sezonu son hafta maçlarıyla tatile giren ligde, takımlar, yeni transferlerle güçlendirdikleri kadrolarıyla belirledikleri hedeflere ulaşmaya çalışacak. Çekişmeli geçen bir sezonun ardından 100. yılında şampiyon olarak taraftarlarını mutlu eden Fenerbahçe, ligdeki başarısını Avrupa'ya da taşımak için kadrosunu yıldız futbolcularla güçlendirdi. Real Madrid'in dünyaca ünlü sol beki Roberto Carlos'u transfer ederek günlerce kamuoyunun gündemine oturan Sarı-Lacivertliler, Brezilyalı futbolcunun yanı sıra Vederson, Colin Kazım, Ali Bilgin, İlhan Parlak, Gökhan Gönül ve Yasin Çakmak'ı da renklerine bağladı. Geçen sezon koyduğu hedefleri gerçekleştiremeyen Galatasaray ise ilk olarak Belçikalı teknik adam Eric Gerets'i göndererek yerine 14 yıl önceki teknik direktörü Alman çalıştırıcı Karl Heinz Feldkamp'ı getirdi. Unutulmaz futbolcusu Gheorghe Hagi'nin futbolu bırakmasının ardından uzun bir süre "10 numara'' sıkıntısı yaşayan Sarı-Kırmızılılar, Schalke 04 takımından transfer ettiği Brezilyalı yıldız futbolcu Lincoln ile bu boşluğu doldurmayı hedeflerken, Servet Çetin, Tobias Linderoth, Orkun Uşak, İsmael Bouzid ve Volkan Yaman ile de kadrosunu takviye etti.

    Kartal, Sağlam'la bir ilk peşinde

    49 yıllık geçmişi bulunan lig tarihinde şimdiye kadar Türk hocalarla hiç şampiyonluğu bulunmayan Beşiktaş, geçtiğimiz 2 sezon Kayserispor'u çalıştıran, eski futbolcusu Ertuğrul Sağlam'ı takımın başına getirerek, bir ilki gerçekleştirmeye çalışacak. Sağlam yönetimindeki Siyah-Beyazlılar, Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir sezon geçirebilmek için şu ana kadar 7 futbolcuyu renklerine bağladı. Fransa'nın Lens takımına giden Runje'nin yerine Fenerbahçe'den Rüştü Reçber ile Ankaraspor'dan Hakan Arıkan'ı alarak kalesini sağlamlaştıran Siyah-Beyazlılar, Rodrigo Tello, Cisse, Diatta, Mehmet Yozgatlı ve Atilla Özmen ile kadrosunu güçlendirdi.

    Bu arada Süper Lig takımlarının çoğunluğu, geçen sezonu tamamladığı teknik adamlarla 2007-2008 sezonuna başlayacak. Ligde yer alan 18 kulüpten 10'u teknik direktör değişikliği yapmadan yeni sezona girerken, 8 kulüp ise çalıştırıcısını yeniledi. Öte yandan geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin Aurelio, Beşiktaş'ın da Nobre ile başlattığı "devşirme futbolcu'' akımı sonrasında, bu sezon öncesi rakam 7'ye yükseldi. F.Bahçe, yeni sezon kadrosunda, sonradan Türk vatandaşlığına geçen 3 futbolcu bulundururken, Beşiktaş, Trabzon, Ankaragücü ve Konyaspor'un da kadrolarında birer yabancı asıllı futbolcu yer alıyor. Yerli oyuncu statüsünde forma giyecek bu futbolculardan 4'ü Brezilya, birer tanesi de Mısır, Kamerun ve KKTC-İngiliz asıllı.

    Sezon, genelde puan kayıplarıyla açılıyor

    Süper Lig'de 2007-2008 sezonu bugün oynanacak İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Fenerbahçe maçıyla açılırken, "üç büyükler'' özellikle son yıllarda sezon açılış maçlarında umduğunu bulamadı. Ligde son 10 sezondaki açılış maçlarından 6'sı berabere biterken, "üç büyükler'' sadece 2 kez galip gelebildi, 2 kez de yenildi. Son 3 sezonda yapılan açılış maçları berabere tamamlanırken, son şampiyon Fenerbahçe, son 10 sezonda yaptığı 5 açılış maçından sadece 1'ini kazandı, 4'ünde ise berabere kaldı.

    Liderlik koltuğu Fener'den soruluyor

    Beşiktaş, Süper Lig'de oynanan son 3 sezonda hiç lider olamazken Fenerbahçe 80 hafta, Galatasaray 11 hafta, Trabzonspor ve Vestel Manisaspor 5 hafta, Gaziantep 1 hafta lider oldular. Son 3 Süper Lig sezonun da yer alan takımların kanat akınları istatistiklerine bakıldığında ise G.Saray 2.294 orta ile başarılı takım oldu. Son üç sezonun isabetli şut yüzdelerinde Trabzonspor % 42 oranı ile en başarılı takım oldu. Fenerbahçe ve Galatasaray % 41 oranında kalırken Beşiktaş % 38 gibi düşük bir oranda kaldı.

    Hakan Şükür'ün gözü Çolak'ın rekorunda

    Türk futbolunun en golcü isimleri arasında yer alan Hakan Şükür, lig tarihinde en çok gol atan futbolcu unvanını yakalama şansı olan en yakın aday olarak gözüküyor. Kariyeri boyunca ligde toplam 238 gol atan deneyimli futbolcu, 240 gollü Tanju Çolak'ın rekoruna ulaşmaya en yakın aday. Hakan Şükür, yeni sezonda 3 gol daha atması durumunda bu rekoru eline geçirecek. Bu arada bugüne kadar 238 gol atan Hakan'ı 219 golle Hami Mandıralı, 217 golle Metin Oktay, 200 golle de Aykut Kocaman izliyor.

    Süper Lig'in ilk derbisi seyircisiz oynanacak

    Süper Lig'de yeni sezonun ilk derbi maçı 7. haftada Galatasaray ile Beşiktaş arasında Ali Sami Yen'de oynanacak. Galatasaray'ın 5 maç seyircisiz oynama cezası nedeniyle, sezonun ilk derbi maçında seyirci olmayacak. Sezonun ikinci derbi maçı ise 11. haftada Kadıköy'de Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında yapılacak. Fenerbahçe-Galatasaray derbisi ise ligin 15. haftasında Şükrü Saracoğlu'nda oynanacak. Bu arada, 9. haftada Trabzonspor-Beşiktaş, 13. haftada Trabzonspor-Galatasaray, 17. haftada da F.Bahçe-Trabzonspor maçları yapılacak.

    Açılış maçını Bülent Yıldırım yönetecek

    Süper Lig'de bugün başlayacak yeni sezonun ilk hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Görev alacak hakemler şunlar:

    Bugün:
    21.45 İstanbul B.Bld.-F.Bahçe: Bülent Yıldırım,

    Yarın:
    21.00 Ankaraspor-A.Gücü: Cüneyt Çakır,
    21.45 Beşiktaş-Konya: Selçuk Dereli,

    Pazar:
    18.45 Trabzon-Sivas: Bülent Demirlek,
    21.00 G.Antep-Kasımpaşa: Barış Şimşek,
    21.00 G.Birliği-Gençlerbirliği OFTAŞ: Özgüç Türkalp,
    21.00 Denizli-Bursa: Vedat Yüksel,
    21.00 Kayseri-V. Manisa: Cem Deda,
    21.45 Galatasaray-Çaykur Rizespor: Kuddusi Müftüoğlu.

    *Fotoğraf Sabah gazetesinden alınmıştır.

    AHMET UYKAN
    10.08.2007

    Kaynak : Zaman

  22. #22

    Default

    Süper Lig yorumu!
    Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), bugün başlayacak 2007-2008 Turkcell Süper Ligi için bir değerlendirmede bulundu. UEFA'nın resmi internet sitesinde yer alan değerlendirme yazısında, ''İstanbul üçlüsü ligdeki rekabeti yeniden canlandırıyor'' başlığı kullanılırken, 1984 yılından bu yana Türkiye Futbol Ligi'nde şampiyonluğun Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş arasında paylaşıldığına dikkat çekti. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın ligdeki bu üstünlüğünü korumak için transfer sezonunda büyük paralar harcadığı da internette dile getirilen konular arasındaydı.

    İnternet sitesinde önce Fenerbahçe'yi mercek altına alan UEFA editörleri, geçen sezon 17. şampiyonluğuna ulaşan sarı lacivertlilerin ezeli rakipleri Galatasaray'ın bir adım önüne geçtiğini yazdı. Fenerbahçe'nin transfer sezonunda üst düzey transferlere imza attığını kaydeden internet sitesi, bunlar içinde Roberto Carlos'un en dikkat çekici olduğunu belirtti. Galatasaray ile ilgili değerlendirmede de bulunan internet sitesinde sarı kırmızılılar için ''Galatasaray'ın hırsı'' ara başlığını kullanırken, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi şansı bulduğu geçen sezon Galatasaray'ın ligde 3'üncü sırayı alarak UEFA Kupası'na katılmaya hak kazandığını ifade etti.

    Galatasaray'ın yeni sezona Alman Karl-Heinz Feldkamp yönetiminde başlayacağını belirten internet sitesi, sarı kırmızılıların 5 milyon Avroya FC Schalke 04'nin Brezilyalı oyun kurucusu Lincoln ile birlikte Tobias Linderoth, İsmael Bouzid, Servet Çetin, Volkan Yaman, Orkun Usak, Serkan Çalık ve Barış Özbek'i kadrosuna dahil ettiğini okuyucularına duyurdu.

    ''Beşiktaş değişiyor'' ara başlığının kullanıldığı kısımda ise siyah-beyazlı takımın 2002-2003 yılından bu yana ligde mutlu sona ulaşamadığına dikkat çekildi. Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Ertuğrul Sağlam ile birlikte kötü gidişe dur demek istediğini yazan internet sitesi, Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, Atilla Özmen, Lamine Diatta, Rodrigo Tello, Mehmet Yozgatlı ve Fransız orta alan oyuncusu Edouard Cisse'yi alarak ''kara kartallar''ın yeni sezon umutlarını arttırdığını belirtti.
    Sitede ayrıca İstanbul takımları dışında şampiyonluk yaşayan Trabzonspor'a da yer verilirken, bordo-mavililerin UEFA İnteer-toto Kupası 3. turunda FC Otelul Galati takımına elenerek Avrupa macerasına nokta koyduğu yazıldı.
    10.08.2007

    Kaynak : AA

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •