O cehennem gibi stattan nasıl çıkacaz biz..![]()
2-1 Galatasaray alır bence..
3-0 Gs.![]()
Rakibimiz biraz formda ordaki mac tehlikelide olabilir....insallah orda işi bitiririz..
Galatasaray rahat alır.
Bence kazanırız skor olarak tahmin.Slaven:0 Galatasaray:2
Galatasaray cok rahat galip gelecektir mactan.
En az 4 tane atariz![]()
EN az 3 atarız.İnşAllah o tarla mani olmaz...
Arkadaslar büyük konusmayalım dikkat edelim..İnsallah dediginiz gibi iş orda bitiririz..
Emrah konuşalım yahu bu takım içinde büyük konuşamayacaksak Türk futbolunun vay haline.
daha çok var.
O forumlarda dediklerinden sonra en az 5 atmak isterim tabii..
Ama ne olur bilinmez.
Galatasaray kazanır...
Lige güzel başladık burda da devam edecek. Koprivnica karşısında zorlanmayız heralde![]()
Dünkü futbolla kök söktürürüz Slaven'e hırvatlara futbol şöleni izletir geliriz..
Hırvatlara o forumda yaptıklarından sonra birilerinin TÜRKlerin gücünü göstermesi lazım.
Başarılar Galatasaray...
yha abi bişi dicem bu sene biz uefa finaLini nerde oynıcas yha hangi stadda biLen war mı pLsss. ..keske bu sene saracoglunda olsaydıda kaldırsaydık ama o seneye. bu sene nerde ???
fazla soze gerek yok cok kolay bir rakip yeterki daha onceki gibi bir kazaya ugramasin![]()
Stadın resimlerine baktımda top kaçarsa bayır aşağıya gidiyor, top toplayan çocukların vay haline..
Gönlümden 5-0 geçiyor ama bu tür maçlarda 1-0 olsun bizim olsun felsefesi geçerlidir. Nasıl olsa ASY'de her türlü yeneriz, yenemezsek Türkiye'yi terkederiz![]()
Yeni sistem 4-3-1-2 Arda ve hasanın oynaması zor önce bunu bılın yanı arda haftaya oynar falan cok ümitlenmeyin kalli hemen hemen 3 önlibero ile maca cıkıyor nerdeyse eger arda ve hasan oynarsa yine rakiplerimize 10 pozisyon veririz.......
Suan oynadigimiz Sistemde defansif özellikleri olmayan kanat oyuncularina yer yok...
Arda artık lincoln yedegi![]()
Galatasaray 2 maçıda rahat alır
Arda'nın Lincoln'un yedeği olarak kalacağına inanmıyorumKalli elimde 2 Arda olsa 2'sini de oynatırım demişti. Arda takımda kendine yer bulacaktır
![]()
Su Kone ile Graffite bir gelsin en az yari final diyorum benGecen sene UEFA finaline kalan Espanyol`un kadrosu cok mu iyiydi?Cok mu iyi top oynuyorlar onlar sanki?Eger 2000 ruhu geri dönerseki ben inaniyorum dönecek,ozaman UEFA`da cok basarili olacagiz bu sene.
2000 yilinda sanki cok mu kolay takimlar vardi
Ben 2000 ruhunu yakaladigimizda önümüzde duracak takim görmüyorum.Kendi fikrim bu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kulüp ilk defa bu kadar iddiali transferler yapti,birakta beklentilerimiz olsun demi
Newcastle`nin yönetilisindeydi sorun.Bizim Kalli takimi adam etmis,cok iyi yönetiyor takimi.Tabiki daha erken konusmak icin ama böyle gittigimiz taktirde en az yari final diyorum ben![]()
Kadro o kadar önemli değil.Geçen sene Alkmaar'a elenen Newcastle güçsümüydü?.En iyi kadrolardan birine sahip ama takım olamamışlar.Galatasaray bakalım Espanyol'un yakaladığı o ahenki yakayabilcek mi?Bence beklentilerin bu kadar fazla olması baskı oluşturcak.Gruplardan bile çıkamayabilir Galartasaray...