Trabzonspor
Sivasspor
Berabere biter
Büyük ihtimal Trabzonspor alacaktır.
ben puan kaybedeceğimizi düşünüyorum...
Trabzonspor attı golü 1-0...
Bence sivas beraberlik çıkarır
Trabzon kazanır.Yada Berabere biter.
Trabzonspor'un kazanmasını istiyorum
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Sivas puan alır
ziyan ' n yüzünden puan kaybederiz mantelize sag olsun![]()
Sivas alır..
Trabzonspor kazanır...
Trabzon alır
Trabzon lige kötü bir hava ile başlayacak Sivasspor'dan üç puan bekliyorum.
Bereberlik bekliyorum...
Çifte şans: 1,0![]()
Berabere biter.
Benimde berabere bitecekmiş gibime geliyor.
Trabzonspor'da hazırlıklar başladı
Turkcell Süper Lig'de 2007-2008 futbol sezonun ilk maçında kendi sahasında Sivasspor'u konuk edecek olan Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarını 1 günlük iznin ardından bu akşam yaptığı çalışmayla başladı.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde yapılan çalışmaya Musa, Risp, Ayman ve Ersen Martin katılmadı. Bordo-mavili takım toplu ve gruplar halinde yaptığı düz koşunun ardından çift kale maç yaptı. Teknik direktör Ziya Doğan, çift kale maç sırasında oyuncularına sürekli ikazlarda bulundu.
Trabzonspor, Sivasspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı çift antrenmanla sürdürecek.
Berabere..
Trabzonspor F. Tekke'den sonra bir türlü toparlanamadı. Hele ki bu seneki Avrupa macerası iyice yıprattı onları. Sivasspor alırsa süpriz olmaz.
Berabere biter diyorum...
9 kişi berabere demişiddia acaba kaç oran verdi beraberliğe
![]()
bu maçı iddia ediyorum çok rahat alacağız 3 farklı skor bekliyorum sivasın çıkışı geçen seneydi bu sene orta sıra takımı olurlar sivas beni korkutmuyo fark bekliyorum trabzondan ve maçı iple çekiyom
Sivas alacaktır..
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Mac berabere biter kanimca.Trabzonspor Intertoto`dan elenmenin sokunu hala üzerinden atamadi,takim moralsiz.Sivasspor puan cikaracaktir Trabzondan.
Sivasspor kazanır.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Sivas'ı yeneriz...
Serhat yeneriz dedi........Trabzon yener....