Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 40 sonuç

Konu: Boyle ilk kez mac kaybettim!!!gulme komsuna gelir basina demis atalarimiz:)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    football manageri olduğum

Default Boyle ilk kez mac kaybettim!!!gulme komsuna gelir basina demis atalarimiz:)

http://
    arkadaslar 2013 yilindayim KARSIYAKA ile ve sampiyonlar ligi 3. elemesinde Liverpool ile mac yapacaktim.ilk mac deplasmandaydi ve ilk yariyi 1-0 onde kapattim.ikinci yarinin basinda bir gol daha buldum ve liverpool tek kale oynarken 2-0 one gectim.fakat bazi arkadaslarin "2-0 ya da 3-0 ondeyken mac kaybediyorum" demelerine gulmemem gerektigini anladim!ve basima gelen onlarin basina geleninkilerden bence bayagi fazla oldu ve maci 5-2 kaybettim.gerci elenecegimi ve uefa ya gidecegimi tahmin ediyordum daha en zor takimi sectigimde ama insan 2-0 dan sonra 5-2 kaybedince dumur oluyor...bakin ve eglenin
    not:ikinci maci merak edenlere,0-0

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

tmm da ss yokmu

Nesil
    2006
    Yer

ekleyemedim calisiyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    resim ekledim trabzonlu

Nesil
    2007
    Yer
    Migros Üst

Benim hiç başıma gelmedi. Ama ben kimseye gülmedim, umarım benimde başıma gelmez..

Quote Originally Posted by Bandidas View Post
    Benim hiç başıma gelmedi. Ama ben kimseye gülmedim, umarım benimde başıma gelmez..
    ben arkadaşla oynarken 4-1 öndeydim.. herif 10 kişiyle 4-4 yaptı nasıl yaptı o da bilmiyo

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yhaa liverpool böle yaa bende 3-0 önde olduum maçı 3-3 bitirmiştim

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

beimde hiç böle bişey başıma gelmdi inş gelmez

Nesil
    2006
    Yer

:P umarim gelmez, insan sinir oluyor!tamda turu gectim diye seviniyordum

liverpool o 2 golü sana avans vermiş

Nesil
    2006
    Yer

avans olabilir mi bilmiyorum ama bazen yaptigin gibi bas antrenorume devretseymidim keske?bazen o daha iyi yonetiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Mahalle maçı gibi olmuş.Acımışlar avans vermişler...

Nesil
    2006
    Yer

mahalle macimi saygi duyalim lutfen!ben cekinmeden hezimetimi paylasiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Benim kardeşim Liverpool'du çeyrek finalde rakibi Valencia'ydı.İlk maçı kendi sahasında 4-0 yendi.Coştu çıktım yarı finale şov yaptım bak gördün mü dedi.2.maç David Villa 5 tane attı 5-0 maç bitti elendi. O anki yüz ifadesi çok komikti.Liverpool böyle bir takım işte..2 atar 5 yer.5 atar 2 yer ne yapacağı hiç belli olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

benimde başıma gelmedi gülmeyim bari

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ben de Betis'le deplasmanda Barca'yı 3-0 yeniyodum adamlar 4-3 kazandılar.

Nesil
    2006
    Yer

seninkide cok kotu be sergio

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bana en fazla 2-0 dan 4-2 oldu ama başka olmadı

Nesil
    2006
    Yer

valla FM2006 da 3-0 dan 3-3 olmustu FM2007 de de ilk kez oluyor.ama ben boyle olmasini daa gecekci buluyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ha, bi arada Juventus'la Serie B'de oynuyorum.Deplasmanda.Son 10 dakika.2-0 öndeyim.Rakip Piacenza ya da Perugia'ydı.Adamlar son 10 dakikada 4 atak yaptılar 4'ü de gol oldu ben de saveli oyunu sinirden sildim.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Aslında çokta şaşırılması gereken bir şey değil kanımca. Karşında Liverpool var sonuçta!

Yaw ben mesela 3-0 önde giriyorum devreye ne soylersem soylıyım skoru koruyamıyorum gol atıcak adama sıkı markaj felan ne varsa yapıyorum yinede durduramıyorum

Nesil
    2006
    Yer

su FM2007 deki mac oncesi konusmalarda dikkat ettiyseniz hirsli bir sekilde konusursaniz kaybediyorsunuz!sizde de oluyor mu?

evet ya eğlenin deyince adamlar yeniyorlar benden zayıf takımları kazanacağınıza inanın deyince tık yok galiba onları küçümsediğimi düşünüyorlar

Nesil
    2006
    Yer

Default gelde sinir olma

FM2007 de fazla oluyor ama
    deplasmanda istanbulspor karsisinda turkiye kupasinda ilk yari 2-0 ondeyim ama maci son dakikada yedigim iki golle 4-2 kaybettim

simbat26 öncelikle geçmiş olsun

ben de Denizlispor'la aynı sorunları fazlasıyla yaşıyorum... Ligde 6 hafta geride kalmasına ramen 1 maçta daha 3 puan alamadım, sezon başında müthiş transferler yaptım, genç yeteneklerden de 2-3 tane aldım ( özgürcan, tevfik köse vb ) kaleci transferi yaptım ( kenan hasagic ) maç taktiklerimi geçmiş sezondakilere göre ayarladım ki önceden çok çok güzel işe yarayan taktiklerdi.. Gel gelelim maçın ilk yarısı fırtına gibi esen benim takım 2. yarıda 2-3 gol yeyip maçı 1-2, 1-3 gibi skorlarla kaybediyorum... Yani bu takım diğerlerine bi türlü benzemiyor...

Önerilerinizi bekliyorum... O değil de menejer puanım düşüyor yani şimdi istifa etsem boşta takım yok... Ortada kalacam , hem de memleketime ayıp olacak

Nesil
    2006
    Yer

emre sanada gecmis olsun sanirim bu oyunda defans kaleci ve belkide en onemlisi defansif orta saha daha da onem kazanmis.ve macin sonuna dogru taktigini degistir hucum oynatma hep.ben kazaniyorum

Önerin için teşekkürler... Ben ligde sonuncu durumdayım şu an.. Bir kaç gündür ara verdim, Güncelleme yaması bekliyorum inşallah güncelleme yamasıyla yeni bir oyun açarım.. Bu transfer döneminin tüm değişikliklerii içeren bir yama çıkacak mı ? Bir bilginiz var mı, çıkacaksa beklemeye devam edeyim, çıkmayacaksa istifa edip 2.lig B kategorisinde 2-3 takım var teknik direktörsüz, onlara başvurayım

Nesil
    2006
    Yer

haberim yok zaten ben mevcut olan son surumu kullaniyorum.sana nacizane bi tavsiye,,,dunyanin en iyi takimini bile alsam her macta bir kac oyuncunu degistirirsen ve taktikle oynarsan kaybedersin

Abi bir de ben oyuncu değişikliğini taktik değiştirirsem yaparım, ama 3 oyuncu değişikliğimi de yaptığımda % 90 sahada birisi sakatlanıyor ve maçı 10 kişi tamamlamak zorunda kalıyorum..
    Ve yukarıda dediğiniz gibi, maç öncesi hırslı konuşunca hep kaybediyoruz, Hafif yorumlarda bulunduğumuzda da oyuncularda mutsuzluk oluyor :S " maç öncesi yorumlardan memnun değil hoşnut değil " filan yazıyor oyuncu düşüncesinde... Ben en iyisi fm 08 bekliyeyim, fm07 ye verilen paralara yazık oldu

Nesil
    2006
    Yer

ya yapacagin is basit mesela bende zorlaniyorum fakat sezonun ikinci yarisinda takim daha iyi oynuyor bende.bu arada dedigin problemleri bende yasamistim 3. oyuncu degisikligini ben son 15 dk yapiyorum hatta bazen yapmiyorum artik.mactan maca fazla oyuncu degistirme yeter

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri