Enteresan gerçekten.
So what?
Saike
nasıl atmış baktın mı?
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Nasıl attığını gerçekten merak ettim. Raporada bakamıyosun tabi doğal olarak.![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
kardeş ben hazırlık maçı yaptığımda kalecim son dakkalarda ileriye çıkıyordufarklı önde olduğum zamanlarda başıma geliyordu böyle olaylar.Ama hiç kalecim gol atmıyordu
Bu maçtada böyle bişey olmuştur kesin.
Hazırlık maçını baş antrnör oynattı sen oynamadıysan o da heyecan olsun die adamı forvette oynatmasınbaşka bişi aklıma gelmiyor.
Fantezi oLsun diye kornerde iLeri çıkmıştır.Başka ne oLabiLir ki![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
bence forvet oynattı.adam da kornerde bi gol atmıstır iyi puanla bitirmiştir macı
küçük bi ayrıntı dikkatimi çekti gol ve trezeguet'in sakatlığı aynı dakikada olmuş...![]()
Yalnız ben Juventus değilim o oyunda.Şans eseri gördüm.
Belki penaltı kullanmıştır...
Kaleci kurtarmıştır dönen topu tamamlarmıştır...
İlginçBende beşiktaş trabzon kupa yarı finali maçını oynarken toplamda 1-2 yeniliyordum.Hakan arıkan ileri çıkmıştı seken topu ceza sahası dışından 30 metreden müthiş vurdu
Sonra maç uzatmaya gitti ve ben kazandım
Maç kaseti aşağıda isteyen bakabilir
http://rapidshare.com/files/48024454...nspor.pkm.html
ben bi kere Juve'yi almıştım, takıma "topluca hücum" da desem bu Buffon ileri çıkmıyo, çık diyom çıkmıyo adam...
(yaşım ondan küçüktü, bu sebepten olabilir tabii...)
Golu attigi dakikaya bakilirsa pek ileri cikip kornerden kafa vurmus olmasi muhtemel degil. Zaten takim ondeyken hayatta cikmaz hicbir kaleci..
Takim arkadasinin penaltisini tamamlamis olamaz zira penaltida o ceza yayina kadar gelmez.
Kendi penaltici olabilir , atamamistir doneni tamamlamistir.
Ya da frikikten asmistir..
Baska da ihtimal gelmiyor aklima![]()
PenaLtıyı kacırıp tamamLamıs oLsa orda penaLtı kacırdığını da göstermesi gerek![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
adam eksikliğinden belkide forvet oynamıştır o maçta.listeyi açta ss koy bi görelim![]()
sivaslı zoroya katılıyorum bence konuk verilerinin bi ss koyması lazım.belkide golü başkası attı konuyu açanda takma ad verip buraya ssyi koydu başka türlü bi şey aklıma gelmiyo çünkü 44 dakkada bi kaleci (hem de sen o takımı çalıştırmıyosun)gol atması çok zor hatta imkansız. takma ad olabilir.
Çok ilginç bence oyuncuya takma isim verilmiştir
Bencede Trezeguet cıkmıstır oo gırmıstır sakatlanınca
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
penaltıdan dönen topu tamamlasa penaltıyı kacırdı diye yazardı.
bence sen kaleci komutlarını bi kontrol et.buffona corner veya frikiklerde ileri cıkma komutu verilmiş olabilir ben de kaleciyi ayarlamayı unutuyorum coğu zaman
macın icinde kaleciyi ortasahada dolaşırken görünce durumu cakıyodum.
kornerde ileri çık talimatı verilmiş olabilir
bende enyeama 1-2 kez tehlike yaratmıştı karşı kalede o talimatla
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
maca gır rapordan bak golu gorebılırsın belki
Frikik de olabilirarkdalar frey çok iyi penaltı, frikik uzaktan şut vb. çekiyor.
Bence manajerin o zaman kafası güzeldi yanlısıkla buffonu oyuna soktu olamazmı![]()
abi canı sıklımış bi gideyim demiştir.. tak gol olmuştur bence.. hazırlık maçı ya normal karşılamak lazım.. yada asistanlar bazen sapıtıp farklı yerlerde oynatabiliyo oyuncuları bunu da düşünmek lazım..
Buffon Kendini Aşmış![]()
ya adamı forvete koymuş olablirmisin
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bence imkansız bunda var bişi![]()