1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Dsmart Hakkında 2 [ Avrupa Maçları ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Default Dsmart Hakkında 2 [ Avrupa Maçları ]

Arkadaslar kusura bakmayin belkki gereksiz konu olabilir ama bilmeyenler icin Önemli bilgi verecem

Dsmart maclari sifresiz verecek yani evden diger kanallardan izliyebilecez UEFA nezdinde Avrupa maclarini Sifreli vermek yasakmis

mesela eskiden TELEON vardi Ama uefa onu sonra kaldirtti Cunku UEFA Yasak getirdi Maclar sifreli verilmeyecek diye

Benim icin sevindirici bir olay

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Konuya yazılan tüm mesajları sildim.

Forumlarımızda illegal paylaşımların yasak olduğunu bile bile yaklaşık 300 mesaj atılmış. Tabi bu mesajların burada durması da ayrı bir konu...

"Lig TV yi netten nasıl izlerim, bilmem şu kanalın şifresi nedir, ben şuan netten süper lig maçını izliyorum" gibi mesajları lütfen atmayın. Bu tür mesajlar hem silinecek hem de ilgili üye direkt üyelikten çıkarılacaktır.

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Lig Tv ne kadar veriyor acaba? D-Smart daha fazla mı veriyor?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ya bu D-Smart ne sanıyor kendini ben D-Smart'tan memnun olan bir kişi görmedim onlar hala Süper ligide almaya çalışıyorlar.Almak istiyorsan 2010 yılında ihaleye girersin alırsın

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Şampiyonlar Ligi grup maçları artık Star TV'de değil D-Smart'ta öyle mi ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Şampiyonlar Ligi grup maçları artık Star TV'de değil D-Smart'ta öyle mi ?
    hayır grup maçları starın elinde

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

D-Smart ihaleye girerse çok rahat kazanır. Lig TV'den daha çok para verecekleri kesin.

Lig TV ile olan anlaşma ihale yapılmadan uzatıldı, sanırım bu nedenle yeni ihale istiyor D-Smart. Federasyon daha çok gelir getireceğini düşünürse ihale yapabilir...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

İyide lig tvnin sözlesmesi var bence biraz zor...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Serkan'ın dediğine katılıyorum, ihale isterse TFF bunu kabul eder,ayrıca daha fazla para vereceği de kesin.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Adamlar baktılar Avrupa maçları ile olmuyor şimdide Lig maçlarına dadandılar.Bence Lig tv de kalsın.Adamlar bu işin ustası oldular artık.Birde D-Smart'ın acemilikleri ile uğraşmayalım.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

LigTv kolay kolay bırakmaz..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Aslında rekabet olursa kulüplerimiz daha çok para kazanabilirler bu işten.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

çarşamba günü anderlecht fb maçını d smartı protesto amacıyla herkes trtden izlesin

D Smart Lig TV'den çok daha fazla para veriyor. Ayrıca daha ucuza izleteceklerini iddia ediyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

tamamda nası ucuza izletecekler anlamadım senelerdir lig tv dekoderi alan bi sürü insan var.dekoderleri baglatırken bi ton ücret ödedi o insanlar her ayda aylık ödüyoruz lig tv gitse d smart gelse tekrar yeni dekoderler alacagız baglatma ücreti falan aynı masrafları bastan yapacagız hem sonra 2010 yılına kadar sözlesmesi olan lig tv ki gercekten cok profesyoneller bu ihaleyi bastan yaptırmaz

dogan grubunun uyanikliklari iste d smart falan almayin biz ayni seyleri sansui free tv olayinda da yasadik digiturke devam...

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

hiç kimse merak etmesin ligtv yetkililerinin de söylediği gibi 2010 yılına kadar lig maçlarının bu kanalda yayınlanmasını kimse engelleyemez herkesi d smartı protesto etmeye davet ediyorum çarşamba günü fb maçını stardan izleyen d smarta katkı yapmış olur onun için herkes trt den izlesin maçını

2009 - 2010 yılına kadar tsl maçları lig tv de

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

evet böyle birşeyin olması mümkün değilmiş zaten ben lig tv den memnunum

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Default Para Değil Kalite

Arkadaşlar önemli olan ucuza izlemek değil kaliteli bir biçimde seyredebilmektir.LİG TV'nin kalitesi tartışılmaz.Yayın haklarını aldıklarından bu yana müthiş bir yol katetti.Özellikle bu yıl HD yayına geçilmesi bunun en açık örneği.Harika maç spikerleride çabası.
    A Little Bit Longer

Nesil
    2006
    Yer
    -

Bunlarda artık rekabet içindeler düşman kanal. Lig TV D-Smart.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

Fenerbahçe nin maçı açık kanaldan veriliyor peki yhaa beşiktaş'ın

Mesaj Yetkileri