Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 43 sonuç

Konu: Yalnızca 5 Kombine Satıldı [ Kayserispor ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Yalnızca 5 Kombine Satıldı [ Kayserispor ]

Yalnızca 5 kombine satıldı!
    Kayserispor'da, ligin başlamasına az bir süre kalmasına rağmen satışa sunulan kombine biletlerden sadece 5 tane satıldığı bildirildi. Kulüp 2. Başkanı Türker Horoz, kulüp tesislerinde Genel Menajer Süleyman Hurma ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, Kayserispor'un Süper Lig'de ilk 4 takım arasına girebilecek güçte olduğunu söyledi. Sezon hazırlıklarının çok verimli geçtiğini ve çok iyi transferler yaptıklarını ifade eden Horoz, Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal'ı başka kulüplere göndermeyerek, Kayseri kamuoyuna verdikleri sözü tuttuklarını hatırlattı.

Son iki yılda yakalanan başarının sürdürülmesi için şehrin takıma sahip çıkması gerektiğini vurgulayan Horoz, şöyle konuştu: ''Takıma yeterli desteği göremiyoruz. 8-10 kişinin desteğiyle takımı bir yerlere getirmeye çalışıyoruz. Diğer kulüpler binlerce kombine bilet satarken, 20-25 gündür satışta olmasına ve ligin başlamasına az bir süre kalmasına rağmen şu ana kadar sadece 5 kombine bilet satabildik. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular elinden gelen gayreti gösteriyor ama tribünler boş olunca futbolcular hayal kırıklığı yaşıyor. Böyle giderse Kayserispor'dan büyük başarılar beklemenin bir anlamı kalmaz.''

Genel Menajer Hurma da takımın çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini, teknik heyetin, futbolcuların performansı ve gayreti ile takımdaki birlik ve beraberlikten son derece memnun olduğunu bildirdi.

Yeni transferlerin takıma uyum sorununun büyük ölçüde aşıldığını kaydeden Hurma, şunları söyledi: ''Yeni transferlerimizden Cangele zaten Türkiye'ye adapte olmuş bir futbolcu. Arjantin 1. liginden transfer ettiğimiz Avendano da büyük ölçüde takıma alıştı. Kayseri Erciyesspor'dan aldığımız Mehmet Eren ve Kocaelispor'dan transfer ettiğimiz Koray ile genç futbolcularımız kamp döneminde göz doldurdu. Öte yandan, 1.5 yıldır 3 transfer döneminde Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal'ı transfer etmek isteyen takımlar bize büyük bir baskı oluşturdu. Kayserispor ciddi bir duruş sergileyip bu oyuncuları elinde tuttu. Bu durum, Anadolu takımları arasında örnek bir olaydır. Kayserispor bütün güçlerini birleştirirse ligin en başarılı takımlarından biri olacaktır. Ancak, bu konuda herkesin desteğini bekliyoruz. Takımın başarısı için tüm şehir elbirliği yaparak çalışmalı.''

Hurma, geçen sezon transfer ettikleri Eder'i gönderdiklerini ve bu oyuncunun yeni bir takım ile anlaştığında sözleşmesini fesh edeceklerini, transfer çalışmalarını ise şu an için dondurduklarını sözlerine ekledi. Kayserispor, kombine biletleri kapalı tribün için 3 bin YTL, açık tribün için 500 YTL ve kale arkası tribün için 150 YTL'den satışa sunmuştu. 04.08.2007

Kaynak : AA

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İşte Ligin 5. büyüğü (!) bide stad yapıyorlar hiç yapmasınlar o zaman

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    İşte Ligin 5. büyüğü (!)
    Doğru söze ne denir..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

O kombine konusunda yönetim haksız arkadaşlar kayseride kale arkası bileti geçen yıl 2 ytlye verdiler bazende 5 ytleye sattılar ama şimdi kale arkası kombine bilete 150 ytl istiyorlar insanlar neden kombine alsın şahsen bende almadım kombine almak için kombinenin bir avantajı olacak ki taraftar alsın ama burada kombine alan kazık yiyor ama kombine satılmaması stadın boş olacağı anlamına gelmez stad her zaman dolu olur geçen sezon olduğu gibi

Geçen sezonda taraftar kombineye çok az ilgi gösterdi ama hep full oynadı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Lütfen bu yazıyı okuyun kim haklı siz karar verin

http://kayserispor.org/forum/forum_p...et=last#216411

Nesil
    2007
    Yer
    34

yok yıldızlar yerinde kalmışta
    kayseri büyükmüşte
    ertuğrul niçin kaçtı o zaman
    Mehmet Topuzda hayatının hatasıını yaptı kalarak
    bu sezondan sonra rüyasında görür 3 byükleri
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MOLTEBregado View Post
    yok yıldızlar yerinde kalmışta
    kayseri büyükmüşte
    ertuğrul niçin kaçtı o zaman
    Mehmet Topuzda hayatının hatasıını yaptı kalarak
    bu sezondan sonra rüyasında görür 3 byükleri
    Aynen katılıyorum sana

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

kayserispor başkanı büyük zorluklarla tutsun topuzu gökhanı sende böyle takıma destek ver..takım böyle tutulmaz..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by avniaker View Post
    kayserispor başkanı büyük zorluklarla tutsun topuzu gökhanı sende böyle takıma destek ver..takım böyle tutulmaz..

Başkan onları zorla tuttuğu için bu sene pekte ahım şahım bir performans sergilemeyecekler bence, en azından geçen sene ki gibi oynayamazlar..
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Çok yazık Kayseri'ye.

Yazık olmuş...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Zorla güzellik olmaz.Yeni stada geçince nolcak çok merak ediyorum.

Nesil
    2006

Eskişehirin bile yaklaşık 20.000 seyirci kapasites var ve bütün koltuklar kombine satıldı. .
    kayserisporlu taraftarlara anlam veremedim açıkcası Gökhan gibi mehmet topuz gibi yıldızları var , ben çözemedim

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Çok bile satmışlar..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kayseri'ye niye türkiye'nin 5.büyüğü diyorlar anlamış değilim.ne yaptı ki bu zamana kadar. Türkiye'de 4 büyükten başka büyük olamayacağı belli...

5 kombine he

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Kayseri , Gökhan ile Topuz'u toplam 10M Euro'ya satabilirdi.O parayla da çok iyi bi oyuncu alırlardı.Hem de seyirci çekerlerdi

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

O kadar Tuttular yıldızlarını taraftarın desteğine bak..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Deniz'in verdiği linke bakarsak Kayseri taraftarlarının aldığı 5 kombine bile çok.resmen enayi durumuna düşürmüşler kombinelileri

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

kayseri şampiyon

Kayseri Yönetimi 5.büyüğüz moduna girince biletleri tavan yaptırttı ve tokat gibi patladı gerçek 5kombine...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

zaten 3 mac üst üste kazanan kendini büyük ilan ediyor ..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Gorduk ıste Gokhanı ve Mehmetı Kayserı oncekı senelerde dusme potasındaydı BÜYÜK KLÜP OLUNMAZ BÜYÜK KLÜP OLARAK DOĞULUR
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Gorduk ıste Gokhanı ve Mehmetı Kayserı oncekı senelerde dusme potasındaydı BÜYÜK KLÜP OLUNMAZ BÜYÜK KLÜP OLARAK DOĞULUR
    aynen öyle adamların kupası yok şampiyonlugu yok başarısı yok 3 mac kazandımılar tamam büyügüz..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Artık takımı aşağılayıcı sözler yazmasanız sevinirim.Kayserispor büyük takım olduk demedi hiçbirzaman büyük takım olma yolunda ilerliyoruz dedi

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Bursaspor'un da Kapali kale arkasi 150 YTL ama kapis kapis satildi bana almaya firsat kalmadan kombineler tuketildi..

Kayserispor yonetimi elinden geleni yapti verdigi sozu tuttu hedefi olmasa idi Mehmet Topuz ve Gokhan Unal'i satarlardi.Boylesine hedefleri olan bir kulub'un taraftarlarina boyle birsey yakismadi diye dusunuyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Bursaspor'un da Kapali kale arkasi 150 YTL ama kapis kapis satildi bana almaya firsat kalmadan kombineler tuketildi..

Kayserispor yonetimi elinden geleni yapti verdigi sozu tuttu hedefi olmasa idi Mehmet Topuz ve Gokhan Unal'i satarlardi.Boylesine hedefleri olan bir kulub'un taraftarlarina boyle birsey yakismadi diye dusunuyorum..
    Mehmet yönetim bizi resmen kazıklamaya çalışıyor kim alır şahsen ben almadım

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Denizcim eger herkes oyle dusunurse bizim stadlarimiz hic dolmaz..

Bak sana ne diyorum Bursaspor'da Kapali Kale Arkasi 150 YTL ben alamadan tukendi.Hem biz Gokhan Unal ve Mehmet Topuz gibi oyunculara sahip degiliz..Ustelik gecen sezon 5.buyuk diyende Bursaspor taraftari degildi..

Camia Buyuk,Hedefler buyuk,Traftarda buyuklugunu gostermeli idi..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bak sana ne diyorum Bursaspor'da Kapali Kale Arkasi 150 YTL ben alamadan tukendi.Hem biz Gokhan Unal ve Mehmet Topuz gibi oyunculara sahip degiliz..Ustelik gecen sezon 5.buyuk diyende Bursaspor taraftari degildi..

Kale arkası bilet fiyatları 15 ytl olsun bende o kombineyi almazsam banada deniz demesinler ama 2-5 ytl arasında giriyor millet biletle neden alayım yav hem peşin alacam hemde o kadar kazık yiyecem tamam takımımı seviyorum ama onun içinde kazık yemem kimse yemez hele birde taraftarı kayseri insanıysa kimse almaz.Alanlarada zengin kişilerdir zatenYani isterse kimse almasın kombine bilet benim için avantajlı olmayacaksa ben hiç almam.Gider maç gününden 2 gün önce alırım 2 ytlye

Zaten kayseride kombinenin satılmaması stadın boş kalacağı anlamına gelmez herkes maçını günü alıyor geçen sezon olduğu gibi stad yine full dolar

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Kale arkasının bitmesi normal Texas orda zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

yazım uzun olduğu için alıntı yapıp koyuyorum

Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post
    O kadar oyuncuyu satmamışsa ve zorla elinde tutmuşsa bence taraftar kombinelere saldırmalıydı Size yakından bir örnek vereyim: Bildiğiniz gibi ben Eskişehirliyim ve doğal olarak Eskişehirspor taraftarıyım Eskişehirspor yönetimi bütün stadı kombine yapmaya çalışıyor Zor gibi görünsede satış yapan bayiilerden gelen haberlere göre kombine biletler tükenmek üzereymiş artık aradaki farka siz karar verin
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Kombine alan bu kadar az olursa herkes mac gunu bilete saldirirsa kac kisi bilet alamayip disarida kalicak peki bu nasil istir anlamadim..

Benim bildigim kombinesi olan maca kombinesi ile girer kombinesi olmaya bilet alip biletle girer ama sizde topu topu 5 kisi kombine almis Yahu anlamiyorum Bizim normal maclarda Biletler 10 YTL kale arkasi Sizin 2 YTL hee Bursaspor 2.Lig oldugu zamanlar Biletler 2 YTL idi Siz hem 5.Buyuksunuz yildizlariniz var hedefleriniz buyuk bilet 2 YTL he helal olsun sizin yonetime herkeste oyle yonetim olsa..

Birde yonetim bizi kazikliyor diyorsunuz Kim kimi kazikliyor ortada..

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri