1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Göztepe Satışı Gerçekleşti

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Default Göztepe Satışı Gerçekleşti

1.305.000 YTL bedelle Altınbaş grubu şirketi ASSOS ihaleyi kazandı. Göztepe Danışmanlık A.Ş. En yüksek teklifi veren ilk üç firma arasında olmamasından dolayı açık artırmaya alınmadı. İhaleyi Yiğit Spor Hizmetleri ile çekişerek alan Altınbaş Holding 'in mali işler grup başkanı Hasan Yalçın yaptığı açıklamada şunları söyledi.

Göztepe'nin büyüklüğünü biliyoruz. Hak ettiği yere gelmesi için elimizden geleni yapacağız camiayı bütünleştirici bir tavır içinde olacağız. Buna hiç kimsenin şüphesi olmasın. En temel amacımızı Göztepe'yi hak ettiği yere getirmek. Zaman içinde yaptıklarımızla da bu söylediklerimizin ne kadar gerçekçi ve doğru olduğunu herkes görecek. Herkese hayırlı uğrulu olsun. Taraftarın tepkisinin olmaması lazım. Biz sporla da ilgileniyoruz. (Takıma yatırım yapma) buna hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Hasan Yalçın ayrıca Göztepe'ye Sn. Rıza Çalımbay'ın telkinleri sonucu talip olduklarını ve önümüzdeki sezon süper ligde olmak istediklerini de belirtti.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Hayırlı olsun ne diyelim.Böyle bir camiayı tekrar süper ligde görmek bize mutluluk verir

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Hayırlı olsun.Umarım kısa zamanda başarıyı yakalarlar.Böyle bir kulübe amatör kümede olmak yakışmıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

hayırlısı olsun bir izmirli olarak sevindim

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

umarım göztepe en kısa sürede onu görmek istedigimiz yere gelecektir...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

İzmir'de Karşıyaka'ya karşı bi sempatim vardır ama Göztepe gerçekten daha iyi yerlerde olmalı..Artık bir KSK-GÖZ-GÖZ maçı izlemek istiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Göztepe'yi özledik umarım en yakın zamanda hakettikleri yere geri dönerler

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Gerçekten çok sevindim.Artık bu gazla kısa süre içinde Süper Lige çıkarlar inşallah...

Göztepe'nin yeni sahibi Altınbaş Holding
    Altınbaş Holding, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun ihaleye çıkardığı Göztepe AŞ'yi, 1 milyon 305 bin YTL karşılığında satın aldı.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) İstanbul Esenler'deki binasında yaptığı ihalede İzmir'in 82 yıllık köklü kulübü Göztepe'yi, Altınbaş Holding adına ihaleye katılan Assos Mağazacılık ve Sportif Hizmetler A.Ş 1 milyon 305 bin YTL'ye aldı.

İhaleye İzmir'den üç, İstanbul'dan ise iki firma katılırken Göztepe camiasını temsil eden Göztepe Danışmanlık, İşletme ve Sportif Hizmetler Ticaret A.Ş ile Göztepe Dernek Başkanı Mustafa Kocaoğlu'nun önderliğinde kurulan Öz Göztepe A.Ş, verdikleri teklif en yüksek fiyatın yüzde 70'inin altında kaldığı için açık arttırmada yer almadı.

Rıza Çalımbay'ın tavsiyesiyle TMSF'nin açtığı ihaleye girip Göztepe A.Ş'nin yeni sahibi olan Altınbaş Holding'in, 2008-09'da G.Birliği OFTAŞ'ı da alıp sarı-kırmızılı ekibi Süper Lig'e taşımayı planladığı öğrenildi.

HEDEF SÜPER LİG
    İhaleyi kazanan Assos Mağazacılık ve Sportif Hizmetler A.Ş’ın sarı-kırmızılı ekibin 2008-09 sezonunda Süper Lig'de mücadele edebilmesi için Gençlerbirliği OFTAŞ'ı almaya çalıştığı bildirildi.

İhaleden önce Göztepe camiasının büyükleriyle biraraya gelip projeleri hakkında bilgi veren holding yetkililerinin sarı-kırmızılı kulübü layık olduğu yere getirmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını söyledikleri öğrenildi.

2001-02'de Göztepe'yi çalıştırarak teknik direktörlük kariyerine başlayan Rıza Çalımbay, Altınbaş Holding'e sarı-kırmızılı kulübü almalarını kendisinin tavsiye ettiğini açıkladı.

"Altınbaş Holding'in sahipleri yakın arkadaşım" diyen Çalımbay, bu konuda kendilerine danışmanlık yaptığını dile getirdi. Öncelikle kulübün yaşam koşullarını düzelteceklerini belirten Çalımbay, "Süper Lig'den bir takım almak istiyorlardı. Bana Göztepe'yi sordular, ‘alın’ dedim. Şimdi kulüp için bir yol çizeceğiz" dedi.

'KAZANAN ŞİRKET, GÖZTEPE'YE TİCARİ YÖNDEN BAKARSA HATA YAPAR'
    İhaleden elenen Öz Göztepe Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş ortağı ve Göztepe Spor Kulübü Derneği Başkanı Mustafa Kocaoğlu, ''İhaleyi kazanan şirket, Göztepe'ye ticari yönden bakarsa hata yapar'' dedi.

Kocaoğlu, Göztepe Danışmanlık İşl. Ve Spor Hizm. Tic. A.Ş.'nin ihale öncesinde Göztepe taraftarlarını ihaleyi kazanacağı yönünde ''aşırı şekilde umutlandırdığını'', dolayısıyla taraftarı ''yanılttığını'' iddia etti.

Göztepe'nin köklü geçmişi ve başarılarıyla büyük bir kulüp olduğunu belirten Kocaoğlu, ihaleyi kazanan Assos Perakende Mağazacılık ve Sportif Hizm. A.Ş'nin, Göztepe'nin sadece ticari ve iktisadi bütünlüğünü aldığını söyledi.

Kocaoğlu, ''Firma Göztepe'nin tarihini, başarılarını, kupalarını, müzesini, camiasını almamıştır. 1925 Göztepe Spor Kulübü'nü almamıştır. Akıllı hareket etmelidir. Firma, Göztepe camiasına rağmen bir şeyler yapamaz. Camia ile birlikte hareket etmelidir. Orta yerde Göztepe'yi temsil eden bir dernek vardır. Göztepe Spor Kulübü Derneği ile hareket etmeyen, Göztepe'ye zarar verir. Şirket Göztepe'ye ticari bakmamalıdır. Bakarsa hata yapar. Gelsinler birlikte tek vücut olalım'' diye konuştu.

NTVSpor

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Oftaş'ı alabilirler bu sayede Süper Lig'e çıkılabilir.Tabi oftaş bu sene ligde kalırsa

Hayırlı olsun, Göztepe ve İzmirliler için çok güzel bir gelişme ve satış oldu.

Gençlerbirliği OFTAŞ'ı satın alır inşallah Altınbaş, çok iyi bir adım atmış olur. OFTAŞ küme düşse bile satın alması lazım, zira amatör kümeden adım adım yükselmek epey zaman alır, oysa 1. Ligden başlayıp SüperLig'e yükselmek 1-2 yıl zaman alır.

Duyduğuma göre 20 trilyon teklif edilmiş Cavcav'a, Cavcav 30 istemiş, inşallah satış seneye gerçekleşir. 1. Ligden bile başlamak çok iyi olur Göztepe için, sağlam kadroyla çıkar SüperLig'e.

Nesil
    2006

Göztepe gibi bir kulübü Süper Ligde tekrar görmek güzel olur. Bu kulüp zamanında Avrupa'da Kupa 2'de yarı final oynadı. Süper Lig'de sayısız zaferler elde etti. Umarım kısa sürede geri dönerler. Bu satışın hayırlı olması dileğiyle.

Quote Originally Posted by Egowich
    Hayırlı olsun, Göztepe ve İzmirliler için çok güzel bir gelişme ve satış oldu.

Gençlerbirliği OFTAŞ'ı satın alır inşallah Altınbaş, çok iyi bir adım atmış olur. OFTAŞ küme düşse bile satın alması lazım, zira amatör kümeden adım adım yükselmek epey zaman alır, oysa 1. Ligden başlayıp SüperLig'e yükselmek 1-2 yıl zaman alır.

Duyduğuma göre 20 trilyon teklif edilmiş Cavcav'a, Cavcav 30 istemiş, inşallah satış seneye gerçekleşir. 1. Ligden bile başlamak çok iyi olur Göztepe için, sağlam kadroyla çıkar SüperLig'e.
    Basketbol'dan örnek göstereyim. TOFAŞ şampiyon olduğu yıl maddi kriz ile ligden çekildi. Sıfırdan başladılar ve üç sezon sonra Süper Lige çıktılar. Bana göre eğer bir takım istedikten sonra başarmak daha kolaydır. Göztepe kulübü taraftarı ile bunu başarabilecek güçte.

göztepe çok büyük bir camia bu camiayı çok kirlettiler artık bu gelen adamlarda adam gibi çıkmazsa bunlarda kurtaramazsa çok yazık insallah iyi yerlere gelecekler...

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

4 tane ankardan takım var Süper ligde bir izmir takıma şart oldu.

Bzim sevdamiz ne super lig ne de sampiyonluktu. Bizim sevdamiz bizim olani tekrar bizim yapmakti. Olmadi olamadi. Su an benim gibi pek cok goztepeli arkadas ta karisik duygular icindeler.
    On binlerin biraraya gelip de kurduklari dernekler platformu hayallerimizi gerceklestiremedi. Belki de hata bizde.. Cunku biz gunumuz futboluna pek de uygun olamayan bir sekilde dusunduk. Goztepe bizim olsun ne olursa olsun dedik. Altinbas yetkilerinin camiayla birarada hareket edeceklerini soylemesi bile rahatlatmadi bizi. Artik goztepe bizim olmaktan cikti. Eger soylediklerini yapabilirlerse tum turkiye ye malolacak bir takim yaratacaklar. Goztepe Fenerbahce,BJK,GS,TS gibi tum turkiye de taraftari olan bir takim olacak(mis).
    Kendilerini buna hazirlamislar. Peki ya Goztepe taraftari buna hazir mi. Bunu da zaman gosterecek. Son 5-6 yilda bu taraftar cok sey yasadi. 18 yillik en ust lig hasretini bitridik, 5 senede 4 lig dustuk iflas ettik. Ama hep goztepenin yanindaydik. Yine de yaninda olacagiz amam inanin neler hissedecegimizi bizler de bilmiyoruz. Herseyi zaman gosterecek..
    Su oftas meselesine gelince. Eger Altinbas buyuk dusunuyorsa. Seneye super ligde orta sira takimi yaratacagina. 5 senelik calismayla super ligde yeni bir efsanenin dogusunu yaratabilir. Bunu bu taraftar da hakediyor. Ayrica takim satin alip super ligde oynamak fikri de goztepelilik gururunu yasayan insanlar icin oldukca gurur kirici bir fikir gibi gorunuyor bana.

umarim eski gunlerine geri doner

Mesaj Yetkileri