Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 50 sonuç

Konu: Galatasaray İçin Hala Dua Ediyorum..!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Default Galatasaray İçin Hala Dua Ediyorum..!

Galatasaray'dan kaçarak Fransa'nın Marsilya takımına giden ve Bayern Münih'e transfer olarak rekor kıran Ribery, sessizliğini Maraton'a bozdu..

Alman ekibi Bayern Münih'in kampında soruları yanıtlayan Ribery, Galatasaray'da yaşadıklarını ve ayrılma nedenlerini ilk kez bu kadar açık ifadelerle anlattı..

Fransız yıldız Türkiye'yi unutamadığını söylerken, "Onları terk ettiğim için özür dilerim" dediği Galatasaray taraftarına da mesajlar gönderdi..

İŞTE RİBERY'NİN BAŞKA HİÇ BİR YERDE OKUYAMAYACAĞINIZ AÇIKLAMALARI!..

"TÜRKİYE'DE ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM!.."

Türkiye'de 6 ay kaldım.. Çok güzel vakit geçirdim.. Bu kaldıgım süre içinde bana yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum.. Türkiye'deki insanlar bana çok iyi davrandılar.. Onlardan çok şey ögrendim.. Çok güzel bir 6 ay geçirdim..

"TAM DÖRT AY PARA ALMADIM!.."

İstanbul çok çok güzel bir şehir.. Galatasaray taraftarlarını da çok seviyorum. Ben Galatasaray'dan ayrıldıgım için üzgünüm.. Fakat kendi açımdan haklıyım. Herkes benim haklı oldugumu biliyor. Ama bu benim mutlu olmadığım anlamına gelmez. Çok görüşmeler yaptık.. Para ödemelerinde sorunlar yaşadım.. Sadece geç bir ödeme yüzünden Galatasaray'dan ayrılmadım. Bu şartlar altında Galatasaray'da oynamam mümkün degildi.. Tam dört ay Galatasaray'dan para alamadım.. Bu bütün futbolcular için zor bir durumdu.. Kulübe gelmeden önce bile para konusunda sıkıntı yaşadım.

"EVİME GELİP BENİ RAHATSIZ ETTİLER!.."

Ribery, kendisine yöneltilen "Yöneticiler senin evine kadar gelip seni rahatsız ettiler mi?" sorusuna şu yanıtı verdi ; "Evet böyle şeyler yaşadım.. Ama bunlar artık geride kaldı.. Şu anda bunları konuşmak istemiyorum.."

"ALMANYA'DA KEBAPÇIYA GİDİYORUM!.."

Almanya'da kebapçıya gidiyorum.. Bazı Türklerle karşılaşıyorum.. Aralarında Galatasaraylısı da var, Fenerbahçelisi de, Beşiktaşlısı da var.. Hiçbiri bana sitemde bulunmuyor.. Benimle sohbet ediyorlar.."

"SONG BENİM İÇİN BAŞKA!.."

"Galatasaray'dan görüştüğüm futbolcular var.. Song ile telefonla sürekli görüşüyoruz. Galatasaray'da benim kariyerimde, tecrübemde, yurtdışında futbol oynamamda önemli rolü var.. Çünkü bambaşka bir ülkeye gidiyorsunuz, dilini billmiyorsunuz.. Benim kariyerim açısından çok önemli biri.."

"GALATASARAY TARAFTARINI TERK ETTİĞİM İÇİN ÜZGÜNÜM!.."

"Türkiye'ye bir daha gelebilirim.. Kısa zamanda da gezmek için geleceğim.. Galatasaray taraftarına mesajım var, 'Onları terkettiğim için çok üzgünüm.' Ama tribünlerde hala bana destek verdikleri için, bana "Scarface" ismini ve "Ferraribery" ismini takıp, resmimi tribünlere astıkları için çok teşekkür ederim."

"MÜSLÜMANLIĞI SEVDİĞİM İÇİN SEÇTİM!.."

"Müslümanların çoğunlukta olduğu bir mahallede oturuyorum.. Eşim de Müslüman.. Bu dini beğendiğim için Müslümanlığı seçtim.."

"GALATASARAY İÇİN HALA DUA EDİYORUM!.."

"Türkiye ligini sürekli takip ediyorum.. Galatasaray'ı izliyorum.. Her sene onların şampiyon olması için dua ediyorum.. Taraftarların sevinmesi için dua ediyorum."

Para kazandırıp gitseydin bu taraftarda seni unutmazdı ama...

Bizde senin için dua ediyoruz merak etme

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Beddua ediyorum..

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Beddua ediyorum..
    hehbe,+1905

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Beddua ediyorum..
    bu topic i sen açmıssın..anlam veremediğim bir şekilde adama beddua ediyosun..sebebi nedir?

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

evet..zamanında yerden yere vurduğumuz riberry bu işte..4ay parasını alamamıs..yazıklar olsun böyle yönetime.bunların galatasaray lı olduklarına inanmıyorum ben..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Yönetim Ribery'den daha suçlu...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sinir oluyorum ben, adını gördüğümde yada duyduğumda tüylerim diken diken oluyor.. Konuyu göreli çok oluyordu, baktım açan yok milletin dikkatinden kaçtı herhalde diyerek açtım..

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Sinir oluyorum ben, adını gördüğümde yada duyduğumda tüylerim diken diken oluyor.. Konuyu göreli çok oluyordu, baktım açan yok milletin dikkatinden kaçtı herhalde diyerek açtım..
    ilk başlarda ben de sinir oluyodum..ama işin aslını öğrenince sinirim geçti..galatasaray ın o muhteşem yönetimi bu adamı alırken;4 ay paranı alamasan serbest kalırsın diye bir madde koymus..bir de üstüne 4ay boyunca adama parasını vermemişler..utanılacak bir olay..yazıklar olsun bu yönetime..ribery gitmekte %100 haklıdır..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu şekilde konuşan bir adam zaten 4 ay almamış, 10 gün daha beklese birşey olmazdı.. Yönetim suçlu ona birşey demiyorum, savunmuyorum da ama dua ediyorum lafları falan çok yapmacık geldi bana..

Marsilya ya kazandırdığı parayı GS ye kazandırsaydı fenamı olurdu... İyide oynuyodu GS de... İşte o zaman taraftar severdi ama bu şartlarda yönetim haksızda olsa _ki haksız, bende GS tafartarı olsam bende sevmezdim...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Adam haklı Galatasaray yönetimi yüzünden böyle bir adam gitmiştir.Taraftarlar Ribery'i degil yönetimini suçlamalı...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Ribery gibi bir oyuncuyu ellerinden kaciran yönetimi suclamalilar, Ribery iyi niyetli birisi GS den olayli bir sekilde ayrilmasina ragmen kimseye kirgin olmadigini GS icin dua ettigini söylüyor.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

ribery e değil yönetime beddua edin.adam gittiği gün çocuk kandırmak için hesabına para yatıranlara.haksız olduklarını bildikleri halde haklı gözükmek için marsilyanın teklif ettiği 4 m euroyu reddedip 10 m euro isteyen akabinde de 3 elmanın birini alan yünetime...riberyinin yerinde olduğunuzu düşünün.marsilyadasınız...süper oynadınız.paranız yatırılmıyo.kontratt açık var.ve artık serbestsiniz...ülkenizde desteklediğniz takıma döner misiniz dönmez misiniz...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Asıl suçlu olan galatasaray yönetimidir ne yazıkki böyle büyük bir futbolcuyu elimizden kaçırdık

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Şuanki takımda Ribery'de olsa müthiş oldurdu. Kaçması bence doğru bir davranış değildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ya bu adam elin oğlu.Öyle 4 ay para vermezsen tabii kaçar.Asıl kaçana değilde kaçırtanda suç arayın.Gs yönetimi yaptığı hatayı izlediği politika ile suçlu Rİberry gibi göstermeye çalıştı ve bunu bütün taraftarlar üzerinde olmasada bir kısmının üstünde başardı.

Şimdi bu röportajdan sonra Riberyy'e %100 hak verdim.Adam o kadar da kötü birisi değilmiş.Para göz değilmiş.Sadece hak ettiğini almak isteyen birisiymiş.Hak ettiğini isteyen bir adamada paragöz denmez.Adam mahçup haklı olmasına rağmen.Hala dua ediyormuş.Ne güzel.

Böyle bir adamı getiriyorsan parasınıda geciktirmeyeceksin.Sonra da böyle uzanamadığın ete mundar dersin.
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Herkes kendine göre hakLı.OLaya iki tarafLı bakmak gerek.Bir 4 ay parasını aLamamış ama takımda diğer oyuncuLarda aLamıyordu ve fedekarLık yapıp susuyorLardı.Ribery GS yi Avrupa arenasında yükseLmek için bir merdiven oLarak gördü.Tabi GS yönetiminde de suç çok böyLe potansiyeLi oLan bir adamın bu kadar bekLemeyeceğini de tahmin etmeLeri gerekti.Çok büyük bir yıLdızı izLeme fırsatı kaçırdık.Bizim 200 bin Euro veremediğimiz adama başkaLarı miLyon doLarLarı rahatLıkLa verebiLiyor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Bir futbolcu 4 ay parasını almadan oynuyorsa helal olsun deriz,takdiri hak eder...Ama 4 ay parasını alamayan bir futbolcu kaçarsa buna kimsenin bir şey deme hakkı yoktur bence...Ribery nin mesleği bu,diğer futbolcular gibi,para kazanmak için oynuyor...Parası ödenmemişse demek ki gitmeye hakkı vardır ki mahkeme kararı da bu yöndeydi...Takımın arması öper,taraftarla karşılık tezahürat yapar,her fırsatta kulübe bağlılığından söz edebilir, ama futbolcu profesyoneldir...Buna tepki göstermemeliyiz...Kulübüne paraya değişmeyen futbolcuya da, daha fazla parayı veren kulübe gidene de saygı duyarım ben...

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Cok Yazık Oldu

Adamda HakLı.SozLesmedede Yazıomus
    Ama FedakarLıkta YapabıLırdı

Nyse Gıden Adamın Arkasından Konusmak Boş Artık

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bu konuşmasını içinden gelerek söylemiyor gibi geldi tv de G.Saray'ı bırakıp kaçan adamdan hayır gelmez

Del Piero_10 Misafir

Yönetimin en büyük fiyaskosu,stad olayı ile birlikte bu.

Gerçi ben Ribery'nin yerinde olsam gitmezdim eninde sonunda parayı alacaktı bahane oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kendini affettirmeye çalışıyor belli ki

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Kim ne derse desin. Sonuna kadaR haklı.

FiraRibery haksiz kesinlikle.Parasini 4 ay almadi diye hemen ayrildi takimdan,oysa bir hafta daha bekleseydi alacakti parasini.Song`a baksaydi,o adam kac ay para almadi gene kulüpte durdu,baska futbolculara baksaydi.Yönetimdede suc var ama FiraRiberynin sucu cok büyük.Kendisinin bu sözlerine hic inanmadim.Keske kalsaydi takimda.Taraftarlar onu bu kadar cok severken kulüpten kacti.Tabiki nefretimiz olacak.Herkes bilirki bizim askimiz kadar nefretimiz de büyüktür.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    FiraRibery haksiz kesinlikle.Parasini 4 ay almadi diye hemen ayrildi takimdan,oysa bir hafta daha bekleseydi alacakti parasini.Song`a baksaydi,o adam kac ay para almadi gene kulüpte durdu,baska futbolculara baksaydi.Yönetimdede suc var ama FiraRiberynin sucu cok büyük.Kendisinin bu sözlerine hic inanmadim.Keske kalsaydi takimda.Taraftarlar onu bu kadar cok severken kulüpten kacti.Tabiki nefretimiz olacak.Herkes bilirki bizim askimiz kadar nefretimiz de büyüktür.
    sen hiç para kazandınmı?

kazanmıs olsaydın bu cümleleri buraya yazmazdın..elin fransızı ilk defa geldiği,yabancı olduğu türkiye de 4ay boyunca parasını alamıyor..bu ne demek biliyomusun?4ay bekledi 1hafta daha bekleseydi alacaktı parasını diyosun...biraz empati yap bence..ilk önce bir yerde çalısmaya başla..4ay maaşını vermesinler,sonra birisi çıksan ve sana desin:-1hafta daha bekseydin alacaktın paranı??nasıl karsılardın acaba..song bile bekledi diyosun..song yıllardır gs de oynuyo..çekip gidemezdi..biraz insaflı olun..

Quote Originally Posted by tardelli11 View Post
    sen hiç para kazandınmı?

kazanmıs olsaydın bu cümleleri buraya yazmazdın..elin fransızı ilk defa geldiği,yabancı olduğu türkiye de 4ay boyunca parasını alamıyor..bu ne demek biliyomusun?4ay bekledi 1hafta daha bekleseydi alacaktı parasını diyosun...biraz empati yap bence..ilk önce bir yerde çalısmaya başla..4ay maaşını vermesinler,sonra birisi çıksan ve sana desin:-1hafta daha bekseydin alacaktın paranı??nasıl karsılardın acaba..song bile bekledi diyosun..song yıllardır gs de oynuyo..çekip gidemezdi..biraz insaflı olun..
    Verdigin örnek cok yanlis.Sonucta Ribery takimda kalmaliydi düsüncesini kafamdan degistirmeyecegim,paragözün önde geleni.Taraftarlarin hatrina biraz daha katlanabilirdi.Simdi cikmis ortalikta diyor ben taraftarlari unutmayacagim,müthislerdi falan.Sen degilmisin kulübü ortada birakip kacan?Sen degilmisin taraftarlarin sevgisini nefrete dönüstüren?Bu konusmalarini sadece sacma ve komik buluyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Verdigin örnek cok yanlis.Sonucta Ribery takimda kalmaliydi düsüncesini kafamdan degistirmeyecegim,paragözün önde geleni.Taraftarlarin hatrina biraz daha katlanabilirdi.Simdi cikmis ortalikta diyor ben taraftarlari unutmayacagim,müthislerdi falan.Sen degilmisin kulübü ortada birakip kacan?Sen degilmisin taraftarlarin sevgisini nefrete dönüstüren?Bu konusmalarini sadece sacma ve komik buluyorum.
    sen ister saçma bul istersen komik bul..ilerde çalısmaya başlayınca anlarsın nekadar komik olduğumu..ribery paragözmüş...ilginç.hangi futbolcu paragöz değil?şimdi 2-3tane sadık adam söyleyeceksin kesin..onlar da her yeni sözleşmede takımdan ne kadar kopartabilirsem o bana kardır düşüncesinde..

ayrıca sen ribery e takmıssın..ne deseler boş..ribery e değil de ona para vermekten aciz olan yönetime kafayı tak..

Quote Originally Posted by tardelli11 View Post
    sen ister saçma bul istersen komik bul..ilerde çalısmaya başlayınca anlarsın nekadar komik olduğumu..ribery paragözmüş...ilginç.hangi futbolcu paragöz değil?şimdi 2-3tane sadık adam söyleyeceksin kesin..onlar da her yeni sözleşmede takımdan ne kadar kopartabilirsem o bana kardır düşüncesinde..

ayrıca sen ribery e takmıssın..ne deseler boş..ribery e değil de ona para vermekten aciz olan yönetime kafayı tak..
    Ribery`nin konusmalarini komik ve sacma buluyorum diyecektim.Herhalde yanlis anlatmisim.Neyse...

Ribery`den biz sadik olmasini beklemedik,sadece biraz daha disini sIkmasini istedik.Parasini mutlaka alirdi elbet.Taraftarlar icin kalmaliydi.

Yönetim icin dediklerimiz ortada.Zihniyet istifa diye her tarafta söylüyoruz,onlar icin diyecek baska sözüm yok.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

İyide Songla arasında bir fark var Song takıma geleli yıllar olmuştu ama Ribery daha geleli 4-5 aydı ve 4 ay para almadı.Gitmesi kadar dogal bişey olamaz bence...Hee oda Song kadar takımda kalmış olsaydı o zaman bekleseydim derdim.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri