1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Ne yapmalıyım?

Hybrid View

Question Ne yapmalıyım?

Arkadaslar savunmada herkezin tanıdığı Garay war ve tam bir baş belası.Adam 2 maç oynuoyo 3. maçta yok neden diye sorcak olursanız tabiki kart adam bütün takımın bi sezonda gördüğü sarı kartlar kadar sarı kart görüyo bunun yanında sezonda en az 5 kırmızı kart.Uyarı verdim kabul etti düzeltcem dedi tık yok.

Onerilerinizi esirgemeyin.Şimdiden sağolun

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Joseph Yobo, Curtis Davies...
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

LEYRİELTON VAR DEFANS SOL VE SAĞ OYNUYO ONU DENE BENCE :d

iyide zaten göbekte alternatif yok önder-garay oynuo sen kanat sölüosn ordada srna war :S ama yinede sağol

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Hiç mi DC yok?
    (/s)

Bi tek can arat war oda yaramaz.Savunma oyuncusu olma adına bi tane iyi özelliği yok yoboya baktım palermoya gitmiş ara transferde curtıs davies de tothenama gitmiş ara transfer oda

paran varsa udınesedeki felipe fenere ii gider 20 mn ye alabiliosun die biliorum ben

Quote Originally Posted by seko serkan View Post
    paran varsa udınesedeki felipe fenere ii gider 20 mn ye alabiliosun die biliorum ben
    para ama aynı anda sınırlamada war sene sonu gelsin bi şekil yapcaz artık neyse arkadaslar yinede çok saolsn
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    http://www.resim-yukle.com/img01/14/562248adsız.JPG'][img]http://www.resim-yukle.com/thumbs/562248adsız.JPG

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

İşin zor. Appiah ve Aurelio'yu defansın ortasında oynatabilirsin, ikisi de orada oynayabilecek özelliklere sahipler..
    (/s)

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    İşin zor. Appiah ve Aurelio'yu defansın ortasında oynatabilirsin, ikisi de orada oynayabilecek özelliklere sahipler..
    appiahı satmşlar bn sonradan geldm fenere aurelio 31 yaşında özellikleri çok kötü.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Kadronu bir SS olarak koyabilir misin?

Ona göre yorumda bulunalım..
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Resimi göremiyorum, düzeltirsen seviniriz
    (/s)

Garay'ın agresiflik 19 ya da 20 olması lazım
    Diğer maç önemliyse gerideyse 2. yarı çıkart. Yoksa kırmızı yiyor. Bazen ikinci yarıya kalmadan da yiyebiliyor

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

garay bende hiç bu kadar abarmadı
    Bremen'li Leon Andreasen var dc/dmc her ikisini de çok iyi kıvırıyor

Bencede para sorununu halledebılırsen felıpe yı al o olmassa sanırım totthenamın altyapısından dervıtte dıye bır herıf cıkıyor kımse almadan kap onu gerçekten müthiş

[img=http://img404.imageshack.us/img404/4265/adszhf8.th.jpg]

link bunlardan biri :S linklerde bi gariplik war bi anlamayamadm

Nesil
    2006

İki kurtuluş yolun var. Ya satacaksın bu basit yol. Satarsın kurturulursun belki onun yerine daha iyi oyuncu bulamıyıp zarara girersin. Diğer yolda mutlaka ceza vermelisin. Bu cezaları anlayışla karşılar ama bir süre sonra kızabilir. Birde bu oyuncuya takım komutlarında top çalmasını hafif yaparakta kart görme ihtimalini azaltabilrisin.

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    İki kurtuluş yolun var. Ya satacaksın bu basit yol. Satarsın kurturulursun belki onun yerine daha iyi oyuncu bulamıyıp zarara girersin. Diğer yolda mutlaka ceza vermelisin. Bu cezaları anlayışla karşılar ama bir süre sonra kızabilir. Birde bu oyuncuya takım komutlarında top çalmasını hafif yaparakta kart görme ihtimalini azaltabilrisin.
    ikinci yolu sewdm ceza werdm kbl etti ama yine aynı:S ama top çalmasını hafif yapcam sadece onunkini takımın top çalması sert çünkü

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

yok yaa Garay ı tanırım iyi cocuktur agresıf degıldır aslında ben her gıttıgım takıma alırım en buyuk guvencemdır sezon boyunca kırmızı kartla oyundan atıldıgına bır bılemedın ıkı kere tanık oldum. sen bence top kapma olayını gozden gecır

Mesaj Yetkileri