1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Anderlecht'te gergin günler

Hybrid View

  1. #1

    Default Anderlecht'te gergin günler

    Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi Anderlecht'in, Belçika Ligi'ne bu sezon yükselen Dender takımıyla berabere kalması kulüpte sıkıntıya neden oldu.

    Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi RSC Anderlecht'te gergin günler yaşanıyor.



    RSC Anderlecht'in, Belçika liginde geçen hafta sonu oynadığı maçta, bu sezon birinci lige yükselen Dender takımı ile deplasmanda 2-2 berabere kalması kulüpte ciddi gerginliklerin yaşanmasına yol açtı.



    29 Ağustos'ta Fenerbahçe ile oynayacakları karşılaşmadan tur atlayan taraf olarak ayrılmayı hedefleyen, ligde de üst sıralarda yer almayı planlayan RSC Anderlecht'te, Dender maçı sonrası tartışmalar sürüyor. Berabere biten karşılaşma sonrasında ortaya konan oyun ve sonrasında yaşanan gerginlikler hakkında açıklama yapmaktan kaçınan RSC Anderlecht Teknik Direktörü Frank Vercautren, sessizliğini kısa bir açıklamayla bozdu.



    Yaşananlara ilişkin gazetecilerin sorularına yanıt vermek istemeyen Belçikalı teknik adam, ''Takımın oyunuyla ilgili söylemem gereken ağır sözler mideme oturdu. Ya yalan söylemem lazım, ya da yorum yapmamam'' dedi.



    VERCAUTREN SERHAT İLE GÖRÜŞECEK

    Öte yandan, teknik direktör Vercautren'in Anderlecht ile bir yıllık sözleşmesi bulunan ve halen Almanya'da tedavide olan eski Fenerbahçeli futbolcu Serhat Akın ile bu hafta içinde yeniden görüşüp, kadroda yer alıp almayacağı ile ilgili konuşacağı da öğrenildi.



    RSC Anderlecht, ligin 4. hafta karşılaşmasında sahasında FC Brussels ile karşılaşacak. Anderlecht, Belçika liginde geride kalan 3. hafta sonunda 7 puanla 4. sırada yer alıyor.

  2. #2
    Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer
    Mesajlar
    2,828

    Default

    Fenerbaheç'de lige yeni çıkan takıma puan kaybetti ve ardından Şampiyonlar Ligi maçına yöneldi..

    Bunlar bahane olmamalı..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

  3. #3

    Default

    anderlect eski anderlect değil ....

  4. #4
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    3,741

    Default

    Bizde kaybettik Belediye'ye 2-0 öyle de yas falan tutmadık. Tarık abinin dediği gibi bunlar artık bahane olmamalı.

    Artık futbolda kalmadı büyük takım küçük takım kavramı. Güçlü olacaksın küçüğünede büyüğünede.


  5. #5
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    36
    Mesajlar
    6,810

    Default

    Anderlect'in eskisi gibi olması için bu bikaç hafta çok önemli.Fenerbahçe'ye elenirlerse onlar için çok kötü olur.Ama yenerlerse büyük bir ilham kaynağı olur.
    FM Gazetesi

  6. #6

    Default

    fener yine yedek agirlikli bi kadriyla cikar aslarla da anderlenti yener

  7. #7
    Nesil
    2007
    Yer
    CORLU
    Mesajlar
    590

    Default

    3 haftada 7 puan ve 4. ne varki bunda yani ? Deplasmanda da berabere kalmış. Bu kadar gerginliğe ne luzum var anlamadım yani Neyse çarşamba günü rahatlarlar heralde..

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •