Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 35 sonuç

Konu: Galatasaray Kariyeri

Hybrid View

Default Galatasaray Kariyeri

Eric Gerets ile yolları ayıran Galatasaray kararını türk hocadan yana verdi. Takımın başına Evrim Başarır' ı getirdi. Galatasaray ile sözleşme imzalayan Evrim Başarır basın toplantısında şu açıklamaları yaptı

Taraftarı olduğum Galatasaray spor klübünden teklif almak beni çok mutlu etti. O sıralarda Erciyes klübü ile görüşüyordum fakat galatasaray dan teklif gelince düşünmeden kabul ettim. Kayseri Erciyes ten özür diler Galatasarayada bana güvendiği için teşekkür ederim. Hedefimiz eski özlenen başarıları yeniden yakalamak.

Basarilar dilerim

Oyunu yarın yükleyecem başlığı şimdiden açayım dedim. Oyunu açınca 4 büyüklerin transferlerini editörden koyacam ve 6+1 kuralını yapmak içinde takımdaki en eski yabancılarına 2.vatandaşlığı türk yapacam ama maçlarda 6 tanesi ilk 11 de olacak. Tomasıda rubin kazana gönderince takımda 2 tane yabancı kontenjanı açılacak. Birini forvette diğerinide sağ bek için kullanacağım önerebileceğiniz futbolcular varsa beklerim

Quote Originally Posted by Selim55 View Post
    Basarilar dilerim
    teşekkür ederim

Transfer bütceni biliyorum ama sagbek icin önerebilecegim Eduardo Ratinho. Ben 2. sezonumda 6,5 milyon Sterline transfer ettim. Hem defansif anlamda hemde ofansif anlamda cok yetenekli.

Transfer bütceni biliyorum ama sagbek icin önerebilecegim Eduardo Ratinho. Ben 2. sezonumda 6,5 milyon Sterline transfer ettim. Hem defansif anlamda hemde ofansif anlamda cok yetenekli.
    başkandan ek bütçe isteyecem verirse iyi transferler yaparım söylediğin adamı inceleyecem aklımda yerli adamlarda var eğer sağ beke hamiti alabilirsem veya mehmet topuzu o zaman yabancı hakkını başka bir yere kullanabilirim

Quote Originally Posted by debak View Post
    basarilar defans saga hearts dan ibrahim tall i oneririm cok iyi oynuyo hem drc ortadada oynayabiliyo forvetede cesar delgado veya hugo rogadella yi alabilirsin atlas dan
    teşekkür ederim inceleyeceğim önerdiğin isimleri

birde carruscayı satarsam kalecide alabilirim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Fanatik Galatasaray Teknik Direktörü Evrim Başarır'ın istediği yerli futbolcu listesini açıklıyor. Listede Hamit Altıntop Yıldıray Baştürk gibi bir çok yıldız futbolcu var İşte listede bulunan futbolcular.

Özden (Konyaspor)
    Kadrosunda Orkun ve Aykut gibi kalecileri bulunan Evrim Başarır sakatlık durumuna karşın Hakan Arıkan ında transfer edilmesini istiyor. Yabancı kontenjanına göre yabancı kalecide alınabileceğini belirten Evrim Başarır yahbancı kaleci olmaz ise tercihini Hakan Arıkan dan yana kullanacağını belirtti.Hakan ise konu ile ilgili ''Galatasarayın teklifi beni çok mutlu etti büyük ve hedefleri olan bir takımda oynamayı çok isterim ama önce klübümle anlaşmaları gerek'' dedi.

Hamit Altıntop (B.Munich)
    Evrim Başarır'ın hayalini süsleyen oyuncu. Transfer etmek için her çabayı göstereceklerini söyleyen Evrim Başarır en büyük handikapın bu futbolcunun bayerne yeni transfer olmuş olması. Klübünün bu futbolcuyu satmaya pek yanaşmayacağını satarsada yüksek birmaliyet ile bırakılacağı söyleniyor.

Mehmet Topuz (Kayserispor)

Hamit transferi gerçekleşmez ise Mehmet Topuz galatasaraylı olacak. Yönetime yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre Mehmet Topuz ile yapılan ilk görüşmelerin olumlu geçtiği ve klübü ile görüşmek için Haldun Üstünel'in kayseriye gideceği belirtildi.

Gökhan Ünal (Kayserispor)
    Yabancı forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray yabancı forvet alınsada yerli bir forvet daha alarak forvet hattını iyice güçlendirmeyi düşünüyor. Bu ismin ise Galatasaray'da oynamak için can atan Gökhan Ünal olduğu bildirildi. Mehmet Topuz transferi için Kayseriye giden Yönetici Haldun Üstünel Gökhan içinde Kayserispor yöneticileri ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi

Halil Altıntop (Shalke)

Eğer iyi bir yabancı forvet alınamaz ise rota Almanyaya çevirilecek ve Halil Altıntop transfer için girişimlere başlanacak. Bu transfer için Özhan Canaydın'ın Shalke başkanı ile olan yakın ilişkileri avantaj olarak görünüyor. Halil Altıntopu ikna etmek için Lincoln'ün de devreye gireceği açıklandı.

Quote Originally Posted by Lincoln05 View Post

Fanatik Galatasaray Teknik Direktörü Evrim Başarır'ın istediği yerli futbolcu listesini açıklıyor. Listede Hamit Altıntop Yıldıray Baştürk gibi bir çok yıldız futbolcu var İşte listede bulunan futbolcular.[/B][/I]

Hakan Arıkan (Konyaspor)
    Kadrosunda Orkun ve Aykut gibi kalecileri bulunan Evrim Başarır sakatlık durumuna karşın Hakan Arıkan ında transfer edilmesini istiyor. Yabancı kontenjanına göre yabancı kalecide alınabileceğini belirten Evrim Başarır yahbancı kaleci olmaz ise tercihini Hakan Arıkan dan yana kullanacağını belirtti.Hakan ise konu ile ilgili ''Galatasarayın teklifi beni çok mutlu etti büyük ve hedefleri olan bir takımda oynamayı çok isterim ama önce klübümle anlaşmaları gerek'' dedi.

Hamit Altıntop (B.Munich)
    Evrim Başarır'ın hayalini süsleyen oyuncu. Transfer etmek için her çabayı göstereceklerini söyleyen Evrim Başarır en büyük handikapın bu futbolcunun bayerne yeni transfer olmuş olması. Klübünün bu futbolcuyu satmaya pek yanaşmayacağını satarsada yüksek birmaliyet ile bırakılacağı söyleniyor.

Mehmet Topuz (Kayserispor)

Hamit transferi gerçekleşmez ise Mehmet Topuz galatasaraylı olacak. Yönetime yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre Mehmet Topuz ile yapılan ilk görüşmelerin olumlu geçtiği ve klübü ile görüşmek için Haldun Üstünel'in kayseriye gideceği belirtildi.

Gökhan Ünal (Kayserispor)
    Yabancı forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray yabancı forvet alınsada yerli bir forvet daha alarak forvet hattını iyice güçlendirmeyi düşünüyor. Bu ismin ise Galatasaray'da oynamak için can atan Gökhan Ünal olduğu bildirildi. Mehmet Topuz transferi için Kayseriye giden Yönetici Haldun Üstünel Gökhan içinde Kayserispor yöneticileri ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi

Halil Altıntop (Shalke)

Eğer iyi bir yabancı forvet alınamaz ise rota Almanyaya çevirilecek ve Halil Altıntop transfer için girişimlere başlanacak. Bu transfer için Özhan Canaydın'ın Shalke başkanı ile olan yakın ilişkileri avantaj olarak görünüyor. Halil Altıntopu ikna etmek için Lincoln'ün de devreye gireceği açıklandı.

Yıldıray var listede demişsin ama yazmıyor listede

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Halili ilk sene kesinlikle alamazsın..Schalkeye yeni katılmış Schalkeyle anlaşsan bile oyuncu gelmez..

sonuna kadar katiliyorum eduardo ratinho hem cok kaliteli hem cok genc ayriyeten mehmet topuzuda cok para vermissin kayseri cok rahat satiyor 2.5MN EURo ya denemeni tavsiye ederim

basarilar defans saga hearts dan ibrahim tall i oneririm cok iyi oynuyo hem drc ortadada oynayabiliyo forvetede cesar delgado veya hugo rogadella yi alabilirsin atlas dan

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Oncelıkle basarılar hangı yama ıle oynuyorsun onu ogrenebılırmıyım
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Forvete bence iki oyuncu al Carrusca ve Songu gönder Naldoyu al çokcüzi bir fiyata alabilirsin..Başarılar eski günlerimize geri döndür..

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Oncelıkle basarılar hangı yama ıle oynuyorsun onu ogrenebılırmıyım
    oyunu kurunca sadece siteden türkçe yamayı indiriyorum o şekilde oynuyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by sergioagüero View Post
    GALATASARAY kariyerinde başarılar arkadaşım.
    teşekkür ederim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by attiilla View Post
    Forvete bence iki oyuncu al Carrusca ve Songu gönder Naldoyu al çokcüzi bir fiyata alabilirsin..Başarılar eski günlerimize geri döndür..
    carruscayı yollamaya çalışacağım ama songu takımda tutucağım hatta onu 6+1 sınırını yapmak için çifte vatandaşlık verecem editörden. Hileye kaçıyor ama günümüz kurallarına göre yapacağım ama 6+1 yapılmadığı için mecbur bu şekilde yapacağım. Tomasda rubine gitti 3 yabancı hakkım kalıyor bunları yararlı bir şekilde kullanacağım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by GsDoruk View Post
    Yıldıray var listede demişsin ama yazmıyor listede

fanatik hrp bu hatayı yapıyor. Şaka bir yana gözümden kaçmış yıldırayda
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by attiilla View Post
    Halili ilk sene kesinlikle alamazsın..Schalkeye yeni katılmış Schalkeyle anlaşsan bile oyuncu gelmez..
    doğru söylüyorsun halil gelmez. Başka forvet bakacaz artık
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Basarilar...
    teşekkürler
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by JOHN42 View Post
    Forvet olarak Falcao,Eddie Johnson ve Bianchi'yi oneririm basarilar...
    tavsiyelerin için teşekkür ederim önerdiğin oyuncuları takibe alacağım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Falcao Borre Akınfeev Serdar Taşçı ve Vela mutlaka bunları almaya çalış.
    senin kariyeri zevkle okudum yaptıkların ortada önerdiğin futbolcular içinse hiç bir kuşkum yok. Carlos vela sanırım amc bende orda lincoln var

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

GALATASARAY kariyerinde başarılar arkadaşım.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Basarilar...

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Forvet olarak Falcao,Eddie Johnson ve Bianchi'yi oneririm basarilar...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Falcao Borre Akınfeev Serdar Taşçı ve Vela mutlaka bunları almaya çalış.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Başarılar.

birde oyuna başlayabilsem pc çöktüğü için format attım pc ye fakat fm nin orginal cd si kayıp bugün yeni cd aldım (beş parasız olduğum için bu aralar mecburen korsan aldım) bozuk çıktı. gidip değiştirdim bu seferde cd de fm yerine pusu çıktı. Şimdi evin altını üstünü getirip cd yi bulmaya çalışıyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by c3surkedi61 View Post
    Başarılar.
    teşekkürler

herkesin konusuna bişey yazılıyo ama benimkine yazılmıyo neyse basarilar..

Quote Originally Posted by kaydırı kuppak View Post
    herkesin konusuna bişey yazılıyo ama benimkine yazılmıyo neyse basarilar..
    teşekkür ederim arkadaşım

arkadaş imdadıma yetişti bana bir cd getirdi oyunu kuruyorum ama maalesef korsan cd ben hala orginal cd me yanarım. birazdan oyuna başlıyorum

Biran önce baaşlasaan iyi olur çünkü bunların hepsi bencec sana eksi olaraak dönüyor

sabırsızlıktan ölüyorum ama bu seferde türkçe yamayı kuramıyorum hep sayfa yüklenirken hata oluştu diyor

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Orjinal cd tek yüklemeli değil mi?

orginal cd ne yazıkkiş kayıp arkadaş bir cd getirdi ondan kurdum o hatayı çözdüm ama şimdi oyuna girerken siyah ekranda donup kalıyor başlangıç ekranına gelmiyor ekran sorunu var

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Cache Dosyasini Sİl..

cache dosyasınıda sildim ama fayda etmiyor

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Buraya bi bak istersen;
    Sorun Rehberi (BAKMADAN GEÇMEYİN)

evet sorun çözüldü ve sonunda oyuna giriş yapabiliyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Evrim Başarır ile yapılan bir röportajı yayınlıyoruz sizin için

-Evet Sayın Evrim Başarır Galatasaray Teknik Direktörlüğüne getirildiniz duygularınızı alabilirmiyim
    Taraftarı olduğum bir takımın başına geçtiğim için gerçekten çok mutluyum. Hayallerimi süsleyen takım ile büyük başarılara imza atmak istiyorum.

-İsviçrede hazırlık kampı geçireceksiniz. Burda takımın eksiklerini daha iyi göreceksiniz. Şu anda kafanızda transfer yapmayı düşündüğünüz mevkiler varmı.
    Evet forvet hattına ve kaleye takviye yapmayı düşünüyorum. Tabi hazırlık kampında eksikleri görüp diğer mevkiler içinde transfer yapabiliriz.

-Takımdan gidecek futbolcular olacakmı
    Öncelikle bir pilot takım bulup genç oyuncuları oraya pişmesi için göndermeyi düşünüyorum. Bunun dışında satılacak futbolcularda olabilir.

-Peki transfer etmek istediğiniz futbolcular kimler?
    Bunu şuanda açıklayamam kafamda bir kaç isim var bunları yönetim kurulu ile paylaştım. Kesin olunca transferler size bilgi vereceğiz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Galatasaray Hazırlık Kampını Belçika da yapacak. Hazırlık kampı boyunca yapılacak maçların listesi

Couillet
    Gent
    Anderlecht
    Apollon Kall
    Muğlaspor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Galatasaray ilk transferini Kayserispordan Mehmet Topuzu kadrosuna katarak gerçekleştirdi.Transfer için 4.400,000 $ kayserispora verildi. Oyuncuya verilen para açıklanmadı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Yönetim den yapılan açıklamaya göre Galatasaray İstanbulspor ile pilot takım anlaşması imzaladı.Bu anlaşmaya göre Galatasaray kiraya göndereceği futbolcular için ilk önceliği İstanbulspor'a verecek
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Galatasaray ikinci Transferini River Takımının forveti Falcao yu alarak gerçekleştirdi.Falcao için klübüne 7.500,000 $ ödeyecek
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İlk giden futbolcum

Carrusca 2,750.000 $ a Boca Juniorsa satıldı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Galatasaray aşağıdaki futbolcuları İstanbulspor'a kiralık olarak gönderdi

Zafer Sakar
    Barış Özbek
    Serkan Çalık
    Özgürcan Özcan
    Cafercan Aksu
    Halim Kurtuluş
    Fırat Kocaoğlu

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Aga hangı update ıle oynuyorsun sorunun cozulmesıne sevındım

transferlerin gayet iyi kiraya oyuncu göndermende gayet iyi olmş..

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri